Mamici de noiembrie - decembrie 2006(36)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

pupici la -utzele mele preferate.

Azi ne-am trezit mai tarziu (11.20) deoarece am stat ieri sa asteptam ora 12 - sa-i spun LA multi ani! puiului meu drag.
Alex frumos nume. Mie imi place.
- merci frumos - dar nu am facut pregatiri. Am luat doar un tort de la coferatie si ceva saratzele - dar anu acesta nu facem nimic - sta si vegetam noi trei. Aseara i-am lipit burtica de fata lui tati si i-a zis si Karina La multi ani! lui tata-su.

Azi ne plimbam si petrecem timpul impreuna. Ne-am si plimbat o ora si pot spune ca nu mai simt burtica tare la mers. Asta e ffff bine. Dorm in fiecare dupa amiaza cate putin ... seara o mai simt putin incordata ... dar fac ture intre calculator, budă si pat.

Cam atat.
Leneveala duminicala placuta va doresc.
bulisor petrecere faina la botez.
dandusa ma bucur ca ti-e mai bine.
Ma bucur ca e si Adinutza mai bine - speram sa fie si in continuare.
asiza mi-am adus aminte de un ceai - fierbi o ceapa intreaga cu doua - trei nuci (pe care le crapi putin cu un cutit) si il lasi sa fiarba mult ... apoi il strecori si bei - nu e rau la gust - doar ca e negru. Face bine - eventual indulcit cu miere.
Lia bine ai venit in clubul "intaritelor" - rezolvam fara stres, intinse in pat si eventual un no-spa.

Va pupez pe toate si mai ne vedem si pe seara.

Miro30+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

MIRONA,LA MULTI ANI!!!,pentru puiul tau scump si drag.Sa va dea d-zeu ,multa fericire,sanatate si sa mai faceti bb-ei dragalasi ca voi doi.Sa fie sanatos si sa aibe grija de gogosele lui tati.Multa fericire si intelegere!!!

dandusa 31 + si
printesa mea, Crinuta
poze de dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

hello, hello...ne-am trezit pe la ora 13...am mancat...si sa pun cateva poze de la nunta..nu am foarte multe pentru ca nu am stat nici mult si am stat numai pe scaun....eu marti ma duc la eco....abia astept sa ii vad fatzuca si sa vedem ce ne mai zice d-na dr.... am deja o lista de intrebari pentru ea...

bulisor petrecere frumoasa, poate vii cu niste poze

miro petrecere frumoasa si voua...sa fiti fericiti pana la adanci batraneti

dorsilia ai incercat sa iei nos-pa? ai avut o perioada mai agitata in ultima vreme???

dolores 27+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
poze dolores

Un zambet nu inseamna fericire asa cum o lacrima nu inseamna durere. Potzi plange cand esti fericita, potzi sa razi cand inima itzi plange!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

gata, am pus cateva poze in albumul comun

dolores 27+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
poze dolores

Un zambet nu inseamna fericire asa cum o lacrima nu inseamna durere. Potzi plange cand esti fericita, potzi sa razi cand inima itzi plange!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

dorsilia nu te mai ingrijora atat. tocmai am postat ieri in legatura cu un articol din abc mami despre fetita vecinilor mei, nascuta la 6 luni si 500 de grame, care acum e o domnisorica frumusica foc de vreo 4-5 ani. nu e varianta cea mai fericita, desigur, dar se poate.

chris 25+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Mirona, din cauza vitezei si a fixatiei mele cu nedormitul bbelui am omis sa te pup si felicit totodata, asa ca o fac acum, iti dorim numai bine tie si familiei!

Eu pe langa toate am o gingivita la gingia de jos ce tinde sa dea in paradontoza acusica dca nu iau masuri. Am nevoie de detartraj cu ultrasunete, sangerez des la gingii si fara sa ma spal pe dinti, asa din senin, ma gandeam sa nu se fi transmis bebelului ceva bacterii si sa fi patit ceva de se agita asa si nu poate sa doarma.
N-am avut o perioada tocmai nelinistita, cautam inca apartament, insa in rest nu cred ca am facut ceva deosbit, poate o zacusca la cuptor si menajul zilnic, cresterea puiului de 2 ani....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Chris, ideea e ca eu nu-mi permit sa ajung sa stau doar la orizontala nici acasa si cu atat mai putin in spital si daca e sa se nasca asa mic, la 6 luni un bb are probleme mari, se sta-n spital pana la 3 luni, se fac investigatii etc iar eu nu am efectiv cu cine sa-l las pe cel mic de acasa, mama e bolnava, pe soacra nu ma bazez ca nu e in pensie si nici macar in judet, in rest nu am pe nimeni, doar sotul, care nu ar face fata, asa ca Doamne Fereste sa patim ceva! gandul asta ma racaie pe mine, sa mai rezistam macar pana la sfarsitul lui octombrie si sa fie bine sanatos si bb2 si puiutul si eu. Abia astept sa vad ce zice doctorul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Miro la multi ani fericiti sotului tau alaturi de fetele lui dragi!
Dorsilia eu am observat ca burtika mea se intareste mai des daca stau foarte mult pe scaun... atunci cand ma lungesc in pat (pe dreapta sau pe stanga bineinteles) nu prea mi se intampla. Poate functioneaza si la tine asa cum functioneaza si la mine. Iar legat de super-miscaret, si eu am avut vreo doua zile la rand cand Rares m-a lovit intr-una, dar dupa aceea a obosit si s-a linistit. Stii ca bebelushii au tresariri si prin somn?!
Bambo bine ca ti-au trecut durerile...stai si tu mai linistita si basta... de acum intram si noi in linie dreapta catre marea intalnire cu bebelushul iubit.
Dolores am vazut pozele facute la nunta... ca intotdeauna esti speciala
Asizule ne bucuram ca esti din ce in ce mai bine.
Alex vezi tu ce faci cu analizele alea ciudate. Poate da DD sa fie bine, totusi

Va pupacesc si va urez duminica placuta in continuare.

Ramona 30+ Rares

Ramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Dolores.....am vazut pozicile....ce burtik frumos ai.....si ce parinti frumosi veti fi.......
Fetelor i-am trimis si eu Adinei....un sms...si imi zicea ca e mai bine si spera sa poata sa tina sarcina macar pana la 32 saptamani cand bebe e viabil.....sa o ajute d-zeu...si o sa ne ...pentru ea.....
Eu am emotii tot mai mari...maine dimineata ma duc la doctor...sper sa fie bine pana la urma....mi-e o fricaaaaa.........parca vad ca nu voi putea dormii la noapte......
Va pupic

alexandra 29 + cu
poze

"Exista doar un singur colt din univers pe care poti fi sigura ca il poti imbunatatii, si acela este tu insati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

am uitat sa schimb semnatura.....suntem mai maricei....mai avem un pic.......

alexandra 30 + cu
poze

"Exista doar un singur colt din univers pe care poti fi sigura ca il poti imbunatatii, si acela este tu insati."

Mergi la inceput