Clubul moldovencelor de peste Prut (33)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Salutare,
Va uram si noi we placut intre treaba prin casa, mancare si Amelia.
Noi suntem un pic ocupati ca maine ii sarbatorim ziua Ameliei. Am mare emotii pentru ca demult nu am mai sarbatorit ceva acasa. Sper sa iasa bine.
Nicoleta, asa si nu ne-ai spus daca ai un bebic sau nu, si de unde ai auzit de noi?
Daca vrei ne poti spune si data de nastere ca sa stim cand iti trimitem pupici virtuali.

Sincer, am zambit, m-a amuzat si in acelas timp incalzit la inima cand ne-ai intrebat daca suntem rude. Asta inseamna ca din mesajele noastre se vede ca exista o legatura intre noi toate si sunt mai mult decat mandra de asta.
Asa cum a zis si Alina, nici una nu ne cunosteam la fata la inceput. In timp, am organizat intalniri, am pus poze( in albume publice, sau in cel privat comun al nostru), s-au vazut unii dintre copiii nostri, am fost in parc, padure, etc.

Cel putin pentru mine, fetele imi sunt foarte apropiate si le simt lipsa imediat ce nu pot citi ce mai fac. Si nu e vorba numai de cele pe care le-am vazut/intalnit live, ci de toate fetele. Poate de asta pare ca suntem rude.
Alinka, hehe si eu sunt asa fericita cand vad o bucatica de soare.

Lilia si Amelia( 26.09.2004)

poze

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Buna dragelor!
Da' ce v-ati distrat voi pe aici
am lipse caci copilu meu a trintit pc pe jos, nu chiar merge, asa ca de vina sint eu si prin urmare scriu furis de pe alt laptop, sa nu ma piriti
Doroti, ma bucur tare mult ca va merge bine. Sa dea Domnul sa tina cit mai mult perioada asta!
Nicoleta, nu prea stiu de rude, faza e ca ne-am vazut live cu unele, iar cu alte fete ne mai scrim pe messenger.
Referitor la hainute. Noi am primit foooaaarte multe hainute, atit noi, cit si purtate. Dar persoanele care mi le-au dat erau din Germania (o familie la care am stat si sintem prieteni foarte buni) si de la o familie de americani, cu care iarasi ne cunoastem foarte bine. Asa ca in primul rind sint putin purtate si mai ales sint pe gustul meu. Consider ca, daca persoana accepta aceasta idee - de a purta haine folosite si daca hainele arata bine nu sint uzate, atunci de ce nu?
Eu nu mai stiu tu ai un bebe?
Pupici si mai vb!

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Nicoleta, imi pare bine de cunostinta, cind i te adresezi omului pe nume, parca te simti mai apropiat de el.
Si pe mine m-a amuzat intrebarea despre posibila rudenie. Cine stie, poate in viitor om si si rude, ca deh, sintem aici si mame de baieti, si mame de fete...

Noi ajungem miine la ziua Ameliei iar in seara asta ii voi face tortul. Sper sa iasa frumos, sa-i placa si sarbatoritei

------------------
Numai bine,

Natalia
Poze

Mergi la inceput

Rodica, aoleu ce pozna cu calculatorul, chiar acum cind aveti iar net! Sper ca Paula nu s-a lovit?

------------------
Numai bine,

Natalia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Ma, care erati alea de va place vinata? Ca am acum la rola icra de vinete si miroase biiine si cum eu nu ma dau in vint dupa ea... Asa ca va poftesc
Lili, tin pumnii sa iasa asa cum vrei, sa nu ai emotii, sa va distrati fain!
Nati, n-o patit nica, da eu.... Bafta la facut tortisu. Macar virtual sa -mi trimiteti o felie, ca eu nu-s la cura...

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Rodica, iti trimit si tot tortul, imediat cum il fac am sa-l si pozez. Dar poze cu felii o sa facem deja miine seara.
Cornelia era amatoare mare de vinete, si parca si Lucia..
Nu te-a apucat durerea de inima, cind ai vazut compu pe jos?

------------------
Numai bine,

Natalia
Poze

Mergi la inceput

Hihi, m-a rugat Alinka sa-i dau quote la mesajul ei, ca iar i-a aparut pe pagina precedenta:

quote:
Originally posted by alinkav

Fetelor, ce faceti? Deja salivez dupa torik si vinete, mai ales cand ma gandesc in cate feluri o poti pregati si manca......
Dar las' ca recuperez eu maine la nunta, sper doar sa fie buna mancarea, ca nu la toate restaurante se face mancarea buna, si mai ales cand vine vorba de nunta, pai atunci iti punea asa la gramada si fara gust de obicei!
Si abia astept sa ajung la nunta la Moldova, ca acolo sigur e mancrica de a noastra buna buna!Mneam!

Vai Natalia, inseamna ca vom fi concurente la statut de soacre!
Rodica, si noi avem la activ rasturnatul laptopului jos!Noroc ca nu i s-a intamplat nimic(si nici copilului), celui din urma chiar i-a placut!

Alina

------------------
Numai bine,

Natalia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

salutare
forumul asta kiar a luat-o razna...

Noi sintem binishor am fost ieri la medic (nu cel de la policlinica, ca ala nu zice niciodata nimik bun)... Ne-a masurat - sintem destul de marishori p/u virsta sarcinii, sper sa nu intreaca 4 kg la nastere , ne-a luat singe din vina p/u analize (mi-a gaurit ambele minute, ca asistenta nu le gasea) si ma luase cu ameteli, as aca ieri majoritatea zilei am stat in pat (dupa ce am venit de la medic)... Azi seara am fost sa-mi mai caut rochie p/u nunta, am gasit una costa 550 Eu , iar la chirie cica poate sa ti-o dea cu 100 Eu... Alta am gasit cu 165$ la cumparare, Pina la urma am mai gasit 2 cu preturi mai rezonabile: una cu 70$ si alta cu ~ 100$ - care kiar mi-au placut insa ma deranjau un pik la sini... Asa ca in we trebuie sa mai caut ... Saloanele astea cu kirie cica au rochii pentru gravi, insa cind iti arata ce au - iti arata marimile mari ale rochiilor p/u femei normale Hai ca m-am plins un pik si eu...

Diana, si eu ma bucur ca totul a revenit la normal si va intelegeti super bine , tineti-o tot asa si n-a suparati pe Natalita Cind scrii ca ai mult de lucru la serv. imi aduc aminte pe cind eram eu la serv... Sper la tine sa nu vina perioadele stresante...
Rodica, bine ca n-a patit Paula nimik, insa poznasa mai este...
Natali, bafta la tort si sa ne trimiteti macar o felie ... virtual. Merci ca ti-ai adus aminte de vinete... In perioada asta kiar maninc f multe sub orice forma (exceptie crude!)
Natali si Lilia, petrecere frumoasa miine!
Alinka, petrecere frumoasa si voua, drum bun si timp super frumos!
Corina, da voi ce mai faceti? Cum Lucian la cresa? Ii place?
Nicoleta, referitor la intrebarea ta, depinde de persoana careia vrei sa i le dai (hainele). Unele accepta, altele nu... Eu, la fel ca Rodica, as accepta - doar ca nimeni nu se ofera . Patutul in care am crescut eu si fratele meu tot era imprumutat de la niste rude si era super ok. Iar apoi am primit o groaza de paltonase, rochite, pantalonasi si bluzite de la verisorii mei care erau mai mari ca noi... Cum copii se murdaresc repede, e bine sa ai mai multe rinduri de haine ...
we placut ,

lia_c
lucrusoare baby

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Salut fetele mele dragi.
Ma mir cum de nu ma-ti dat in rozisc.
Ca de cind nu am deschis cp,multe evenimente s-au mai petrecut.
In primul rind FELICITARI la toti sarbatoritii.Si Bine ati venit ,la fetele cele Nou Noutze
AAA,si adaptare cit mai usoara lui Alex si Lucian la gradi,sper ca am retinut bine numele baietilor,daca nu Scuze va rog .Caci am avut de citit muulte pagini
Si pe noi ne asteapta gradinitza,dar cred ca va fi la primavara.Dar eu am emotii cind ma gindesc la asta.Caci am trecut prin asa ceva cind Sami avea 2ani si 2 luni,si nu am rezistat mult caci se inbolnavea fiecare 2saptamini pina nu s-a depistat tonzilata cronica si medicul a spus sa stam acasa.
Dar acum sper ca va fi mai bine ca este si mai maricel deja 4ani si....
Plus ca la 5 ani e obligatoriu sa-l dai la pregatitoate.

CORNELIA,BAFTA in alegerea rochiei,stiu ce inseamna sa cauti ceva pentru gravide,dar ei iti propun pentru ........,nu mai spun ca nici nu stiu cum sai spun.
NIcoleta,in privinta hainelor purtate,eu am primit de la rudede(cumnata) si prietene si erau in stare buna.Dar cin am dat la alt cineva,intrebam inainte daca doreste sai dau ceva de la copiii mei.
Dar poate tu te referi la ceva mai oficial? vre-o sarbatoare?
Acum in situatia de fata eu sunt bucuroasa sa primesc orice,bineinteles in stare buna.
Hai sa ma jelui si eu un pic.
Acum noi suntem in cautare de gazda,cautam ceva apartament cu 2 bedroomuri,sa ne fie mai ieftin.Dar Americanii estia nu ne primesc in 2 bedroomuri cu 3 copii.Zice ca ea nu poate culca 3 copii intr-un dormitor.Eu ii lamuresc ca unul e bebe si doarme cu parintii,dar ea zice ca asa e regula la ei,3 copii----3 bedroomuri.
Si uite-asa noi cautam gazda.Deja in 2 locuri aceleasi conditii 3--3.
Ce sa va mai spun? fetele cresc bine,Loredana deja merge singurica,mai atenta dar singura.Dar si tiriitul in 4 nu-l lasa.

Alina Chisinau
Sami,Evi,Lori,si taticul nostru drag

Mergi la inceput

Cornelia, oho, ce preturi la rochii pe care le poti purta doar de citeva ori in viata! E chiar urit din partea saloanelor sa faca asa, dar pentru bani lumea spune minciuni, nici nu sta pe ginduri. Mult succes la continuarea cautarilor!

Alincic, asa stiam si eu, ca la americani (si in europa occidentala) exista niste norme privind raportul dintre numarul de persoane si cel de camere. Sper din toata inima sa gasiti ce cautati, pentru ca imi imaginez ca nu va dau afara banii din casa.

------------------
Numai bine,

Natalia
Poze

Mergi la inceput