Mamici de noiembrie - decembrie 2006(36)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulisor spune:

Vai fetelor deja ati inceput cu cosmarurile? si eu am visat ceva asemanator, ca nu stiam cum sa alaptez, ca dormeam in statia de autobuz caci nu aveam suficient spatiu in casa, iar pana la urma parca imi lua-se un fotbalist fetitza(urmarisem niste stiri sportive aseara), eram disperata. Offf...dar a trecut.Kokorina, nici eu nu sunt de acort cu mancarea mestecata,eh..., daca-mi mai povestesti si de rudenii din ce in ce mai rau (biata nepotica, chiar daca nu-si da seama).bulisor 22+ Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Kokorina -sigur o sa fii o mamica buna deja ca i-ti faci aceste griji si te gandesti cum sa le fie mai bine spune totul si eu am aceleasi ganduri daca o sa ma descurc cum o sa-i fac baita si multe altele dar sunt sigura ca ne vom descurca si vom fi cele mai bune mamici

numai cand mi-ai zis ce fac cumnata si soacra mi s-a facut rau nu sunt de acord cu asa ceva saracul copil e total neigienic

Cat despre mama o sa fie langa mine sa ma ajute cum o sa poata si ea pt.ca inca mai lucreaza si le are si ea pe ale ei pe soacra nu ma bazez deloc cu toate ca sta la numai o statie de noi vine la noi la pasti si la craciun dar si atunci cu invitatie speciala si covor rosu intins,deja i-a si spus sotului asa pe un ton de repros ca o sa aveti voi nevoie se mine sa stau cu copilul de parca apeleaza cineva la ea nici nu ma gandesc sa las copilul la ea ,na ca am spus-o

pupici

bamboletta 29+ bebelina Antonia
"poze"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

buna fetelor....azi am avut o zi incarcata...mai ales ca am avut de recuperat la servici...am plecat dimineata la medic si am asteptat pe la usi pana pe la 11.....asa de rau am dormit azi noapte...am avut emotii....!
Am fost la ginecolog si a zis si ea ca nu sunt relevante analizele mai ales numarul de leucocite....la asa numar mare ar trebui sa am si simptome...maine ma duc sa vada cele de urina si urocultura ca nu au fost gata azi...acum am venit cu ele de la laborator...mi-a iesit albumina 30,hematii 10 dar nu leucocite...asa ca infectie urinara nu e...sper sa fie bine....doctorita a zis sa stau linistita si peste 2 saptamani le refacem...asa ca o sa dorm bine la noapte...m-a linistit ea...
Asa ca fetelor a-ti avut dreptate.......
Laura 13....felicitari pentru casuta......cred ca sunteti fericiti....
deny 75....si eu am luat Augumentin...abia de 2 saptamani l-am terminat....si stiu ca e safe...mi-a fost recomandat de ginecolog.....e un antibiotic foarte tare.....dar ce probleme ai?
Asizuca....cat ma bucur ca esti bine...slava domnului...sper sa scapi si de raceala...si multumesc de sugestie...
Si eu am hotarat ca nu mai fac nici o analiza...mai mare e stresul si azi mi-a zis si doctorita ca daca eu ma simt bine analizele degeaba ies asa ca nu spun nimic....
Si de lunea viitoare intru in prenatal.......azi mi-a facut doctorita scrisoarea medicala...
Fetelor eu am citit in monitorul oficial ca ai 126 de zile concediu pe care il imparti tu cum vrei adica cate zile prenatal si cate postnatal din alea 126 si asa mi-au fost calculate mie incat sa imi ramana dupa nastere 42 zile.....
pupici

alexandra 30 + cu
poze

"Exista doar un singur colt din univers pe care poti fi sigura ca il poti imbunatatii, si acela este tu insati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Buna fetele mele dragi!

Nu am disparut, suntem bine doar ca de cateva zile caram pachete si pachetele si intr-o casa le impachetam in alta le despschetam si tot asa pana sper sa se termine, noroc ca al meu prieten ma ajuta si spala si curata si cara etc.Sper sa se termine odata.Aseara am dormit la noua locuinta adica pe la 3si ceva ne-am bagat in pat ca pana atunci am tot despachetat.Ne apucase foamea , aveam ce sa mancam dar din pacate nu avem nici un scaun si nici masa asa ca am improvizat si am mancat pe carton si cu fundul pe cosul unde i-am pus jucariile lui bb.A fost gustos si m-am simtit ca pe vremuri imi mai lipsea lumanarea in loc de curent electric.
Maine vine si mobila lui bb asa ca iar are mama de despachetat si de pus hainutele in dulap.

Va pupam pe toate si pe toti bebeiiii!

Cleo 28fix saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Acum incerc sa mai raspund si eu la fete si sa imi mai spun si eu parerea si poate sa mai ajut cu un sfat ceva...

Miro cu scuzele de rigoare La multi ani pt al tau sot si viitor tatic, sa fiti sanatosi si fericiti si sa aveti parte numai de bucurii si impliniri, si inca ceva bb sa va aduca numai satisfactii si sa fii mandra de ea!!!

Dolores ma duc repede sa vad pozele ca tare curioasa e Lizi sa vada burtica lui David

Cleo 28fix saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Buna seara fetelor!

Kokorina asa cum spun fetele cu toate avem aceleasi temeri.. ca nu vom avea lapte, ca poate nu vom sti sa-i spalam... etc. Pot insa sa-ti spun ca instinctul matern care se va naste in noi odata cu nasterea bebelusilor nostri va face toata treaba, creierul nostru fiind teleghidat tot restul vietii noastre de acest instinct matern. Si apoi vom fi prea protectoare, prea posesive, geloase etc.
Despre faza cu mestecatul mancarii pentru bebe... bleah... mi-a starnit greata .. nici eu nu concep asa ceva... nu mai comentez nimik despre "mancarea sanatoasa" gen cremvursti plini de E-uri si alte chestii ciudate. Pe astia nu ii mananc nici eu dar sa-i dau lui bb asa ceva.. .never ever.
Cleomoni na bucuram ca si tu te muti in casuta ta... acum este mai greu cu mobila, curat, spalat, aranjat dar pe urma cine se va lauda cu casuta frumoasa? Il asteptati pe bb asa cum se cuvine.
Lauriciule sigur vin cu bebe Rares sa bea o bere alaturi de ceilalti bebici cand faceti voi de "casa noua"... ce a fost mai greu este ca si trecut... urmeaza partea cea mai frumoasa din viata voastra. Bine ca ati scapat de necaz
Miro... pentru voi doi porumbei azi...sa ne spui cum ati petrecut...
Alex ma bucur ca pana la urma esti ok... Eu insa nu ti-as sugera sa nu mai faci nici un fel de analize pana la sfarsit, pentru ca asta nu inseamna sa minimizezi riscurile, ci doar sa le favorizezi.
Dandusa... pe unde umbli?

Maine am si eu programare la echo 2D si il vom vedea pe Rares.. ne este dor de el ca nu l-am mai vazut de mai bine de o luna. Sper sa nu mai aiba circulara de cordon (desi e posibil sa fi facut rost de inca una la cat de zbenguit este) si dilatatia aia pielocaliceala sa fi disparut cu totul. Vin cu noutati maine seara.

Azi am vazut un barbat cu adevarat fericit: in familia colegilor mei s-a nascut bebe Bianca, natural, cu epiziotomie si fara epidurala. Grasunica 3650 g sanatoasa si cu o piele alba alba... Taticul ei radia de fericire... fain...

Va doresc sa aveti o noapte linistita

Ramona 30+ Rares

Ramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

buna seara burticoase,
v-am citit toata ziulica ... dar la cate ganduri aveam eu ... mai ale voastre dileme imi trebuiau si iar picam in butoiul binecunoscut.
Acum ca mi-am refacut puterile ... incerc sa va incurajez nitel ... si sa va mai nitel sa va treaca.

Iar s-au adunat ceva pagini de cand nu v-am mai scris ... sper sa nu adun iar de un roman.

Incep cu MULTUMIRI din partea lui Dani - i le-am transmis si doreste la fel si voua. Multumim.
Marcelina am pus in aplicare sfatul tau si tare bine a fost - ba am mai adaugat si o baie inspumata - si tare i-a mai placut si lui tati sa faca baitza cu fetitzele lui.
Felicitari pentru caruciorul si patutzul mult visate.
deny75 ce vesti ai de la medic?
dolores bafta maine la dr. Si eu am vazut pozele .
Laura13 felicitari pentru casa. Nu conteaza stadiu in care este - conteaza ca ati scapat de idiot si de acum .... aveti tot timpul din lume pentru voi trei. Numa incet cu amenajarile - cu multe pauze si odihna.
Lavinia_P nu este nici o problema ca BB e mai mare decat in grafic - exista o marja de eroare cam de 2 saptamani pe care o poate da un ecograf. Asa ca masuratorile nu pot fi super exacte. Important e sa se incadreze in marjele expuse pentru saptamana in care esti. Si grasuna mea e cu aproape 300 g mai maricica - eu i-am spus imediat dr. ca e grasa - iar ea ... mea dat explicatia ce am scris-o mai sus.
luly si Laura13 m-ati cam pus pe ganduri azi cu conversatia voastra despre CM si CO pe 2006.
Si eu mi-am facut un calcul si l-am trimis contabilei. Azi m-a sunat si mi-a spus asa: calculul tau este corect si OK, concediul de odihna se da aferent perioadei de timp lucrate, cat esti in Cm - nu lucrezi - deci calculul se face cu regula de trei simple.
Problema este insa discutabila- de la firma la firma si m-a sfatuit sa uit calculul facut si sa-mi iau toate zilele de concediu - ca nu prea verifica nimeni acest aspect.

DECI - vorbiti la personal - calculul este corect functie de timpul lucrat - doar daca va este acceptat CO integral - doar atunci faceti astfel hartiile - sa nu va treziti la reintoarcerea la servici cu probleme.
kokorina am citit si eu gretzosenile pe care tre sa la induri ... sfatul meu este sa-ti faci un plan de dresaj a celor ce vor fi in jurul BB-ilor tai. Poa sa zica ca esti rea/scorpie/ insensibila ... etc ce-or vrea - dar copiii tai ti-i cresti cum crezi tu de cuvinta. Vai .... eu am ac de astfel de cojoace ... mi-am aratat deja ghearele spre viitorii bunici - deoarece am vazut la nepoata mea ce si cum ... si nu prea mia-u convenit multe - si aici vb de parintii mei ... nu de socrii. Ori se conformeaza ... ori nu vor vedea prea des bebelina.
mayaione, bulisor sunt normale astfel de vise ... sunt temerile noastre - subconstientul.
alexandra ai vazut mama ca-ti faceai probleme degeaba?
Nu asa ... nu ca nu mai faci analize - doar cele recomandate de dr. de fam nu le mai fa ... dr. gineco .. stie el de ce ti le da. Cum am mai spus - un dr. de fam nu stie specialitatea gineco.
Ai mare grija cu prenatalul - intr-adevar se pot compensa unul cu altul ... dar daca Doamne fereste nu nasti la termen? Trebuie sa-ti lasi o marja de eroare si sa-ti lasi mai mult decat 42 de zile (obligatorii) postnatal. Daca nu mai ai de unde lua cele 42 de zile - risti sa nu poti intra in CIC. Ai mare grija. Lasa-ti macar 50-60 de zile pentru dupa.

cam atat.
va pup pe toate ... nu va iau pe rand - ca sigur am sa uit pe careva.
Deci you in si sa ne revedem cu bine.

Miro30+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

bambo merci mult , cand mi-am pus rochia pe mine, sotzul meu a zis ceva de genul wow cat-a burtaaa de parca nu ma mai vazuse...dar mandru cu siguranta a fost..cred ca toti taticii dunt mandrii

luly multumesc . vreau sa vad poze si cu tine , da?

asiza te anunt cu mare placere...eu totusi sper sa primesc saptamana asta..daca nu, avem noi grija nu?

koko mi s-a facut un gol in stomac..nu e posibil asa ceva..e inacceptabil sa mestece mai inati bunica mancarea si dupa aceea sa i-o dea la copil...bleacs...dar stie fratele sotului de ceea ce face doman aceasta? doamne ce ma mai minunez..la 4 luni carne tocata si cremwursti????imi fac cruce....in ceea ce priveste de cum vom proceda..nici eu nu stiu,....am o serie de intrebari si sunt convinsa ca raspunsurile vor veni atunci pe loc...asa cum s-a intamplat si cu ceea ce ne-ai zis..ti-ai dat seama singura ca ceea ce se intampla nu e bine....asa o sa fie si cu restul. in plus ne ai pe noi, mai ai si medicul care se ocupe de bebei..eu zic ca o sa fie bine

atudor noi tinem pumnii la toate mamicicle..nu se stie niciodata care va naste prima..la cate saptamani

multumesc bulisor si tie si pentru compliment si pt info cu 2D..sper sa-mi poata zice si mie maine.

cleo..ei..cum ti se pare burtica de david?

dolores 27+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
poze dolores

Un zambet nu inseamna fericire asa cum o lacrima nu inseamna durere. Potzi plange cand esti fericita, potzi sa razi cand inima itzi plange!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

am o nelamurire..adica nu pot sa-mi iau tot concediul de odihna???pai nu am dreptul sa mi-l iau sau afecteaza/? ca nu mai inteleg nimic..pupici

dolores 27+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
poze dolores

Un zambet nu inseamna fericire asa cum o lacrima nu inseamna durere. Potzi plange cand esti fericita, potzi sa razi cand inima itzi plange!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Dolores, eu de ex, imi iau concediu de odihna de pe 19 sept pana pe 1 oct, dupa care intru in prenatal. Mi-au facut cei de la Resurse Umane calculul la cate zile de CO mai am dreptul si gata. Tu la ce te referi?

Vine seara, incep arsurile........o, si nu v-am spus: am mai luat un kg de saptamana trecuta: am 59

Pupici

Ana 31w3d cu

Mergi la inceput