cuptor pe gaz sau electric

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Aschiutza, si la cel cu gaze e temperatura trecuta in grade Celsius. Exista si un cum sa-i zic...cronometru ca parca nu e termostat. In fine, fixezi cate minute vrei sa stea mancarea in cuptor, la expirarea timpului suna un clopotel, insa gazele nu se opresc automat. Era si asta o treaba. Deci sunt perfectibile

La mine (cuptor pe gaz Indesit) puiul la rotisor e gata intr-o ora si 10-15 minute. N-a durat niciodata mai mult.
Cel electric pe care l-am avut inainte (Ariston)m-a rupt la buzunar, trebuia sa ma gandesc bine daca chiar vreau sa bag ceva la cuptor sau merge si-asa, plus ca mancarea era un pic...fada, asa cam ca la microunde, cum zicea cineva mai sus. Dar poate era doar o parere, nu va luati dupa mine.

Sunt mai frumoase, mai elegante, dar si mai scumpe. Iar vanzatorii au tot interesul sa le laude ca au ocazia sa vanda 2 produse (cuptor+plita) in loc de unul singur si daca au comision din vanzari, atunci e de inteles mecanismul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

interesante pareri, incep sa inclin spre gaz...

Magda, spune-mi te rog si modelul, un cod ceva ca sa sap pe site-ul lor.

ca durata a gatirii difera ceva la cele doua tipuri?ma refer o friptura care imi sta 2 ore la cel pe gaz cat sta la cel electric?si care e diferenta de consum in bani?

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Mie imi ies prajiturile mai bine la cel electric.Nu mi se mai ard prea tare.Dar parca puiul la sticla facut intr-un cuptor cu gaze e mai gustos decat cel la rotisor.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IEPU spune:

quote:
Originally posted by carrie

interesante pareri, incep sa inclin spre gaz...

Magda, spune-mi te rog si modelul, un cod ceva ca sa sap pe site-ul lor.

ca durata a gatirii difera ceva la cele doua tipuri?ma refer o friptura care imi sta 2 ore la cel pe gaz cat sta la cel electric?si care e diferenta de consum in bani?

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005

Bineinteles ca nu am mai gasit cutia asa ca am sapat eu si il gasesti la aici http://www.euroshop.lv/sadzives_tehnika/iebuvejamas_cepeskrasnis/_26610/
Si la Metro, probabil .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Sa va spun ce am citit intr-o revista referitor la cuptoarele electrice.
Cica toate aparatele astea electrice influenteaza organismul prin undele electromagnetice( sau ceva de genul asta)emise.
Cuptorul electric zicea ca are cele mai puternice unde( din gama electrocasnicelor).
Pe langa asta zicea sa nu dormi cu telefonul pus la cap, televizorul sa fie scos din priza cand dormi, cica si ceasul care functioneaza bagat in priza afecteaza organismul.
Era un articol lung in revista.

ali

Mergi la inceput

Magda multumesc de link da nu am priceput nimik din limba aia intortocheata

si am dat cautare da nu am gasit importatorul roman.tu de unde ti l-ai cumparat?

Thea Alexia
noi si Roma 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

eu am de 2 ani cuptor electric si sunt foarte multumita.
de ex, pentru fi-miu fac mere la cuptor si la cel electric ies super, dar vine caldura si de sus si de jos, la cel cu gaze ies cam nashpa.
parca timpul de coacere este mai redus, sau poate doar mi se pare mie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IEPU spune:

Carrie,

o mica eroare de pilotaj .
Vezi ca in coltul din dreapta sus, pe site-ul de care iti ziceam, poti seta limba de afisare si exista si engleza.
Eu am citit in engleza ca doar nu in letona.
Si l-am luat de la Metro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

CUPTOARELE INCASTRABILE POT FI SI PE GAZE? SAU DOAR PE CURENT?

o zi minunata,
Mari

Mergi la inceput

Magda super cuptorul, e incastrabil?
poti sa-mi spui cat ai dat pe el, pliz?

multumesc

Thea Alexia
noi si Roma 2006

Mergi la inceput