Sotul meu va veni saptamana viitoare in Romania, intra pe la Nadlac si merge prin Sibiu-Brasov catre Bucuresti.
Imi puteti spune daca sunt zone inchise, care este situatia drumului?Se mai fac lucrari undeva, cum e pe Valea Prahovei?Ca noi n-am mai fost cu masina de una an jumate si nu prea mai stim.
Multumesc.
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
Noi am fost sapt trecuta. Pina la Sibiu e ok, dar de la Sibiu la Brasov se lucreaza si era destul de nasol. Noi am ne-am intors pe Valea Oltului si a fost mai bine, dar si pe autostrada Buc- Pitesti se lucreaza.
Cristina
--
http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/
noi am mers timisoara-buc. pe la Ramnicu Valcea, , Valea Oltului (e bun drumul doar ca e pe o banda pe sens, daca ajunge duminica e bine ca nu merg camioane) care e o zona superba, iti taie respiratia la propriu, apoi marea autostrada pericol public Buc-Pitesti unde ca de obicei se lucreaza. Drum bun la sotior!
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
Am auzit pe la radio ca s-ar lucra pe undeva pe langa Sebes, si ca ar fi cozi mari prin zona. Oricum drumul de la Deva pana pe la Sibiu e infernal, cumplit de aglomerat, tiruri, camioane ( noi am mers acum 2 saptamani pe acolo, drumul e in stare destul de buna dar extrem de aglomerat).
Imi mai spunea cineva ca ar fi bine sa intre in tara pe la Bors, si sa o ia prin Oradea.
Pe acolo a fost cineva, cum e drumul pana la Alba Iulia?
Tina el pleaca luni seara sau marti, si mai nou nu vrea pana in Bucuresti, vrea pana la Ploiesti -deci musai pe Valea Prahovei- si apoi mai sus catre mama ca noi mergem inainte.
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip