Clubul nurorilor (68)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

fetelor eu va citesc mereu...nu scoateti biciul...cand am sa am mai mult timp trec la povesti.Pup toate fetele...azi am fost la politie cu baiatul cel mare si i-am depus actele ptr buletin...in sfarsit...si stiti ce am mai facut?...am facut impreuna cu sotul o arcada pe hol...suntem meseriasi...mai fac 2 si scutesc 9 milioane.
M-am enervat cand am vazut ca vor 3 milioane pe una...n-avem doua maini stangi asa ca ne-am pus pe treaba...e drept ca dureaza mai mult dar asta e.

Sa o ajutam pe BARBYE

Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Elena, ce harnicutzi sunteti... Si noi preferam sa facem noi ceea ce stim decat sa dam bani exagerat la mesteri, dar cand nu ai timp, asta e, esti la cheremul lor...
Fetelor, deja imi vine sa ... Acum m-am intors de la Elvila, am gasit doua canapele fix pe gustul nostru (vedeti aici si aici modelele), moi si confortabile, extensie pe rama de metal, pret acceptabil, EVIDENT ca din 3 stofe care mi-au placut nu aveau nici una pe stoc Deja nici nu stiu ce sa mai zic. Macar tipa de aici ne-a notat codurile si ne-a zis sa sunam daca nu ne e super urgent, ca primesc la fabrica materiale in fiecare saptamana. Oricum sunt

Nunta noastra de vis

www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1

www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by marinar
Andreea puiutul tau e o minune. Asa e, sunt la jumatatea drumului, acum e totul ok dar, cum spui si tu, o sa inceapa iar greul cand o sa atarne burtika. Sincera sa fiu nu stiu cate kg am luat pana acum dar nu cred ca multe, sotului nu i se pare ca m-am ingrasat mai mult decat ar trebui. dar cred ca incet incet o sa pun pt ca acum sunt in perioada in care mananc... destul de bine. imi aduc aminte de tine cand spuneai ca te trezeai noaptea si mancai. nu am ajuns acolo dar ma ia cateodata o durere de stomac de parca nu am mancat de o saptamana.
Ce patut ati luat pt bebe?

Si eu in a doua parte a sarcinii m+am ingrasat mult de tot. Am luat patut din lemn. Am vazut patuturi din plasa si nu mi-au placut, dar nici nu sunt foarte bune. biatul nasei mele l-a rupt. De fapt plasa s-a rupt. Nu sunt prea rezistente. Asa ca am luat din lemn sdi cu saltea relaxa. E super.Doibebei duminica o sa am 6 saptamani de cand am nascut.

Eu o sa lipsec o perioada. Mergem la socru ca e grav bolnav. De la spital ne-au spus ca 1-2 zile mai traieste. Are pancreatita si rezultatele de azi au iesit foarte proaste. E internat la Dorohoi. Iubi e terminat. Nici nu mai gandeste ce face, cum face.

noricile.

Andreea si Bianca Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

quote:
Originally posted by a.cicel

Eu o sa lipsec o perioada. Mergem la socru ca e grav bolnav. De la spital ne-au spus ca 1-2 zile mai traieste. Are pancreatita si rezultatele de azi au iesit foarte proaste. E internat la Dorohoi. Iubi e terminat. Nici nu mai gandeste ce face, cum face.

noricile.

Andreea si Bianca Maria
POZE

Andreea, nici nu stiu ce sa spun... Cred ca e foarte dureros pentru sotzul tau... Sa va dea DD putere sa treceti peste asta...

Nunta noastra de vis

www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1

www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Andreea imi pare rau pentru socrul tau. sa va dea Dd putere!!!

si eu tot la pat de lemn ma gandeam, fratele meu tot asa are pt pitica, cu saltea din iarba de mare.

Ali atunci mai aveti putina rabdare, poate aveti noroc de data asta.

Fanna spor la treaba. dupa ce terminati la voi deveniti experti, puteti sa va apucati de afaceri.

Marina 20+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

buna fetele!!!

mi-am gasit si eu de lucru in sfarsit!!! de luni incep. am vrut sa va intreb , ca la interviu mi-au spus ca tre sa stau o perioada de 2 ani la ei. poate sa ma puna sa semnez ceva? e legal?
andreea imi pare rau pt soacra!! multa putere!!

marina, mie mi se par mult mai ok paturile astea mai moderne, gen tzarc, nu din lemn. am vazut al nepotzica mea e mult mai sigur ca nu are unde sa se loveasca.... acuma fiecare e cu gusturile lui!!

Mareea iulie 2006

Mergi la inceput

lavi o sa mai testam piata, mai si intrebam si o sa luam noi o hotarare pana vine bb.

de ce sa stai 2 ani la ei? o sa faci ceva cursuri de pregatire?

Marina 20+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

marina, nici mie nu imi e in regula. au voie sa ma puan sa semnez ceva? au zis ca nu au nevoie pe termen scurt si ca tre sa stau 2 ani la ei. si eu care am gandeam ca stau vreo 7-8 luni si ne punem pe treaba de un bebe.....

Mareea iulie 2006

Mergi la inceput

lavi orice contract se incheie cu acordul partilor. deci ei trebuie sa-ti spuna tie tot, ce si cum, iar tu hotarasti si daca accepti conditiile semnezi contractul, daca nu ... nu. singura chestie care te-ar putea tine 2 ani care-mi vine mie in cap acum ar fi ca te-ar trimite la niste cursuri de pregatie, etc. altceva... nu mai stiu. ai putea semna o clauza de neconcurenta, ad sa nu pleci de la ei si sa mergi la o societate concurenta, dar nu ar implica astia 2 ani. oricum aici ar trebui sa-ti dea niste bani in plus.

eu fac speculatii aiurea acum pt ca nu stiu despre ce e vorba, asa ca te rog mult pune intrebari inainte de a semna ceva. daca ai nelamuriri cere timp de gandire, intreaba-ma si mai vezi apoi.

ca sa nu suparam fetele poate e mai bine cu PM sau pe messenger.

Marina 20+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna fetelor,
Ce mai faceti voi? Scuze ca azi n-am avut vreme sa intru...
Andrule multa putere sotului si sanatatea socrului! Off...
Lavi- in primul rand felicitari pt job! In al doilea rand, ceea ce spui tu mie mi se pare extrem de des intalnit si comun. Cel putin in cercul meu de prieteni si cunostinte. La unul din joburile mele si eu am semnat contract de exclusivitate pe o perioada de 2 ani. Apoi a fost reinnoit contractul si perioada..din an in an! SI in cazul in care as fi plecat sau plec in timpul acelei perioade, trebuie sa platesc o anumita suma de bani(aici depinde de firma, posibilitati, n lucruri). Si cum spuneam, acest lucru l-am intalnit si la prietenii mei...banci, companii mari sau mai putin mari..in orice domeniu!Aaaa si inca ceva. Marina are mare dreptate. Sa citesti bine contractul. Eu de exemplu aveam "voie" sa raman insarcinata dupa 1 an! Succes si asteptam vesti bune!

O seara buna, dragelor!

"Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput