mamici casnice (65)
Raspunsuri - Pagina 16
georgi75 spune:
Mai fetelor...colegii vostri stiu ce discutati voi pe-aci?
Acu' ca adormi si al meu pot sa va zic si io.Mie-mi place....Olaroiuuuuuu.Io-s mai patrioata.Nu ma intind peste hotare.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania
POZE
diadaniela spune:
Georgi ,da sa pup o patrioata!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
mariussimiuc spune:
Mai fetelor,treceti la culcare,ca vad ca deja ati inceput sa visati!
Miha
diadaniela spune:
da ,Miha,da' ce vise frumoaseeeeeeeeeeee!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
mariussimiuc spune:
Daaa...halal de mama lor de vise frumoase!
Miha
georgi75 spune:
Ia Danutzo pupicu'
Si ai vostri sunt buuuni...dar ma multumesc cu Oli.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
POZE
mariussimiuc spune:
Io ma'c la culcare,ca maine am o zi grea.Si duminica e si mai grea!
Va pup si va doresc vaslire furtunoasa in continuare sau vise cat mai placute,dupa caz!
Miha
diadaniela spune:
hai ,ca fug si eu la somn ,ca
altceva n-am ce face.
saraca de mine in seara asta n-am avut parte nici de Bisbal si nici de sot. sotu' se vaicareste pe aici de cap si instaleaza nu stiu ce prostii pe laptop.
of,of,of!
ce a nimanui sunt!
Dana
georgi75 spune:
Ok...raman doar io cu Oli...
Noapte buna fetele...
POZE
ange spune:
ma disperatiiiii.
sunteti beton!
bey dar din cate subiecte de discutie v-am dat l-ati ale tocmai pala cu barbatii!!! ete la ele!
Mie-mi place Ben laden.
Daca voi toate sunteti cu muschiulosi si fitzosi si gelati io na ca is cu teroristii.Oare cum o fi sa te tavalesti cu un libidinos dela brrrrr...
Am baut o bere pe nerasuflate.sa nu ma luati in seama
maine-mi vine colegul
vine la cafea ca amantii
somn usor