Fetele din America (78)
Raspunsuri - Pagina 27
michelle7 spune:
dana, am ramas fara card vineri , cand ne-am vazut in seattle
cat am lasat masina in service am mers sa fac un depozit la ATM si atunci l-am uitat. de atunci nu mai am card si io habar n-aveam ca am platit cash peste tot
danutza_c spune:
Michelle, eu in general nu prea folosesc cardul ca sa scot bani, platesc cu credit. Acuma stiu ca tie iti e mai usor cu debitul, dar totdeauna cind am avut de depus bani am fost la banca, la "ghiseu". Nu stiu de ce dar nu ma inspira deloc depozitul la ATM, poate sunt eu mai de la tzara dar mi se pare mai sigur de mers la banca.
Evit pe cit pot ATM-urile.
Si nu-ti face probleme ca nu iti cere nimeni banii inapoi.
Banuiesc ca au sa-ti trimita alt card curind, asa ca o sa ai card din nou.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472 Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
michelle7 spune:
problema e ca fara direct depozit de salariu ma taxeaza 3$ la ghiseu la fiecare tranzactie. la banca asta. cred ca o sa-mi fac cont la alta banca care ma lasa sa imi fac depunerile direct la ghiseu. tu la ce banca ai contul?
CamiM spune:
salut fete!
ma inscriu si io la iarba organica.. pasc da sa stiu unde ..cred ca poate pe luna daca or incepe sa cultive ceva ca aici la noi unde?!
Ciuf cred ca e casa unor proaspeti casatoriti altfel e cam greu de explicat..
Oricum super tare!!
Imi pare rau fetelor cu cardurile atm.. ufff cum pot unii sa fie in halul asta de magari.. ai gasit un lucru si nu e al tau da-l frate inapoi..!!
Cami & Sofia
poze Sofia
Siminaf spune:
quote:
Originally posted by michelle7
problema e ca fara direct depozit de salariu ma taxeaza 3$ la ghiseu la fiecare tranzactie. la banca asta. cred ca o sa-mi fac cont la alta banca care ma lasa sa imi fac depunerile direct la ghiseu. tu la ce banca ai contul?
Michelle
Adica tu cind depui bani iti incaseaza cite 3$? Noi avem acum checking la WAMU. Am avut la BoA, dar l-am inchis, am avut mai multe probleme cu ei, inclusiv tinut banii mei in pending aproape o saptamina, ca nu stiu ce motiv au gasit, ca era suma prea mare deodata sau asa ceva. Hmmmmm..... Totusi, nu ne-au taxat niciodata cu 3$ la tranzactie.
nematics spune:
quote:
Originally posted by michelle7
Michelle
incearca un Credit Union, acolo nu te costa nimic tranzactiile
Elenalove27 spune:
michelle, ma bucur pentru tine :)....noi cica sa mai asteptam catvea zile pentru investigatii!!! noi am avut credit cardul nu debit de asta cred ca dureaza mai mult :(..dar au spus ca sansele sunt 100% sa primim bani inapoi in cateva zile ...eu i-am avertizat deja ca nu o sa platesc 600$ inapoi , ca nu am cumparat eu nimic cu bani aia ...nici sa ma bati si nu cumpar carucior cu 300$...
totusi la debit card parca trebuie sa iti stie "parola" sa poata scoata bani , NU?
Elena31+
POZE
"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous
michelle7 spune:
pai eu l-am lasat in atm dupa ce am efectuat tranzactia deci era pin-ul deja pus.
simina chestia cu 3$ e din cauza ca nu mi se vireaza salariul direct in cont ( daca fac depozit la ATM nu ma costa nimic ). oricum o sa incerc sa fac cont la alta banca dar fara SSN nu prea fac bancile conturi.
danutza_c spune:
Michelle, eu am la Wells Fargo. Nu m-au taxat niciodata dar e drept ca am avut mereu direct deposit acolo.
Cel mai simplu e sa te duci sa intrebi. Dar oricum poti sa continui cu banca ta si sa nu mai uiti cardul in ATM dat viitoare.
De BoAm auzisem si eu de tot felul de probleme, eu am masina cumparat cu financing de la ei si pina acuma, sa bat in lemn, nu am avur nici problema.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472 Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
Siminaf spune:
Nici noua nu ni se vireaza salariul in cont, ci primim pay check-uri pe care noi le depunem. Sa fie diferente asa mari de la stat la stat?!
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta Deiu
Virsta Ralu
Home, wherever you are...
Santa Monica, Ontario Mills, Huntington Beach
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula
Downtown LA & Hollywood