Monica Tatoiu vs. Andreea Marin (Banica?)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Pai nu stiu exact unde erau, dar discutia a fost cam asa: M. Tatoiu s-a luat de emisiunea Andreei "Surprize, surprize" spunand ca ea nu poate sa urmareasca asa ceva ca este prea lacrimogena si a zis ca ii aminteste de sarbatoarea Sfanta Paraschiva de la Iasi si ca o urmareste numai cand merge la tzara ca acolo neprinzand alte programe este obligata sa o urmareasca... ceea ce normal ca nu i-a convenit Andreei desi asta este purul adevar emisiunea ei se adreseaza unui segment de public limitat aflat mai mult la sate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Hmmmm....mi s-a parut doamna directoare cam agresiva cu un stil care n-o prinde ca mare manager de resurse umane cu mainile-n solduri si cu studii de mare rang...nu-s ce sa zic....asa cum nu toata lumea nu se uita la Surprize surprize (de gustibus), tot asa nu toata lumea consuma Oriflame....stiu si io?! Ca doar nu i se adresa ei emisiunea, asa cum exista segment de piata in orice, tot asa exista si telecomanda, brother

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geba2001 spune:

quote:
Originally posted by Rayuela

Am si io o intrebare,Tatoiu asta nu cumva a fost profa de mate la Colegiul Sfintul Sava?Ca mi-o aduc aminte,parca parca...avea cele mai scurte fuste din tot liceul si era cam afurisita...oare ea o fi?

Stiu ca e fosta profa de mate, povestea chiar ea intr-o emisiune.
Din pacate nici la mine nu se deschide sa vad inregistrarea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Ma enerveaza la culme ANDREEA MARIN dar de data asta MADAM TATOIU a fost cam obraznicuta...Prea e buricul pamantului, desi repet, nu tin cu Andreea Marin.

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_da spune:

doua tzatze, nu au clasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Huidu si Gainusa ii spun Monicai Tatoiu: Monica Tzatzoiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

quote:
Originally posted by mihaeladm

Huidu si Gainusa ii spun Monicai Tatoiu: Monica Tzatzoiu.

Mihaela

Hai ca m-a amuzat asta cu Tzatzoiu ...chiar i s-a potrivit la fix la faza asta....pt. o doamna cu pretentii care se respecta mi s-a parut cam de 2 lei...urat urat

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinad spune:

quote:

Am si io o intrebare,Tatoiu asta nu cumva a fost profa de mate la Colegiul Sfintul Sava?Ca mi-o aduc aminte,parca parca...avea cele mai scurte fuste din tot liceul si era cam afurisita...oare ea o fi?

ea e... dar stiu ca elevii ei (cel putin baietii...) o placeau, poate si din cauza fustelor, de, era si ea tinerica pe vremea aia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

quote:
Originally posted by madalinad

quote:

ea e... dar stiu ca elevii ei (cel putin baietii...) o placeau, poate si din cauza fustelor, de, era si ea tinerica pe vremea aia...

madalina
serban

Nu stiti cum arata in facultate

http://community.webshots.com/user/mamaruta105

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axia spune:

Monica Tatoiu e o tzatza infernala, din nefericire pentru mine am avut personal "placerea" ..... si nu in liceu ci intr-o postura legata de munca mea. Mahalagioaica de cea mai pura spetza !!! Si circareasa nu mai zic, convingatoare insa.....
O sa caut si eu link-ul ca m-ati facut curioasa. Nu de alta dar pe donshoara Marin chiar n-o agreez deloc.

Andreea, mama lu' Tiberiu
Micul Print

Uita-ti intotdeauna dusmanii - Nimic nu-i enerveaza mai mult.

Mergi la inceput