Fetele din America (78)
Raspunsuri - Pagina 13
nematics spune:
Patricia, la cine vreti sa va luati abonament?
are cineva T-Mobile si e pe coasta de est? Ca am auzit de la mai multe persoane ca t-mobile nu are semnal pe-acolo
Oana_B spune:
Io in Michigan am T-Mobile si merge bine, pe cartela prepaid nu pe contract.
Salomea, welcome
Oana_B
detalii donatii
actualizari donatii
michelle7 spune:
fetelor am nevoie de ajutorul vostru.
trebuie sa iau in urmatoarea luna o masina care sa nu coste mai mult de 3000$ . ce imi recomandati sa iau? (acu sa nu-mi ziceti ca difera de la stat la stat preturile ca-s numai patru fete din wa state si pe ele le intreb personal )
sa ma risc sa iau de pa PF ca e mai ieftin sau sa merg la un dealer?
vreau o masina care sa consume putin, sa aiba stick shift si sa nu se strice . cam multe vreau pt 3000
Oana_B spune:
Chiar daca difera de la stat la stat, cam la toti dealerii o sa iei cam acelasi lucru: preturi prea mari pentru masinile pe care le vand:)))
Mai bine iei ziarele la rasfoit sau pe net la vehix.com sau autotrader.com, cred ca gasesti ceva acceptabil la 3000. Sau vezi pe la magazinele astea mai mici de utilitati pentru casa si gradina, gen ACO Hardware, la intrare au niste panouri cu afise unde oamenii pun la vanzare diverse chestii si sunt de obicei si masini.
Oana_B
detalii donatii
actualizari donatii
philip spune:
michelle, considerand pretul benzinei eu as zice sa te orientezi spre ceva asiatic ca iau mai putin gaz.
philip&andreea
nematics spune:
quote:
Originally posted by Oana_B
Io in Michigan am T-Mobile si merge bine, pe cartela prepaid nu pe contract.
Salomea, welcome
Oana_B
detalii donatii
actualizari donatii
multumesc pentru raspuns!
adica pe contract merge mai slab?
PS: mai cultivi simburi de avocado??
Oana_B spune:
Nu stiu daca merge mai slab, am precizat doar ca nu prea ma stiu cu gesemeu' din America si nu stiu daca e vreo diferenta la semnal sau nu.
Samburele ala crapase pe verticala si deja vedeam ceva verzuliu in interior cand...a decedat cred ca stresat de sota-miu care ma tot presa sa ii inapoiez paharelul gradat pe care il folosea la beuturi...nu ca ar face des sau cine stie ce da' cand ii trebuia imi amintea ca i-am luat paharelul:)))
O sa incerc cu alt sambure si alt pahar alt'data:))
Oana_B
detalii donatii
actualizari donatii
Ramona J spune:
Michelle, incearca si www.craigslist.com Eventual poti da si tu anunt cu "cumpar", e gratuit. Si puteti cumpara practic orice de acolo. Sint anunturi de real-estate, masini, garage sales, jobs. Eu il folosesc destul de mult.
Votez pentru japoneze. Sint mai reliable.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
CRISMIR spune:
MICHELLE si eu mi-am luat masina acum o luna,cu 4000 ..e din 2000 si e coreana,suzuki...e ok,sa vedem cat ne tine,are putine mile,50...deci ar trebui sa mearga bine...noi am luat-o de la dealer mai micut,adica vreau sa spun ca nu era foarte cunoscut,cee ce mai bine ca gasesti la preturi mai mici...acum nu stiu la voi cum e,dar poate gasesti si tu asa ceva...astea asiatice,ca-ti mai zicea cineva,consuma muuuuuult mai putin...a,si eu nu am inteles,tu vrei cu schimbator automat sau manual?...ca eu stiu ca aici cele cu schimbator manula,ca acasa,sunt mai scumpe...bafta sa gesesti ce vrei!!!
SINZI Daviducu bolnavior,mama da ce rau a racit,uff....sanatate multa!...noi suntem aproape vindecati!...mai ne curg un pic mucii dar e ok...hai ca vorbim maine,te sun eu!
SALOMEA bun venit pe taram american!
Intreba cineva de T-mobile...si noi avem aici si e cel mai bun ca semnal,din cate stiu eu...nu avem nicaieri probleme cu ei.
Fetelor,care stai prin zona Bostonului,cum este pe acolo?...ma intereseaza cum sunt oamenii,clima si viata,scumpa/ieftina,de fapt tot ce puteti sa-mi spuneti...multumesc mult
si un weekend placut la toata lumea!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Poze cu noi avem la casuta de sus
nematics spune:
Michelle, exista ceva care se cheama Blue Book, unde poti vedea exact intre ce limite se vinde masina pe care vrei sa o cumperi si poti aprecia tu daca e bun sau nu pretul cerut
daca ai in apropiere vreun campus, unde locuiesc studentii, vreun complex de apartamente pentru ei, mai poti merge acolo sa vezi ca de obiceisunt multi care vin si pleaca, mai ales graduate students, si isi vind masina la preturi rezonabile, plus ca o iei direct de la owner
pe internet, daca ai VIN - poti sa-l bagi si sa vezi daca masina a avut vreun accident sau reparatii majore
cind o cumperi sa te uiti pe internet daca marca respectiva a avut re-call-uri si daca da, sa pui pe owner sa-ti arate dovada ca s-a dus si le-a facut la service-ul respectiv; daca nu, mai ai un motiv de negociere
de asemenea o poti cere sa te plimbi cu ea, cu sau fara prprietar - nu stiu cum e obiceiul aici dar in orasul unde sunt eu unii dealeri iti dau cheia si ti-o lasa o zi intreaga - o iei si te duci la un mecanic sa-ti faca un check-up, unii il fac gratis, la altii e 20-30$
sau, daca ai dealer de firma prin prajma, poti face un check-up mai amanuntit - nu stiu sa-ti spun ce dar daca tii neaparat pot sa aflu - care costa in jur de 100$ (depinde de ce ceri sa verifice) si eventual negociezi cu proprietarul cine plateste - juma-juma daca o iei - de exemplu