Clubul nurorilor (68)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

neata fetelor
incet, incet ne regrupam?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

'mneata! mda...vad si eu ultima pozele mandrei briza..fata, ce sa zic...frumoase rau! am ras la aia cu numele magazinului, cu lacrimi...

cat despre soacra-ta, numai de bine:! mereu ma intreb cum de-a iesit Bubu asa bun...

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

'Neatza!
Wow, am avut un picutz de recuperat...

Lavi, super ca-ti place noul job. Soacra cum de se muta la voi? Canapea de piele pentru dormit nu-ti recomand nici eu, dar de fapt... mie nu-mi plac alea de piele de nici un fel...
Spor la treburi, acomodare usoara si sa poti sa ne vizitezi mai des.

Marina, ce bine de voi ca sunteti aproape gata cu renovarile.

Fla, dulce piticutza ta, poate o aduci putin s-o vedem si noi maine. Albumele i le-am dat deja la Gabi sa le duca la scarbici, ca maine nu mai merge cu masina. Maine il trimit pe la Karma sa vada daca e nevoie de rezervare si daca da, sa ne faca.
Au fost ieri baietii, tare figuri mi s-au parut, nici nu ziceai ca-s frati, au venit cu tot felul de idei sugubetze, acum astept cu nerabdare schitzele si oferta de pret (pe sapta viitoare). Singura chestie nasoala e ca nu mi-au recomandat sa-mi fac masa extensibila si eu asa o voiam . In fine, sper sa cadem de acord cu toate, ca deja nu mai am chef sa caut in alta parte. Voi ati rezolvat ceva cu apartamentul?

Sunule, tare ma bucur cand ne mai vizitezi. Sa vii mai des!

Pupici la toata lumea si sa aveti o zi super!

Nunta noastra de vis

www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1

www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Aly, sper sa fie oferta buna si sa fiti multumiti, ca de nu ma ca eu ti i-am recomandat:)

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

cat despre soacra-ta, numai de bine:! mereu ma intreb cum de-a iesit Bubu asa bun...

Pai simplu: seamana leit cu socra-miu. Pe socramiu nu l-am auzit niciodata sa tipe, sau sa faca mofturi la ceva...
Cat despre magazin, cand l-am vazut la tine m-am gandit cand l-am pozat. Chiar am i-am zis lu bubu...

fla am pus si poza cu ochii calamarilor. Se muta soacra cu voi?!!! Oioioioioi!!! (tocmai am cunoscut pe cineva din Cluj si cand se mira, asa zicea "oioioioi" )
lavi poate ca ma pierdut eu unde ai scris, dar vad ca lucrezi. Ce faci la noul serv? Oricum am vzt ca ai sps ca iti place asa ca ...felicitari si sa iti mearga bine
Fetelor nu mai pot citi ce ati scris ca tre sa o iau din loc. Azi e prima zi de teren, si am 2 clienti...
So, va pup, va urez o zi usoara si va citesc diseara.

briza_marii
poze

Mergi la inceput

Fla, stai linistita, nu cred ca mi-i recomandai daca erau neseriosi.

Ioi, am uitat sa va spun ca intr-un final cica am si oglinzile lipite pe mobila, nu mai spun ca mi s-a facut rau aseara cand am ajuns acasa si am vazut cat de stramb au lipit oglinda pe usa de la dulap, se vedea clar cu ochiul liber si astia doi (sotzul si cu mesterul) erau foarte mandri ca au lipit oglinda, cica au masurat doar sus . Asa ca acum trebuie gasita o solutie ca sa dezlipim oglinda fara s-o spargem si s-o lipim cum trebuie. off barbatii astia.

Nunta noastra de vis

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Aly, eu nu bag mana in foc pt nimeni:) N-am avut legaturi profesionale cu ei, ne vedem doar asa ca si prieteni:)

Briza, nu se muta soacra cu noi ca deja stam cu ea, ci ne mutam noi singuri (sper:)

Oricum, tot respectul pt ce fac socrii pt noi, acum iau si ei 2 credite ca sa ne ajute cu achizitionarea apartamentului ca avem nevoie de bani nu gluma:)

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Pai ziceai ca au facut mobila pt firma unde lucreaza Mircea, nu-l poti intreba cum s-au comportat? Daca au fost profi?

Bravo pt socrii vostri, ca va ajuta, mai ales ca sunt scumpe casele de numa. Si socrii mei au incercat sa-si ajute copiii cat au putut, ca pe ei nu i-a ajutat nimeni cand au fost tineri si au vazut ce greu le-a fost. Asa ca zisa lor e "sa ajuti omul cand are nevoie, ca pe urma degeaba ii mai dai cand nu-i mai trebuie". Ei au facut credit pentru cumnata-mea, sa-si plateasca stagiatura, cu toate ca socru-meu saracu ofta dupa o masina noua, asta e, copiii pe primul plan. De soacra ma bucur ca si-a rezolvat sa plece de unde lucreaza in reducere, cu salarii compensatorii. Azi mergem pe la ea s-o incurajam, zicea sotzu' c-a vorbit cu ea aseara si aproape plangea la telefon de durere, evident c-a luat-o iar mana, ca s-a intors la servici. Pe de alta parte stim ca-i e greu, ca doar aici a lucrat de 20 si ceva de ani. Dar... sanatatea pe primul plan.

A, trebuie sa dau de din partea alor mei, care au reusit intr-un final sa-si termine casutza si s-au mutat de ieri in casa noua!

Nunta noastra de vis

Luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

hello

Ali bafta cu mobila. spre surprinderea mea, ieri dupa ce l-a cautat sotul ff mult pe ala cu mobila noastra- am crezut ca o sa ne amane de o sa-nnebunesc, ne-a spus ca vineri, cel tarziu sambata avem mobila. sunt asa fericita ca se tin de cuvant (asta era temenul pe care ni l-au spus de la inceput).
Felicitari parintilor tai pt casa, sa se bucure de ea!!! tu ce ai mai facut cu canapeaua?

Fla bafta multa cu creditul si pupici pt Sara cumintica.

Briza frumoase poze. ce am mai fi plecat si noi acum in vacanta, dar cu burtica la purtator...nu prea mai pot, de frica sa nu se intample ceva si sa nu fiu in tara nu de alta.

Sun pupici multi.

Raza tu ce mai faci?

Lavi esti ocupata, asa-i?

va pup pe toate si vb mai tarziu. ma duc sa mai fac curatenie.

Marina 20+

burtika

Mergi la inceput

Marina, n-am mai facut nimic cu canapeaua, maine sun la astia de la Elvila sa vad daca au primit stofa de care vreau eu. Dar e nasol, pt ca mesterii mi-au zis ieri ca nu prea s-ar apuca de lucru pana nu am canapeaua...

Nunta noastra de vis

Luna de miere

Mergi la inceput