Viena
Raspunsuri - Pagina 4
Natasa spune:
Micul dejun nu l-am luat acolo, dar era si costa 5 euro/pers. Camera avea pat matrimonial si un pat de copil deasupra, daca intri la ei pe site o sa vezi cum arata. Aveau si parcare, nu stiu cit costa pentru ca noi am fost cu avionul.
Alynutza spune:
Ok, mersi mult de informatii.
www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
lgireada spune:
Eu as vrea sa ajung la Viena de Revelion. Acum is in plina cautare de informatii...Topicul e super. Il votez acum.
Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums
M&M spune:
Stie cineva ceva despre hotel Gardenhotel Gabriel City???Plecam joi in Viena si ne-am facut rezervare la ei.
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
Alynutza spune:
Uite www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g190454-d241795-Reviews-Hotel_Gabriel-Vienna.html" target="_blank">aici niste comentarii ale turistilor care au stat acolo. Impresiile par ok.
www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
M&M spune:
Multumesc , Alynutza!!!
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
Alynutza spune:
Poti sa-mi spui si mie te rog cat v-a costat cazarea la acest hotel?
valentinag spune:
Natasa,ati ajuns bine de la etap in Viena?Ca este la periferie din cate stiu eu si cum germana mea este inexistenta ma gandesc daca o sa ma descurc!
Unde ati mancat?Cam care sunt preturile?
O sa va bat la cap un pic,sa nu va suparati pe mine!
"La vita e bella"
De mancare
marea inghetata
Natasa spune:
Valentina, de la Etap pina in centru faceam un sfert de ora cu metroul. Mijloacele de transport sint impecabile, asa ca nu-ti face griji. Statia de metrou linga care este hotelul se cheama Gasometer. Germana nu stiu nici eu, dar daca ai o harta a metroului (pe care noi am lua-o de la hotel)totul merge perfect. De mincat, am mincat ori pe strada la patiserii si shaormarii si seara la cite un restaurnat (in general cu 20-30 de euro mincam foarte bine in doua persoane). Daca maninci doar pe strada poti sa scapi ieftin si cu mincare buna. Poti sa ma mai intrebi daca ai nedumeriri.
valentinag spune:
V-ati luat fru'n permis de cateva zile pentru transportul in comun?E valabil si la metrou si la suprafata?
Cam cat costa intrarea la muzee?
Nu am vazut daca v-ati dus cu masina sau avionulNoi cu masina vrem,au astia parcare,cam cat costa?
Eu acum fac planuri,intreb,stresez lumea,da parca ma vad ca zice consortul ca nu poate sa-si ia concediuInsa eu sper totusi!
Ai putea,asa in mare sa-mi zici cam cat v-a costat aventura?Eu ma gandeam la vreo 600 maxim 700E pentru 2 persoane,5 zile!E putin?
"La vita e bella"
De mancare
marea inghetata