Viena

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Vali si noi o sa fim de pe 28 la Viena,sper sa avem vreme buna sa nu ploua!
Ma duc sa ma uit pe unde au stat fetele astea sa vad ce si cum,daca nu Etap scrie pe mine,fac rezervare de pe net si gata!

"La vita e bella"
De mancare
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Alynutza ,mersi ,cred ca o sa mergem si noi pina acolo .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Site-ul oficial al Info-turist Viena Aici veti gasi cu siguranta informatii utile.

Aici gasiti informatiile de transport de la aeroport.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali02 spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

Site-ul oficial al Info-turist Viena Aici veti gasi cu siguranta informatii utile.

Aici gasiti informatiile de transport de la aeroport.

Multumesc mult Alynutza.

Astept sugestii pentru o zi inafara Vienei

Mergi la inceput

Fetele,de unde cumparam Viena Card?
Si asigurarile medicale voi de unde le-ati luat?

"La vita e bella"
De mancare
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

O zi in afara Vienei... Parndorf desigur, este o localitate plina de outlet-uri de firma. Shopping la greu. Vali, da cautare la Femina intim ca e un intreg subiect.
Mergem si noi dar cu masina si speram sa ajungem si in Viena. Daca e timp si in Bratislava. Este la 65km de Viena, pe autostrada si este un oras superb. Cat despre asigurari se pot face la orice agentie de voiaj, am auzit. Si noi trebuie sa mergem.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

Gata,am facut rezervarile!Pe 28 suntem la Budapesta si 29-1 la Viena
Guguluf si noi tot cu masina plecam!

"La vita e bella"
De mancare
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Alynutza vrem sa ajungem si noi la Viena iarna asta.
Ma tenteaza pensiunea in care ati stat voi, Funfhaus. Arata bine in poze, corespund cu realitatea?
Micul dejun, curatenia, OK? Intrau in camera zilnic sa faca curat, da?

Ajungi pe jos in centru?
Au locuri de parcare? (platesti in plus pt masina?)

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Lavi nu se pune problema de curatenie, era curat si faceau in fiecare zi. Nu se schimba asternuturile decat la 3-4 zile - evident, se schimba intre clienti, doar daca ramane acelasi client mai multe zile asa se procedeaza (asa e normal pentru o pensiune, sotzul meu lucreaza in domeniu si sunt la curent cu cerintele pentru diverse categorii de cazare). Prosoapele nu stiu sa-ti spun daca se schimba, noi le-am folosit pe ale noastre si cele de la ei le-am impachetat si le-am pus pe un dulap.
Micul dejun este inclus, insa este mic dejun 'continental', adica: o chifla, un croissant (vorba vine, un corn un pic mai dulce, in forma de croissant), unt, dulceata si cafea cu lapte/ceai/lapte cu cacao. Dar nu se supara nimeni daca te duci cu cutia de pateu/crema de branza dupa tine, eu asa am facut, am luat de la hipermarket si gata (eu nu-s deloc adepta gemului de dimineata).
De parcat puteti parca pe oricare din stradutele din jurul pensiunii, e gratis, numai sa nu parcati unde este semn 'oprirea interzisa' ca astia ridica masinile nu se joaca. E posibil sa ofere si ceva parcare in interiorul pensiunii (are o curte interioara), insa nu cred ca e gratis, poti intreba. Noi am lasat-o pe strada, n-a avut nimic, doar ca e putin dificil sa gasesti loc. Mare grija in centru (cand luati harta de la info-turist, o sa vedeti ca (,) centrul e marcat cu galben, restul cu portocaliu, pensiunea e in zona portocalie, unde e galben - in centru adica - nu se poate opri in strada ca-ti ridica masina, iar parkingurile is scumpe).
Nu cred ca vreti sa mergeti pe jos pana in centru-centru (adica buricul targului). De la pensiune pana la 'marginea' centrului e cam o statie jumate de tramvai, pana acolo nu-i mare lucru sa mergeti pe jos. Insa pana la catedrala Sf. Stefan sunt cam 5 (daca bine-mi aduc aminte) statii de metrou (se merge cu U3). Chiar merita sa luati abonament pentru mijloacele de transport in comun, sunt super bine puse la punct, autobuse, tramvaie, 6 linii de metrou. Va puteti caza mai in centru, dar va fi mai scump, depinde de voi daca considerati ca merita. (de exemplu, noi am stat o noapte mai in centru, am dat 70 de euro, restul la Funfhaus cu 56, iar abonamentul pe o saptamana pe toate mijloacele de transport 14 euro)
Alte precizari: nu este tv in camera, nici frigider. Pe jos e gresie (parerea mea ca-i mai ok, de la mocheta se 'imbacseste'). Daca vrei, am cateva poze cu camera, daca-mi dai adresa de mail ti le trimit.
Si daca mai ai intrebari, spune-mi.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Multumesc frumos de info. Ti-am trimis pe PM adresa de mail, m-as bucura daca mi-ai trimite poze.

Stiu cum e la pensiuni, am mai stat; nu ma astept la asternut schimbat zilnic, nu e vorba de 5 stele.

Mergi la inceput