Fetele din America (78)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

intreb si aici desi am facut si un sub separat...
Dr i-a dat lui David care are 3 ani si 15kg amoxicilina de 2 ori pe zi cate 14ml...nu e cam mult??? In ro dozajul era de 5ml...si concentratia e de 150mg...

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caroline spune:

Crismir, suzuki este japoneza, nu coreana.

Uite aici situl: http://www.suzuki.com/news/history.php

sau aici: http://www.suzukimotors.ro/eKontentSuzukiFiles/start/istoric/istoria_companiei/istoria_companiei/index.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by sinzi_ana

Dr i-a dat lui David care are 3 ani si 15kg amoxicilina de 2 ori pe zi cate 14ml...nu e cam mult??? In ro dozajul era de 5ml...si concentratia e de 150mg...

:

Bun (re)gasit tuturor!

Sinzi, cit are pe 5 ml de exemplu, care-i concentratia siropelului? Ar trebui sa-i dai cam 50 mg/kgcorp/zi, in 2 sau 3 doze. 100 mg/kcorp/zi daca infectia e mai grava.

Multa sanatate si pupicei Davidutzului!

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

quote:
Originally posted by michelle7

fetelor am nevoie de ajutorul vostru.
trebuie sa iau in urmatoarea luna o masina care sa nu coste mai mult de 3000$ . ce imi recomandati sa iau? (acu sa nu-mi ziceti ca difera de la stat la stat preturile ca-s numai patru fete din wa state si pe ele le intreb personal )
sa ma risc sa iau de pa PF ca e mai ieftin sau sa merg la un dealer?
vreau o masina care sa consume putin, sa aiba stick shift si sa nu se strice . cam multe vreau pt 3000

Michelle

Noi am cumparat de la un dealer de pe Aurora street din Seattle (de Thanksgiving in 2004) o Toyota Tercel din 1996 cu $2000, avea la bord cam 80.000 mile.Cu stick shift, si consuma foarte putin.Cu 2 usi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

quote:
Originally posted by Siminaf

quote:
Originally posted by sinzi_ana

:

Bun (re)gasit tuturor!

Sinzi, cit are pe 5 ml de exemplu, care-i concentratia siropelului? Ar trebui sa-i dai cam 50 mg/kgcorp/zi, in 2 sau 3 doze. 100 mg/kcorp/zi daca infectia e mai grava.

Multa sanatate si pupicei Davidutzului!

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

250mg pe 5 ml....

:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

fetelor multumesc. mi-ati confirmat ce credeam . ca e mai bine sa iei de la privat dar musai sa o verifici la mecanic si sa aiba clean title si sa iau asiatice ca nu consuma mult. multumesc. sper sa o gasesc cat de curand ca pierd un second job daca nu o iau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Sinzi, daca mai tinminte ceva matematica, ar trebui 750 ml/zi la 15 kg, deci 15 ml. Poti sa-i imparti in 3, adica la 8 ore, dar poti si la 2, adica la 12 ore. Doza pe zi insa trebuie sa fie de 750 mg (15 kg x 50 mg/kgcorp = 750 mg). Hai, ca se pare ca am calculat corect.

Multa sanatate puiutzului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnaIrina spune:

Buna, fetelor!

Ma alatur si eu voua, in clubul romancelor din USA, si sunt chiar foarte fericita ca exista asa ceva pentru ca de mult am intrebari pe care nu am cui sa i le pun. Felicitari pentru aceasta initiativa!

Iata problema mea :
Suntem in Statele Unite (zic 'suntem' pentru ca inca mai stau cu parintii, am 23 de ani si fac facultatea aici) de trei ani. Ne-am acomodat bine, parintii si-au gasit servicii, avem o situatie economica relativ buna. Bun! Ceea ce as vrea sa stiu eu acum este daca in pozitia de permanent resident pe care o detinem acum, am putea facilita cu ceva intrarea unui prieten de familie in State. Parintii au o obligatie morala fata de niste prieteni, iar fiul lor vrea (si are banii) sa viziteze America...si va sta la noi pentru un timp (vreo 2 saptamani). Vreau sa stiu daca am putea sa-i facem o chemare legala sau ceva in gen, ca sa-i dea viza. Ca de altfel e baiat tanar, nu e casatorit, n-are afacere proprie in Romania...intr-un cuvant, nu ar putea sa demonstreze ca doreste doar sa viziteze Statele Unite si nu sa ramana aici.
As aprecia orice sfat, indrumare, idee..ati fost in situatia mea? Se poate face ceva?

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Michelle, eu prefer sa cumpar o masina de la cunoscuti. Stiu ca e o loterie, dar ma bazez ca cei pe care ii cunosc imi expun bubele masinii. Cu toate ca poti verifica cum a zis Nematics.
Noi ne-am cumparat o masina SH acum 4 ani de la un prieten, o Acura din 1994, care are deja 200.000 mile si nici o reparatie capitala. Ce-i drept sotul o bibileste toata ziua, ca nu degeaba e inginer de automobile.
Sfatul meu sa iti cumperi o Honda sau Toyota. Au consum bun si faci mile multe cu ele.
Daca as vinde-o pe a mea acuma as lua vreo $3000.
Pup

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

AnaIrina, welcome

Oana_B
detalii donatii
actualizari donatii

Mergi la inceput