Vine barza ? 25

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Vin sa declar a3a zi de intarziere!Mai fetelor..eu cred ca-s dereglata..Nu am nici un simptom din astea descrise in listutza(inafara de lipsa menstrei)..Si-n plus,la inceput de lista scrie asa:"Se spune ca fiecare femeie isi da seama atunci cand este insarcinata, ca exista un al 6-lea simt pe care femeile care urmeaza sa devina mame il au."..da' io nu simt nimik..Sa fac parte din grupul ghinionistelor(a se citi nesimtita)??Nu stiu..Mai astept..
In alta ordine de idei..Arthuriana-cred ca o sa mananci zdravana!!Pai cin' te pune mai sa mai faci test?!..Si nici macar nu l-ai facut "ca la carte"..daca tot ti-a venit sa-l faci..Tu esti insarcinata!!Atat tre' sa stii..ca esti insarcinata si ca trebuie sa ai mare grija de tine si de bebic!!Atat!!
Haideti cu II fetelor!!!

Nunta noastra de vis

Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Brabe , testul pe care l-am facut eu se numeste CONFIRM. Deabia azi mi-am luat FIRST RESPONSE , dar nu l-am facut inca si nici nu-l fac decat daca imi intarzie ciclul.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Zozela, esti o dulce!!! Iti doresc sa fie 2 liniute urgent!

Mergi la inceput

Brabe puiule, pai dupa 9 ori pe buda sa faci tu test...hai sa ne luam de mana..Clar ca iese negativ!
Am citit si eu pe net, si spune clar:apa si facutul de pipi = test negativ(in sarcina f. mica). Probabil ca pe la 5 luni ar iesi pozitiv...dar ce nebuna isi face test de sarcina cand deja simte pe bebe in burta...
Irlandezo esti foarte rabdatoare, eu as face test si la o zi de la conceptie...
Cand am ramas a doua oara mi-am cumparat atatea sarcini de se uitau farmacistele la mine ciudat..la un moment dat una din farmaciste m-a intrebat ce fac cu atatea teste, a crezut ca le vand pe ebay...ce idioata!!! Imi cumparam zilnic...
Vad ca si acum fac la fel. NU ma pot opri sa faca teste. Probabil ca nu am incredre ca va fi bine. Plus ca sunt tare anxioasa din fire.

Mergi la inceput

Brabe, acum am citi inca o data ce ai scris si am realizat ca astea sunt simptome clasice...urinat frecvent, plus scurgere apoasa...Vreau sa-ti spun ca de 4 zile si eu am scurgere ceva ca apa, de cateva ori pe zi...Maine dimineata fa-ti un test!!! Te rog...la prima ora, primul pipi!!!
Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Arthu , nu-s chiar asa rabdatoare . De fapt sunt stresant de nerabdatoare , dar am suferit atat cand am vazut ieri testul negativ , ca m-am hotarat sa nu mai fac decat atunci cand imi intarzie ciclul.
A avut dreptate Oana cand zicea sa mai astept , ca sa nu-mi fac mai mult rau decat bine. Am s-o ascult de acum , nu-i tarziu , nu ?

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Multumesc lui Dumnezeu.Totul e ok. Am facut testul dimineata la prima ora si e pozitiv. Nu mai fac nici un test pana merg la doctor peste 2 sapt.M-am lecuit de teste facute la voia intamplarii...
Ma rog pentru voi sa va iasa cele doua liniute.
Astept vesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brabe spune:

ARTHURANA, IRLANDEZA va rog din suflet lamuriti-ma si pe mine. azi dim la prima ora (pe la 5 ca atunci a fost chemarea naturii) am facut testul si ...negativ. nici urma de rushi, iar simptomele de care am tot scris inca persista. simt ca o iau razna. ce poate fi? sunt Z33. cat sa mai astept. am facut un test clear blue electronic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brabe spune:

conteaza cantitatea de urina cand faci testul?pt ca in mod normal dimineata faceam cam max 300ml. acum fiindca ma duc f des la buda nu fac mai mult de 125 ml.
poate suna stupid ce am intrebat dar simt ca fierb. nu gasesc nici o logica ce se intampla cu mine.ca o disperata.
pupici fetelor.
felicitari Arthu. sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

mAi fetelor io cred ca luna asta vom avea mai multe gravidute ca niciodata!Sa fie cu noroc si sa auzim de cat mai multe gravi acic la noi!

Mergi la inceput