Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (78)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

adika ce vrea sa insemne asta, ca si noi o sa fim la acelasi azil de batrani:))))?

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Andake sa stii ca si Nati vrea sa calce pe urmele poetissimului, se ridica in picioare in cadita tinandu-se de cate o margine si tot incearca sa dea drumul marginilor dar nu se prea incumeta. Si, bineinteles, se apleaca si in exterior cat poate de mult.

Ina sper sa te citim luni!!! Apropo de balamuc, sa stii ca in una din zile m-am pomenind razand singura ca mi-am amintit cum ziceai tu ca n-o sa te plictisesti la azilul de batrani pt ca o sa te conversezi cu noi.

Mergi la inceput

na, ca iar mi-a aparut mesajul de raspuns inaintea mesajului cu chestiunea....

mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Apropo de vazut live, hai sa mai facem o intalnire!!!

Dar eu vreau musai sa poata sa vina Anda si Felicia care si-au dorit dar nu au putut veni la ultimele doua. (intalnirea mare din IOR + Circului).

Mergi la inceput

daaa, io vin, hai, cand, saptamana viitoare?
gata, nu mai amanam!

PROPUN ZIUA DE JOI PENTRU INTALNIRE! IN CAT ESTE JOI, IN 7 SEPTEMBRIE, NU?
HAIDETI JOI!
LOCATIA O SPUNETI VOI

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

Pai tu raspunzi inainte ca omul sa apuce sa rosteasca intrebarea, asta e singura explicatie pe care o vad.

Alta ar fi ca serverul, dintr-un motiv sau altul, pune mesajelor marca de timp in mod eronat. O fi un bug.

Mergi la inceput

Tania cum e hotelul asta din Nisipuri? L-ai remarcat pe acolo?
http://www.carpediemtravel.ro/romana/Bulgaria/nisipurile_de_aur_hotel_palm_beach.htm

Mergi la inceput

Hai sa facem intr-un parc mai pe centru, nu IOR. Cismigiu, Gradina Botanica, Tineretului, Carol, Herastrau in timpul saptamanii nu-i asa aglomerat....

Mergi la inceput

HE, HE, tu bati saua sa priceapa iapa; ti-ar cam conveni in tineretului, doar arunci buzduganul de la fereastra bucatariei, nu?:))
mie mi-ar placea in gradina botanica caci am fost o sg data in my life acolo. asta se petrecea acum 100 de ani si nu mai tin bine minte, dar toata lumea spune ca este frumos si liniste. si ies si pozele frumoase:))

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

cam off topic pentru romania:)), dar hai sa va clatiti ochii cu cele mai scumpe carucioare dijn lume: bugaboo.
uite un model care se poate pune intr-o sumedenie de pozitii si costa doar 729 usd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dar cica are si catherine zeta jones d-asta:)))
http://www.babystyle.com/content/gear/bugaboo/bugabooFrog.asp
mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput