Fetele din America (78)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut fetelor!! oauu ce ma bucur ca am gasit subiectul asta.. adica mai intai bine v-am gasit si sper ca ma primiti si pe mine.. in club

Nu va suparati ca dau buzna asa peste voi, nu? Am vazut ca discutati despre masina de facut paine, noi tocmai ne-am cumparat una de cateva saptamani si tare multumiti sintem de ea, fac reteta din carte de paine frantuzeasca .. si o coc tot in ea, cea mai buna faina pana acum mi se pare Gold medal..si creste bine si nu este tare deloc.

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Azi am fost la Target. Aveau Breadman, doua modele. Una cu $69, cealalta era $99. N-am stiut ce sa aleg asa ca n-am luat niciuna! Mai fac un pic de research.
Ma gindeam sa va intreb despre Disney World. Noi plecam Duminica pentru citeva zile. Aveti ceva tips? Unde mergem, ce facem, ce vedem, ce mincam?
Mergem cu baiatul de 7 ani. Stam la Disney Pop Century, deci nu am inchiriat masina ca inteleg ca au bus. Ma gindesc ca Magic World e obligatoriu. Dar asta e tot planul... Ne-am hotarit brusc sa mergem (noi asa calatorim de cind ma stiu, in viata mea n-am planuit vacante altfel decit pe ultima suta de metri), acum sa vedem ce-om face. Sa zic ca m-am pregatit intr-un fel - azi am fost si am luat ponchos de ploaie.
Aaaa.... copilul nu stie inca, e surpriza!
Deci daca aveti vreun sfat... e binevenit.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Cami welcome

Oana_B
detalii donatii
actualizari donatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Bine ai venit Cami. M-am luat cu "subiectul" si am uitat sa-ti fac o urare.
Mai intreb si eu o data de Disney World, daca imi puteti da ceva idei, sfaturi. N-a fost nimeni?

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Cami, bine ai venit!
Sanzi, eu cred ca totusi masina mea de paine nu e prea buna. Nu am nimerit-o. Si deja a trecut juma de an si nu o mai pot returna. Eu setez pentru dark color si imi iese o albitura. Deci probabil e ceva wrong cu ea. Ca ma mai uitai la pozele tale, pai painea ta e pufoasa si maronie.
Asa ca nu vreau sa descurajez fetele cu flescaitura mea de paine. Nu am avut eu noroc.
Pup

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Cami, bine ai venit! Spune-mi, nu am mai vorbit noi mai demult la "asteptind un ingeras" sau te confund eu? E foarte posibil petru ca sunt multe Cami pe forum.

M-am uitat la pozele voastre. Sa va traiasca printzesa, e o frumusica!

Ramona, eu tot Breadman am, noi am luat-o de la Macy's si era in sale, am dat 20 de bucshi pe ea, asa ca mai cauta, poate o gasesti mai ieftin.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472 Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Cami, esti in Phila?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msl spune:

Buna,
Ciuf, si eu exact la fel patesc cu piinea, am luat masina pt ca am tot auzit ca se face piine buna, nici vorba, iasa exact asa o albitura cu gust pronuntat de drojdie chiar daca pun putina si mai e si clicoasa...am incercat toate retetele din instructiuni, toate iasa la fel.... care o fi motivul? din pacate am aruncat-o in camara si acolo a ramas nu-i de nici o treaba....
tot de la target am luat-o si a fost si vreo 40 de$ pe deasupra...
Ramona J, eu am fost la disney in primavara, este super pt. copii, nu prea am ce sfaturi sa iti dau sa zic drept, pt ca am uitat numele restaurantelor unde am mincat, dar oriunde am mers a fost ok...am fost in ambele parcuri este un fel de bilet cu care poti sa vizitezi ambele parcuri dar nu in aceeasi zi, si era mai ieftin. Distractie placuta...si sa nu pierdeti parada ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Sinzi scuze ca raspund tarziu, dar n-am mai intrat de mult pe forum. Pentru nas congestionat eu am folosit crema asta , e pentru bebelusi si e usor de tolerat. Se da pe gat, piept si spate.
Sper ca deja nu-ti mai trebuie nimic si David e sanatos.

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ciuf, mai incearca si alte retete...eu o fac pe cea de mijloc...nu dark!!!
Ce sa spun...a mea iese foarte buna la gust ...jumate se mananca calda!!!

Diana, multumesc...din fericire cred ca a fost infectie la urechi, caci ne-a trecut ff repede...Trebuia sa ii dau antibiotic 10 zile, dar am uitat o zi si au ramas doar 5...uf...uituca sunt!!!!

Noi suntem tare mandri de David, pt ca face progrese rapide la inot...
mai nou sare in piscina si se redreseaza in pluta ...si a mai luat azi o diploma...
Acum urmeaza inotul propriu zis pe spate si burta...cred ca asta va dura mult si bine!!!!!

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

Mergi la inceput