Clubul nurorilor (68)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by lavinai

andreiule, ami asteptam si noi poze noi cu "bibi". tu cum esti? ti-ai revenit bien dupa nastere? ai dat jos din kg puse?

O sa mai pun poze cu Bibi. As pune si filmulete, dar pe yahoo numai jpeg se pot pune. nu stiu cum o sa fac, dar ma descurc eu.
Eu ma simt excelent. Am dat jos 12 kg. Mai am 59. Vreau sa mai slabesc inca vreo 4-5 si atat. saptamana viitoare merg la control si sa vad daca dr imi da voie... ca ii cam duc lipsa... Sper ca totul e in ordine si nu sunt probleme in interior. ca in exterior taietura pare ok.

Marina nici mie nu imi venea sa cred ca e burtica mea. Ai ajuns deja la jumatatea perioadei. sa vezi in ultima luna...abia astepti sa nasti sa scapi de burta, ca parca nu o mai poti duce, si apoi o sa iti fie dor de ea. Ai o burticuta tare frumoasa...dar sa vezi cand mai creste. cate kg ai luat pana acum? burticuta.

Andreea si Bianca Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Am intrat scurt sa va salut fetelor. Sint prinsa cu renovatul, lucrul si Leo. La sfarsit de saptamana imi fac timp sa citesc din urma.

Andreea, esti tare haioasa. Sper si eu ca e tot ok cu tine. M-am uitat la poze inca odata si imi vine sa o mananc pe Bianca, e atit de dulce. Multa sanatate va doresc la toti trei.

la toate fetele,
Him

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doibebei spune:

buna seara la fete!
ma scuzati ca am lipsit ceva timp dar am un serviciu mai special care nu-mi permite sa dispun cum vreau de timpul meu.
Andreea ,felicitari ce fetita frumoasa ai!ai slabit foarte mult.cit ai de cind ai nascut?
Him succes la renovari!si soacra mea renoveaza si a fost draguta ca m-a lasat pe mine sa aleg gresia si faianta desi nu stam impreuna(zice ca am gusturi bune).
lavinai iti spun si eu cu intirziere o reteta cu ficatei de pui:eu ii prajesc putin in ulei,apoi intr-o tava pun orez cu cuburi mici de morcov si ardei gras ,umplut cu supa de gaina (din cuburi knor concentrat) iar deasupra pun ficateii si bag la cuptor pina se umfla orezul.la copii le place foarte mult.poti sa adaugi in orez si ciuperci din conserva calite putin in uleiul de la ficatei.sper sa-ti fie de folos alta data.
va pup si va doresc noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

'Neatza! Poftiti la si la povesti.

Nunta noastra de vis

www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1

www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

si eu pe-aici da' fara chef..puiu s-a cam speriat, k nu stie ce e cu mine..prea multa oboseala, zau asa!

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

neata fetelor

Mergi la inceput

Mai, ce liniste e pe aici...

Nunta noastra de vis

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

buna

Andreea puiutul tau e o minune. Asa e, sunt la jumatatea drumului, acum e totul ok dar, cum spui si tu, o sa inceapa iar greul cand o sa atarne burtika. Sincera sa fiu nu stiu cate kg am luat pana acum dar nu cred ca multe, sotului nu i se pare ca m-am ingrasat mai mult decat ar trebui. dar cred ca incet incet o sa pun pt ca acum sunt in perioada in care mananc... destul de bine. imi aduc aminte de tine cand spuneai ca te trezeai noaptea si mancai. nu am ajuns acolo dar ma ia cateodata o durere de stomac de parca nu am mancat de o saptamana.
Ce patut ati luat pt bebe?

Raza cred ca stresul te oboseste cel mai tare, asa se explica starea ta.

Ali cum mai stati cu achizitiile?

Him pupici.

bezele pt toate fetele

Marina 20+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

alina, pana la urma nu pleci si tu cu gabi in grecia?de ce te-ai razgandit? du-te daca poti si tu ca va fi frumos, cat el e la conferintza tu te plimbi prin oras si savurezi cele cateva zile de concediu.

hai mai gandeste-te!

pupici tuturor

Mergi la inceput

Marina, deocamdata nicicum... ieri am umblat dupa canapele, dar n-am gasit nici una care sa intruneasca toate conditiile. Unde faceau si din stofa, din 3 modele de stofa care mi-au placut nu aveau nici unul pe stoc si nu stiau cand si daca mai primesc, iar unde am gasit ceva care sa-mi placa model, moliciune, sa fie si extensibila, nu faceau decat pe piela ecologica/naturala. Am mai gasit una la Mobexpert, foarte comoda, dar tot piele si nu era extensibila. Mai avem un loc unde n-am mai ajuns ieri la timp, ca inchisesera, daca nu gasim nici acolo ceva sa ne convina 100% va trebui sa facem un compromis... si nu prea as vrea... . In schimb am gasit saltea, nu-s chiar 100% convinsa de ea, ca e doar de 20 cm grosime si probabil ca va trebui sa inaltam oricum patul, dar pe asta ortopedica nu ma pot obisnui nicicum, asa ca o sa mergem s-o luam maine, ca azi n-avem cand.

Roxi, nu mai plec... deocamdata nici el nu e sigur ca pleaca. Stiu ca nu prea ar vrea, si nu pt ca nu il las eu, ci el considera ca daca tipul baga in program o gramada de persoane care nu au nimic a face cu turismul (i-a si spus ca unul din participanti are o distilerie) e cam pierdere de vreme. Insa sefii ar vrea sa-l trimita (desi nu-i platesc decat exclusiv drumul si cazarea, fara diurna, nimic). Mai vedem, ca i s-a spus ca daca nu se strang suficiente persoane, va trebui sa mearga sa plece din Bucuresti. Asta e unul din motive pt care am renuntat, apoi verificand ofertele agentiilor, am constatat ca pretul e destul de piperat, plus oboseala celor 4 zile pe drum pentru 3 zile de plaja (asta in cazul in care va fi vreme buna). Plus ca eu nu prea sunt genul care sa colinde singura prin oras.

Nunta noastra de vis

Luna de miere

Mergi la inceput