Scoala internationala Bucuresti

Scoala internationala Bucuresti | Autor: OCTAMI

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor!
Vreau sa intreb daca stiti ceva despre aceastta scoala particulara,daca are cineva copiii acolo,sfaturi,pareri,merita pretul comparativ cu o scoala de stat?Multumesc anticipat.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

fetita unei vecine este acolo. Are 8 ani si e clasa a 4a !!!
Stie perfect engleza, turca si romana. Bietul copil a intrat la 6 ani in clasa I fara grupa pregatitoare. A muncit ca un student!

A fost f incarcata 2 ani, anul trecut mai putin iar acum, pt ca este printre cei mai buni nu va mai avea teme pt acasa...Dar primii ani au fost CRANCENI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ribana spune:

Buna,

As vrea sa cunosc si eu ceva detalii despre aceasta scoala. Unde este, care sunt tarifele, daca primesc copiii romani sau sunt 90% turci (am citit undeva ca e turceasca scoala).

Mai stiti si alte scoli particulare in sectorul 1 despre care sa stiti ca sunt bune? mai bune decat cele de stat (adica sa merite sa-ti dai copilul acolo in loc de una de stat)

Va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Eu as vrea sa capat mai multe informatii despre www.scoalaeuropeana.ro/" target="_blank">SEB. Are cineva copilul inscris acolo?

Octami, n-ai vrea te rog sa schimbi titlul topicului in (de ex.) "scoli private in Bucuresti"? Poate aflam mai multe si despre alte scoli... Daca nu, nu-i bai, pot sa deschid eu un topic nou. Multam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

quote:
Originally posted by ribana

Buna,

As vrea sa cunosc si eu ceva detalii despre aceasta scoala. Unde este, care sunt tarifele, daca primesc copiii romani sau sunt 90% turci (am citit undeva ca e turceasca scoala).

Mai stiti si alte scoli particulare in sectorul 1 despre care sa stiti ca sunt bune? mai bune decat cele de stat (adica sa merite sa-ti dai copilul acolo in loc de una de stat)

Va multumesc

Ribana

http://www.isb.ro/

Mergi la inceput