Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (78)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

cristina, adica din palma? cum direct din mana?

mey, noi nu rontaim nimic intre gingii. si-l mananca gingiile ca toata ziua miauna si isi baga mana in gura , dar nu vrea nimic de ros. adica nimic comestibil, ca altfel roade curelele, centurile si bretelele de la salopete, carucioare, scaunele, masini etc. I-am dat putina paine sa vad ce face cu ea, a faramitat-o interesat in mana si gata. biscuitele l-a aruncat cat colo, o fi zis ca e o jucarie anosta.

vreau sa-i transmit cuscrei INA, pe aceasta cale publica, cele mai bune urari:))) si asa, in general, dar si in special. De ce? deoarece acum ceva timp i-a facut cadou lui nichita, intr-o oarecare conjunctura, o VACA. Da , doamnelor, o vaca colorata tipator si care avea si puf in coada si pe crestet. trebuie sa recunosc ina, cinstit, ca io n-am dat prea multa atentie vacii aleia, mie nu mi-a spus nimic. fara suparare:)) dar, vedeti voi, doamnelor, jucariile sunt facute de oameni isteti care stiu ce le place copiilor, nu de diletanti ca mine. avand si puf in unele locuri am aruncat vaca intr-un colt al camerei copilului si am uitat de ea. intr-o frumoasa zi vin de la serviciu (acum vreo 2 luni) si vad vaca tunsa de puful din coada si crestet de catre maica-mea si inmanata lui nichita. A, se va plictisi repede de vaca tipatoare (adica colorata tipator, ca nu zice nimic:))), m-am gandit eu. Plus ca e din plus ori el nu se omoara dupa nicio jucarie din plus, ca are o groaza. In prima luna s-a jucat oarecum cu ea, adica n-a insistat dar nici n-a ignorat-o. Dom'le din a doua luna s-a produs ceva: a devenit nedespartit de vaca! iar pentru mine, este ultima si suprema solutie sa-l scot din crizele de plans de rasfat sau isterie sau nesomn sau altceva: ii arat vaca. Instantaneu izbucneste in ras si intinde manutele spre ea. Nu exista nimic mai iubit pe lume decat vaca!
Va dati seama ca vaca a mers cu noi la mare. Seara cand il pun in pat, daca da sa planga, imediat ii intind vaca si mi-o smulge practic din mana, numai zambet si fericire. si doarme toata noaptea cu ea, o cauta si-n somn.
am pus la semnatura 2 poze cu nichita dormind cu mana pe vaca (n-o scapa din mana noaptea). aia facuta in patutul gen tarc este de la mare, cand dormea chiar cu fata pe vaca:)))

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

poll-urile zilei:

1. copiii vostrii au o jucarie de care nu se despart? cum arata?

2. au bebeii vreun semn din nastere?

nichita are unul destul de mare: undeva intre incheietura si unde incepe degetul mare era o pata foarte maro cand s-a nascut, acum cred ca va fi o alunita mare. pozitionarea este destul de periculoasa dk se dovedeste ca e alunita deoarece este un loc " cu trafic". vom vedea.

mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

mey, eu lecturez superbebe asa ca d-aia sunt in forma pe forumul despre copii:)))
iata sfaturi pt. GANDACEL ca sa scape de greata, ca ne-a intrebat azi (sau ieri?!) de asta:
cica sa mananci mancare rece (aia calda degaja mai mult miros), sa-ti pui seara pe noptiera stiksuri sau altceva de rontait ca sa iei imediat cum te trezesti. dupa ce rontai, te mai intinzi in pat 20 de minute si abia apoi te scoli. sa bei multe lichide intre mese (asta a fct. si la mine, e drept ca mie mi-a fost greata o saptamana-doua cel mult). Ia 10 miligrame de vitamina B6 pe zi. bea ceai de ghimbir, mananca fursecuri cu ghimbir si fa aromaterapie cu ghimbir. Sper sa te ajute!
ce ma enerveaza, cand sunt mai in forma, n-am cu cine vorbi, bate vantul pe aici...
stiu ca o sa raspundeti dimineata, dar stiti cum e " daca nu-i diseara, degeaba-i la vara"...

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

anda vaca-i obiectul tranzitional al lui Nichita. Silvia a avut vreo 3: in primul rand paturica rosie, smotocita toata, apoi un ursulet si o vacuta de plus. E absolut normal.

Ina da, am niste flori(2) si am si un bazin de WC stricat la baia mica, in care a stagnat apa ; si niste jucarii de-ale Silviei umede intr-un lighean in baia mare. Cu care se juca ea cateodata in apa pe canicula. Dar de vreo zi - doua parca au cam disparut cele vii. Au aparut in lipsa noastra, cand eram la Herculane.

Gandacel nu poti lua nimic contra gretii, eventual remedii naturiste sau homepate. Asa eram si eu la Nati, mirosul de cartofi care fierbeau mi se parea ingrozitor. Si orice alta mancare sa o gatesc. Dar sa mananc gatit de altcineva puteam. Rabdare, pe la 10-12 saptamani o sa-ti treaca.

Tania imi pare f bine ca v-ati simtit bine la mare (de data asta eu o sa-ti cer amanunte despre Nisipuri cand s-o simti Stefanel mai bine). Si imi pare tare rau ca s-a imbolnavit Stefanel. 37.5 e stare subfebrila, antitermice trebuie date numai dupa 38. (La fel mi-au zis ambii pediatrii in care eu cred). Da-i cu regimul inainte, chiar si numai laptele fara lactoza. Mai poti incerca apa cu cereale de orez Milupa (in loc de mucilagiu)

Fff ciminte Stefanel pe drum , il pup !!!
Eu pentru la anul la mare oscilez intre Nisipuri si Sunny Beach. A meritat numai cu mic dejun? Asa vrem si noi pt ca sunt mult mai tentante terasele decat rest hotelului.

Mergi la inceput

io-te-o pe mama di tutti, deci nu sunt chiar forum-alone. in contul tau nu sunt poze recente cu copiii, draga mea. Nici in al meu, stiu, dar eu le am la semnatura.

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

Andake (ungurii pun accentul pe ke, e un soi de diminutiv-alint). vorbeste cu moi!

Ghimbirul ala o fi bun contra gretii dar e si afrodisiac.

Silvia mea cea dulce a zis ca o sa-u dea paturica rosie Nataliei. Asta e un gest de o suprema dragoste, zau!

De fapt mai nou nu mai e asa de atasata de ea, am fost plecati si fara paturica vara asta, ceea ce era de neconceput anii trecuti.

Dordia dupa antibiotic cel mai bine e sa faci o cura de iaurt pt refacerea florei intestinale. Si in timpul tratamentului, la fel.

Cu vitaminele complexe la bebelaci eu zic ca trebuie date numai in anumite situatii:
-lunile ianuarie-aprilie cand sunt mai putine fructe si legume, iar cele care sunt, sunt statute si deci saracite in vitamine
-daca refuza fructele si legumele
-sau alte situatii stabilite de .

Oricum, ele sunbt artificiale, si e de preferat sa le ia pe cale naturala din alimentatie.

Despre statul acasa cu bb si eu, la Silvia, de abia asteptam sa ma intorc, ma simteam cam neimplinita si "redusa" acasa. Bine, era si momentul, tocmai terminasem facultatea, eram "pe val" ca sa zic asa.

Acum, dimpotriva. Cand sunt cu amandoua, e o adevarata provocare pt mine sa fie totul bine, ceea ce ma stimuleaza. Plus ca citesc mereu despre copii si-mi dau seama ca daca nu e deloc simplu si la indemana sa cresti copii. Mai greu mi se pare cu Silvia decat cu Nati.

Asa ca pt mine acum e o provocare intelectuala reala (de mare rafinament, as parafraza-o pe Anda) sa cresc copiii, si deloc nu ma vad "mama casnica".

Timpul pe care pot sa-l fur pt mine mi-l umplu pe net sau citind carti despre copii sau literatura si nu consider deloc ca ma prostesc. Atata doar ca sunt cam departe de domeniul meu; nasol e ca nu-mi pare prea rau. Dar o sa-l indragesc iar cand ma intorc.

Eu vreau sa ma intorc din sem II pt ca o mai alaptez inca pe Nati acum, si ar fi nasol si servici si alaptat si nu as intarca-o doar ca sa ma intorc la servici; mai ales ca dpdv bani, pierd daca ma intorc la servici . Dar din sem II ma intorc din motivul egoist ca imi plac materiile la care am ore in sem II plus ca daca stau 2 ani, rup prea tare contactul cu scoala.

Mergi la inceput

phii, pai acuma zici ca-i afrodisiac:))))

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

adik resturile decedatei paturici rosii:)

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

imi place andake

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

pai faptul ca-i afrodisiac poa' sa constituie un motiv in plus.

Da, mai, resturile decedatei, dar bineinteles ca nu am putut sa o jignesc pe Silvi sa-i zic ca e cam in ultimul hal paturica pt a fi facuta cadou.

Poze recente cu fetele... pai ti-am zis ca trebuie sa le vezi in realitate! Nu prea le am puse pe net, de obicei Virgil le descarca pe laptopul lui cu care merge la servici, nu pe calc de acasa de pe care forumizez eu.

Mergi la inceput