Mamici de noiembrie - decembrie 2006(36)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Buuunnn, am revenit la voi...

Miro, desi cu intarziere, tin neaparat sa-l felicit pe Dani...Asadar , Dani, sa fii sanatos si sa te bucuri de minunata ta familie!!! Mersi, Miro, pentru pontul cu ceaiul ala, insa am mai scris eu ca mi-a venit sa de la ceai de ceapa...daca-i musai, o sa-l incerc, altfel....in seara asta incerc infuzia de ceai de musetel pentru desfundarea cailor respiratorii...
Deny, sa vii cu vesti de la control...
Ruxandra, mersi ca te-ai gandit la mine cu vizita asta la cardiolog...Tu cum stai cu pulsul???
Emacarli, imi pare rau sa aud ca si tu ai probleme de sanatate! Sigur toate astea sunt urmare a schimbarii bruste de temperatura de aici! Ai grija sa nu faci febra...si trateaza neaparat infectia la gat daca e intr-o faza avansata! Sanatate multa! Bea multe ceaiuri, muuuulta lamaie, spray cu propolis, Strepsils si caldurica multa! Ai grija de tine si hai cu vesti!
Lavinia, normal ca e o marja de eroare la ce-ti spune eco, din cate stiu si eu....
Dolores, daca nu primesti plicul, zi-mi si te ajut si eu sa pe cineva cu cea mai mare placere!!!!!
Marcela, pe unde bantui????

Va pup pe toate...mai vorbim...

Oana 24+ cu Denis Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Da Laura probabil ca spunem acelasi lucru. Eu de exemplu vreau sa intru in prenatal din 15 oct (eu zic ca nasc in jur de 11 dec, iar dr zice ca de Sf. Nicolae), deci evident in concediul de crestere voi intra din 2007. Deci anul 2006 e tot lucrat, cu exceptia concediului prenatal si de lauzie , care e tot CM.

Luly 26s cu si Diana (04.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

Buna fetele,

miro, asa e cum spui tu..eu ziceam sa raman le scarbici cat m-or tine picioarele si in conditii de munca normale..pentru zile de stress am o colega care ma ajuta si care va fi in locul meu dupa ce voi pleca..dar o sa am grija de mine, sarumana...daca simt ca nu mai pot asa cum ai simtit si tu...plec si nici nu ma uit in urma la MIG-uri..

asiza, ma bucur ca esti mai bine...si cu inimioara..eu saptamana viitoare ma duc sa repet dozarea de anticorpi sper sa fie totul bine doamne ajuta...

laura, ma bucur ca ai scapat de grosolanul ala..lasa ca e bine ca nu ati mai cheltuit cu tribunalele...

deny, eu personal nu te sfatuiesc sa iei nici un antibiotic fara sfatul medicului, desi am inteles ca unele fete s-au tratat pentru anumite infectii...doctorul ti-a prescris augmentin?

adinutza, sa ai grija de tine si de bebe si sa ne dai vesti cat de curand !!!

fetelor, noi chiar traversam o odisee in adevaratul sens al cuvantului! cu suisuri si coborasuri, cu bucurii si tristeti, cu stari de bine si de rau..epopeile lui Homer sunt plictisitoare pe langa peripetiile noastre..corpul nostru nu ne mai apartine, mintea noastra si toate actiunile noastre sunt exclusiv dominate de grija pentru gogoasa din burtica..parca totul se raporteaza acum la ei..nimic nu mai seamana cu viata dinainte..parca e un vis din 1001 de nopti...e UNIC... si cu bune si cu rele !!!

multe pupaturi la burtici !

desiree 26+

"Intr-o lume a minciunii universale, a spune adevarul este un act revolutionar"9George Orwell)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Desiree, sigur va fi totul bine la dozarea de anticorpi! Sa ne dai vesti...si eu mai merg la 27 saptamani! ...Nici nu se putea sa descrie cineva mai bine Odiseea prin care trecem...subscriu intru totul parerii tale....

Fetelor, eu ma simt bine, asa ca merg la gimnastica de gravide...Clujencelor veniti???????????

Oana 24+ cu Denis Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

salutare fetele

sunt asha de bucuroasa! Am gasit si carucior si patut asa cum vreau, abia ashtept sa le primesc, deocamdata sunt pe drumurile germaniei intre furnizor si cunoshtintele mele de acolo, mai au ceva km de facut pana o sa ajunga la noi! Dar sunt ceea ce vroiam! almo - multi pupici si multumiri, ai o prietena minunata!

vroiam sa scriu mai mult dar am si muncit de cand am deschis mesajul asta si acum fug la gimnastica!

vb diseara de acasa!

marcela 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

multumesc lui DUMNEZEU,ma simt bine(ca sa-i raspund lui dolores in primul rand),dar si voua,la toate.pe harbujii mei ii vad si ii simt toata ziua,ma bucur ca intr-un fel avem program impreuna;adica,cand e de culcare,e de culacre si ne culcam cu totii,dupa ce ma trezesc dimineata,merg la toaleta si dupa 5 minute ii simt cum si eu fac ochi.cateodata ii simt in timpul nopti sau chiar dimineata foarte devreme,nu stiu cat e ceasul ca inca e intuneric,dar numai cateodata si numai cate un zvac-doua si pe urma adormim la loc.sa speram ca asa vor fi si dupa nastere,ca asa se spune.DA DOAMNE!
A INCEPUT SA-MI FIE O FRICA.......
1. daca pot alapta,voi stii daca bebelusii sant satui?
2. voi stii sa-i imbrac pe timp de iarna asa cum trebuie,nu cumva sa le fie nici prea cald si nici prea frig?
3. cat de des pe zi bebeii fac kk?
...................sant atat de multe,acum chiar nu-mi mai pica nimic,dar de cum iara imi sclipeste mintea....mai scriu.poate ca sant asa prapastioasa din cauza ca mama nu va putea fi langa mine chiar din prima zi cand harbujii vor veni pe lume.........am eu o soacra,dar cand vad cum si ce face cu fetita fratelui sotului meu(nascuta anul trecut in noiembrie)........imi vine sa ma urc pe pereti.ia chiar,ca tot veni vorba,sa va intreb si pe voi(desi exista un capitol deschis pe tema asta,unde de altfel am si postat contra desigur).SANTETI DE ACORD CA MANCAREA BEBELUSULUI SA FIE MAI INTAI MESTECATA DE VOI;IN GURA VOASTRA SI APOI HRANIT BEBELUSUL?........eu sincera sa fiu......nu vin de la paris,dar ceva mai gretos nu cunosc,asta in primul rand si in al doilea rand....TOTAL NEIGIENIC.se spune ca gura este cu mult mai murdara decat fundul,si cred asta.va dau un exemplu concret,vazut cu ochii mei,in tara asta atat de civilizata.......cumnata mea(austriaca de altfel) a dat nastere unei fetite anul trecut in noiembrie.de pe la 4 luini a inceput sa-i diversifice mancarea cu tot felul de "rahaturi"(crenwursti fierti,carne tocata....)si bineinteles toata mancarea mestecata de ea(care fumeaza,are o dantura destul de neingrijita,cu multe lucrari) si pe langa toate astea ii mai mesteca saracei copile si soacra,care are toata gura dinti pusi.........adica placa.va dati seama cate bacterii se aduna sub o lucrare sau mai mult sub o placa.......mi-e rau numai cat ma gandesc si acum cat va scriu.sigur ca,copilul are nevoie de anticorpi dar sigur nu si-i ia din guri nespalate........de aceea va spun,ca aici nu prea am pe cine sa intreb,ce si cum,de aceea mi-e frica.o sa va am pe voi si asta ma mai "tine in viata".deja incep sa primesc sfaturi de la ele ce si cum trebuie facut,nu va mai spun ce urechi murdare are aia mica......bleeeeeeehhhhh.hai ca nu va mai fac greata,oricum ideea era ca AM O FRICAAAAAAAAAAA! o sa ma mai bazez si pe instictul care vine de la sine.voi cum stati cu toate "fricile" astea?ce va pasa,aveti mamicile cu voi.sper sa nu arunce nimeni cu rosii in mine referitor la subiectul"mestecatul mancarii bebelusului".fiecare face desigur ce vrea si cum crede ca e mai bine.
noi cei 3 muschetari va pupam pe toate burticoasele!

27 + cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Fetelor cata treaba... parca simt astia ca mai am 2 saptamani si-i parasesc si ma exploateaza la maxim. Am reusit totusi sa ma plimb de 2 ori in jurul firmei si sa mananc de pranz, asa ca-s mandra de mine.
Weekend-ul a trecut in aceiasi monotonie parca nu ma potolesc odata cu treburile casnice , etc. Am facut si eu crema de zahar ars...mai degraba socrosenia care s-a nimerit in vizita si a zis ca-mi arde ea zaharul sa nu cumva sa dau pe mine. Oricum nu cred ca as fi nimerit combinatia mai bine ca ea..a iesit delicioasa, si o mananc singura intrucat sotului meu nu-i plac dulciurile . Eu am facut o mancarica de mazare si am bagat un pui la cuptor. Bineinteles ca la sfarsitul zilei eram rupta de spate...Duminica am fost in Cismigiu si mi-am speriat bebelul din cauza muzicii de fanfara. S-a suparat pe mine si a inceput sa dea din picioruse.
Si azi...another manic Monday cum se zice.
Dolores, s-ar putea sa ai dreptate si sa fiu printre primele care nasc. O sa va dau detalii "picante" ...
Ma omoara arsurile, fetelor.......azi noapte pe la 1 bantuiam prin casa dupa un pahar cu lapte cald..parca ajuta putin

Va pup pe toate

Ana 31w3d cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Kokorina eu una nu sunt de acord nici in ruptul capului cu asemenea "practici"...cum sa mestec eu intai Dumnezeule mare? Cat despre temerile tale, stai linistita, toate le avem mai mult sau mai putin..si eu ma gandesc cum o sa-l hranesc. Acum cateva seri am visat ca nu aveam lapte si ca umblam disperata sa caut o pompa de muls si toata lumea imi spunea ca trebuie sa-i bag biberon si eu plangeam ca laptele meu e mai bun, etc... Trecem noi si peste hopul asta, mai ales ca sunt convinsa ca ni se va "destepta" instinctul matern.
Si, ca mi-am adus aminte, mai bag niste exercitii Kegel
Pupici

Ana 31w3d cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Ma plictisesc ingrozitor acasa, m-am saturat de tv si calculator. Curat si mancare nu am mai facut, mi-e teama sa nu cumva sa am parte de vreo surpriza. Vreau ca bebita sa stea 38 de saptamani cuminte in burtica. Azi-noapte am visat ca nascusem un baietel si mi-l luase verisoara mea si nu mai vroia sa mi-l inapoieze si plangeam rau de tot. O imploram sa-mi dea copilul inapoi. M-am trezit f afectata. Nasol cu visele astea, ma durea si burta cand m-am trezit.

mayaione 31w4d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulisor spune:

Salutare burticilor, s-a mai dus o zi de munca, uff ce bine.Laura felicitati pt casa sa va bucurati din plin de ea.Dolores, saptamana trecuta cand am fost la eco 2d, Iosup ne-a spus ca scumpica noastra cantareste 450g, deci cred ca poti afla greutatea si cu 2d.P.S.Reusite pozebulisor22+Mara

Mergi la inceput