Fetele din America (78)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Spre rusinea mea , trebuie sa recunosc ca nu stiu sa pun link-uri...
Am citit acest articol pe site-ul de stiri 9am , si scrie ca stirea a fost preluata din Wall-Street din 30 sept. ac .
Poate il gasiti asa...

Scuze inca o data !

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Atunci probabil ca ar trebui sa dea in judecata toate restaurantele din USA care vand orice fel de carne facuta la gratar:
http://www.pcrm.org/health/reports/worst_grill.html
de anul trecut citisem chestia asta cu carnea de gaina ca ar fi cancerigena facuta pe grill din cauza nu-stiu-carei substante.

Banuiesc ca de fapt aceasta organizatie este pro-vegetarianism. Nu ca as avea ceva impotriva acestui stil de viata, e doar o simpla observatie.

Oana_B
detalii donatii
actualizari donatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Oana, sunt de acord cu tine.
Dar ramin la ideea mea ca noi mincam foarte multe produse daunatoare si habar nu avem.
Asa, si orice produs de carne afumata facut la gratar de CARBUNI este cancerigen.
Eu pefer sa nu ma gindesc la aceasta problema ca o iau razna dar din cind in cind tot ma lovesc de tot felul de statistici sumbre.
Cine stia in Ro de grasimi hidrogenate, de trans fats si altele?

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472 Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Lol Danutza asa-i:)) parca nici nu stii ce sa mai mananci ca toate au cate ceva. Eu una n-am stiut nici ca e cancerigen pe gratar pana nu am citit articolul.
Vaca e nebuna, pestii au mercur, porcul...ce-o mai avea porcul..grasime multa:)), acu gaina cancerigena. Spanacul are E-coli, salata si rosiile sunt legumele in care se aduna ai mai multi hormoni...care mai era:))
Oaie nu mananc de fel, curcan nici atat..uof uof:))) apa are chimicale.

Aia e, asta ne trebe

Oana_B
detalii donatii
actualizari donatii

Mergi la inceput

Da,asa e Oana! Daca e s ale iei pe toate la bani marunti nu mai maninci nimic!
Ce-ar fi sa facem noi aici un chibutz, sa ne crestem animalele singuri, sa plantam legume si s afacem agricultura asa ca pe vremuri? Ah, dar stai ca apa e contaminata si atunci ce ne facem? Nici apa de ploaie nu e buna ca e acida!
Ma oftica chetsia asta cu spanacul ca mie tare imi placea si acuma nu mai pot sa maninc!
Mie miel imi place dra si ala are ceva, uite ca imi scapa acuma!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472 Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

oare nu e numai o politica asa a celor de sus... acuma sa ii indrumam spre carnea de pork, ca oricum nu are trecere, acuma spre vegeta;e ca prea consuma carne.. hopa stai prea mult.. luati-o spre lactate...

candva ziceau ca ouale nus unt bune, dupaia ba sunt bune... laptele nu e bune, acum e bun... nici ei nu mai stiu ce sa mai nascoceasca

Sanatate si numai bine

Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!
Tine aripioara asta, voinice

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Si mai nou au descoperit binefacerile alaptatului la sin!!!!
Mie imi vine sa rid, dar parca nu e risul meu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Chiar azi ma gandeam sa imi fac o crescatorie de gaini. Dar cine imi taie gainile si mi le curata??? Ca eu nuuuuuuuu.
Restul ... floare la ureche. Uite vorbesc si eu discutii.
Dar acum lasand gluma la o parte ma cam sperie astia cu chimicalele lor ce le baga in mancare. De multe ori ajung sa nu mai citesc ce scrie pe pachet ca nu as mai baga nimic in gura. Mai luam din cand in cand de la Whole Foods dar nu ne permite buzunarul sa ne facem cumparaturile numai de acolo.
Cert e ca ne limitam iesirile la restaurant, numar pe degete de cate ori am mancat de la un Burger King sau ceva asemanator, dar cateodata ma apuca niste pofte de haleala de-aia junk ca nu-mi mai pasa de nici un articol.
Oricum, nu stiam chestia cu grillul. Doamne, dar ce o fi sanatos sa mancam? Iarba? Nu ca o polueaza aerul. Apa e contaminata. Noroc ca la noi in Colorado e apa buna. Se face Coors-ul din ea. Sau mai bine imi iau un pumn de vitamine zilnic si nu-mi mai trebuie altceva.
Gata. Ma car. Numai bine.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

pai nici vitaminele nu sunt bune, ataca ficatu... medicu spune manca sanatos si nu iti trebe vitamine.. dar ce o mai fi santos?

Sanatate si numai bine

Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!
Tine aripioara asta, voinice

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput