mamici casnice (65)
Raspunsuri - Pagina 26
georgi75 spune:
quote:
Originally posted by Dana_ch
dana
dar mai fetele la ora asta nu-i mai buna o tamioasa?
colegul e la servici,copii mei nu vor sa doarma
Poze cu Lucas
poze noi
Da-le si lor cate o tamaioasa si i-ai rezolvat.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania
POZE
mariussimiuc spune:
Ce umbli bre cu limonade?Da si tu un rachiu!
Miha
georgi75 spune:
Auzi...Si mai buna ideea Mihaelei
Va las la tamaioase sau rachiuri si cafele...
Io ma bag la ca maine o iau de coada...Fi-mea la camin .Prima zi...
Si pe urma fug si io la scoala.
Hai pupi si noapte buna.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania
POZE
Dana_ch spune:
georgi wow prima zi de gradi,suces sa se acomodeze repede,sper sa-i placa cum i-a placut don-soarei mele si ia placut muuuuult de tot.servici usor.
miha coniacul afinata se pune ca rachiu nu am
Poze cu Lucas
poze noi
mariussimiuc spune:
Georgi,bafta multa in prima zi de gradinita!
Dana,coniacul ma cam umfla la buza,da' merge! Da' maine dimineata pe matul gol ca acu ma duc si io la nani ca m-is ostenita!
Miha
diadaniela spune:
eu am vrut sa va spun de la inceput de tamaioasa,da' mi-era ca spuneti ca-s alcoolica.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
ange spune:
dana,lasa mama ca nu esti singura pacilea
da la mine una mica "tamaioasa" ca nu zic nu.
miha,bravo.ti-am spus eu ca nu e cazul sa te strezezi.Daca ai pus aschia in rama pai sa pui si firele cand i le-o scoate
Sanatate max la Robertzelul!
mirela,nu am ajuns la cinema.am ajuns intr-o vizita la care am stat pana la 1 nooaptea.La 6 dimi. cine credeti ca era in picioare? aud.
Robert evident!
Azi am dormit pe mine...
DAr adormita asa i-am facut colegului papaica pt sapt. viitoare.A plecat
la noi ploua si e frigggggg
maine sunt acasa cu amandoi copii.Maia are liber
este week. lung.Toata lumea doarme sau care are cu cine
pup.
pe maine
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
CRISMIR spune:
MIHA si de la noi lui Robertelul,dragutul de el,bine ca a scapat...mama ce plangacioasa esti,cred ca eu eram terminata toata,da vorbesc si eu ca e usor!!!...hihihih
GEORGI pt prima zi de cresa,sa fie bine si sa-i placa puiutei...si tie numai bine la scoala!!
Fetele cu tamaioasa mi-ati facut pofta,eu ajung tot timpul la spargerea targului,stiti voi vorba aia...offf,distanta asta!!! la toata si o saptamana usoara sa aveti!
CAMI asa deci,pai si cu copii ce ai facut,au rezistat pana la 1?...al meu la 10 max 11 urla de oboseala si nu vrea sa doarma nicaieri,asa ca nu putem merge inca nicaieri cu el,plus ca ne mai si zice"mami tai tai"...adica sa plecam... lui Robertelul ca stiu cum e si al meu e la fel,la 6,30-7 maxim e in picioare indiferent la ce ora se culca... si la frumusica Maia!!!...nasol cu vremea aia urata!!...la noi ploua zilnic dupa masa si sunt terorizata ca Robert vrea in parc si nu putem merge,si e groaznic...voi ce faceti in zilele astea?...nu se plictisesc copii in casa?
DOINA si bine ai revenit!...bafta la rezolvat probleme! si familiei tale!
MIHA sa le pe DANIELUTZA si Isa si din partea nostra...distractie placuta va doresc!!!...si poze!!!!
Hai ca m-am lungit...va pe toate si sa aveti o saptamana usoara si prospera!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Poze cu noi avem la casuta de sus