mamici casnice (65)
Raspunsuri - Pagina 27

doinabita spune:
Buna dimineata!Va pup pe toate!nu sunt supatata, dar nu imi place sa fiu tepuita!am muncit al naibii de mult si din procent din vanzare cum ne-am inteles initial...mi-a dat pe 5 zile 1.350.000 lei (vechi)in loc de cum ne-am inteles trebuia sa-mi dea 9.800.000 lei(vechi)dupa cat am vandut, 750 milioane in 4 zile doar eu fata mea Dana si bucatarul care a fost la gratar, bucatarului i-a dat 120 ron, iar fetei cat mie...plec acusi la Alexandria, caci trebuie sa duc niste acte pentru Dan sa iau sonde, pungi de urina ,condoame, gratuit si trec sa facem inventarul, caci stiu ca e plus ca la balamuc, caci nu am oprit nici un leu din bani...eu sunt corecta, cu credinta in Dumnezeu, eu caut sa strang bani pentru Dan,am vorbit cu ei sa vedem daca imi da diferenta de bani, daca nu mi-o da le arunc in fata banii pe care mi i-au dat caci nu plecam de acasa atatea zile pentru 135 ron,nu am fost la sapa cu ziua,stateam acasa si imiterminam casa de zugravit...va spun eu cand ma intorc...va dau un exemplu: la ei le-am vandut tot ce e suc la 0.5 l cola, fanta, sprite la 4 ron, apa 0.5l 2.5 ron...nu-mi face faze de astea caci stiu cat e adaos...am vorbit ieri la telefon caci m-au sunat ei si sa vedem ce iese azi!ori le dau banii inapoi ori ma duc cu banii la biserica Sf. Vineri din Alexandria si dau acatiste pe ei de toti banii!
bita doina

Dana_ch spune:
neata buna
poftiti la cafea
doina ce neseriosi
mirela cami v-am pastrat si voua
o saptamana buna. Poze cu
Lucas
poze noi

Bimilit spune:
cuscra multzam de cafei.
fetelor la noi e innorat, sufla vantu si e frig.mama ce vreme de kk.
Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Dana_ch spune:
cuscra cu placere uite si o tigare ca altfel nu merge
la mine vad ca iasa soarele,vantul nu bate cred ca se face frumos azi,hai la mine. Poze cu
Lucas
poze noi

alexa si mami spune:
'neata! la noi e soare si frumos
miha, ma bucur ca ati scapat cu bine.
doina, romanii tot neseriosi vai steaua noastra!
bey, da' cami ne-a lasat tot in ceata. s-a rezolvat cu melodia? s-a gasit cineva sa ti-o traga?
unde e miha cu mariuca?
azi e zi de bucatareala
alexa

lunna27 spune:
'neata!!!
Mai sunt fix doua zile si devin casnicuta in adevaratul sens al cuvantului (sper ca nu pt mult timp)
Multam de cafea,tocmai am terminat-o
Dana cu Paul(8.09.2000) & Ana Maria(6.09.2004)

maria2mami spune:
suntem bine....am intrat doar sa va salut....vb de la noul loc de munca in maxim 2 zile ...pana imi instaleaza net-ul ....pupici la toata lumea
Maria Esti o mami dlaguta fooooc

Dana_ch spune:
eee lume noua mmiha ateptam vesti.
sa inteleg ca ai rezolvat cu job-ul. Poze cu
Lucas
poze noi

mariussimiuc spune:
Helau!
Am fost dimineata la dr cu Robert pentru control si schimbat pansament si am stat 2 ore sa-l astept pe dr care era plecat nu stiu unde. Mi-am facut o mie de draci si nervi.Iaca de asta prefer sa ma duc la o clinica particulara,ma duc cu programare...si tot aceeasi bani ii dau.
Luna,cum adica in adevaratul sens al cuvantului?Pana acu a fost fals?
Mai dar Andreea pe unde umbla?Nu si-a mai rezolvat problema cu netul?Mama lui de net!
Va pup si mai revin.Cand 'oi avea timp!
Miha