bona la 65 de ani
Buna fetelor.
Am si eu un pitic mic de 1,6 ani pe care va trebui sa il obisnuiesc cu o bona. Am gasit pe cineva dar mie mi se pare o varsta destul de inaintata 65 ani ca sa mai poti alerga dupa un pitic care nu sta locului o clipa. Voi ce parere aveti? Aveti bone asa in varsta si cum fac ele fata 10 ore pe zi la un pitic in continua miscare?
Astept pareri de la mamici care au/avut bone in varsta si nu mame sau bunici care au avut grija de pitici, pt. ca mamele/bunicile au alt interes in a "alerga" dupa nepot, comparativ cu o bona.
mpopescu
Raspunsuri
Ioana75 spune:
Buna m,
Eu am avut in "probe" o bona de 68 de ani. Arata nu bine, foarte bine, i-as fi dat 50 si ceva. Dar in citeva zile am vazut ca, desi se tinea foarte batoasa pe scaun, cind era vorba sa stea pe jos cu copilul sa se joace, se apleca foarte greu; la fel si cu ridicatul. Eu m-am hotarit sa n-o pastrez si pentru ca era mai interesata de facut treaba prin casa decit de stat cu copilul. Acum am trecut in extrema cealalta, am bona de 24 de ani.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
mama lui Jonika spune:
Eu nici nu am indraznit sa o sun. Mi-a fost recomandata de catre cineva dar cind am auzit varsta... tot stau in cumpana ..sa o sun sau nu.daca copilul era mai mare, nu stiu , poate incercam dar la 1,6 ani ...Chiar daca arata bine nu stiu daca mai face fata fizic.
mpopescu
NinaB spune:
depinde de persoana...
cunosc o bona de vreo 63-64 de ani...care ma darama si pe mine! are o energie fantastica! si pustiul de care are grija e "tot un ras" de cate nazbatii fac impreuna!
dulcetica spune:
Al meu sta cu mama care are 65 de ani.Desi numai poate saraca face tot ce trebuie sa fie bine. Piticul cit de dinamic e?Al meu muta muntii daca e nevoie si din pacate si cind nu e!
mama lui Jonika spune:
Nu imi e frica de perioada cat sta in casa. cat cea in care se duce in parc. Acolo stau tot timpul in spatele lui pt. ca se prinde de orice, fuge si iese afara din parc (si la noi e o zona foarte circulata de masini.. pe trotuar, pe linga parc), maninca mucuri de tigara si seminte de pe jos.... intr-un cuvant trebuie stat inca in permanenta dupa el. Eu dupa 3 ore de stat afara sint obosita...dar o bona mai in varsta..?
mpopescu
tlaura spune:
Cum spunea cineva mai sus: depinde de persoana!
S-o vezi pe soacra-mea la 70 de ani ce sprintena e si cum se joaca cu andrei si alearga dupa el prin toata curtea!
Asa ca eu zic sa vezi persoana, dupa care sa iei o hotarare.
www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze
amironeanu spune:
Si soacra mea de 71 de ani s-a descurcat foarte bine cu Stefi (de la 1 an la 2 ani). Acum trebuie sa o dau la cresa pentru ca socrul meu nu se mai ridica din pat si nu poate sa aiba grija de amandoi. A invatat-o pe Stefi sa mearga pe jos si sa nu se ceara in brate (la ea, ca pe noi ne pacaleste in doi timpi si 3 miscari). Pe de alta parte este bunica Stefaniei si este innebunita dupa ea, deci si-a dat tot interesul sa se ocupe de ea.
Sfatul meu este sa te intalnesti cu ea, sa iesiti de citeva ori in parc si sa vezi cum se descurca.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
anda141 spune:
Eu nu as alege ca bona o femeie asa in varsta... daca sta cu bunica care are aceeasi varsta mai e cum mai e, dar sa angajez pe cineva ..mie mi-ar fi teama.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
gio spune:
Bona noastra are 65 de ani si sta la noi de cand fetita avea 2 ani si jumatate.
Taisia e energica rau dar bona ii face fatza si se inteleg bine; pe langa asta face si treaba - spala, calca si e ok.
18 +