Clubul moldovencelor de peste Prut (33)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Eu tot asa, am folosit always si multa multa vata, asta doar in spital, iar dupa 3 zile era nevoie doar de always.
La noi e asa urat, ploua si e tare frig!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

' buna
si la noi timpul e f nasol, ba ploua, ba nu... insa aerul e destul de cald.
Mercik de impartasirea experientelor voastre.
Pe mine ma supara faptul ca merg mai incet, daca incerc mai repede, (in ritmul in care eram obisnuita) incep a gifii si trebuie numaidecit sa ma odihnesc - asta e problema mea cea mare. Miscare incerc si eu sa fac la greu - macar prin curte
Lilia, bine ai revenit "online"

lia_c
lucrusoare baby

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Cornelia, vai, ce lucrusoare dragute ai pentru bebe, am vazut pozele in album La mai multe!
Noi am venit acum de la cineva din vizita, Vlad era asa de obosit, incit singur a cerut sa fie culcat, si a adormit in citeva minute

------------------
Numai bine,

Natalia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Am vazut si eu lucrusoarele Corneliei precum si pozele cu burtica. Tare dragute si ma face nostalgica.
Am vazut si pozele cu burticuta tare frumoasa Cristina.
Fetelor, mi s-a facut dor de burticuta mea. desi nu cred ca voi avea-o in curand( cel putin nu planificat).
Pozele de la botez de la Lucia sunt superbe. Cele doua printese imbracate la fel sunt minunate.
Nu mai zis de Paula care m-a fascinat cu carliontii ei si cat de matura pare ea la cei doi ani ai ei. Amelia e mic copil pe langa ea( .Si ce cocheta e ea in poze.Super-super.
Am vazut si pozele Nataliei de la Moldova. Ce haios e Vlad pe jos. Si ce poze frumoase!
Nati sa va traiasca Camelia-Nicole. Numele este foarte frumos si sper sa aiba o copilarie la fel de frumoasa.
Karina multa sanatate voua si succes in ceea ce v-ati planificat.
Liuda ai zis o data ca parca nu te simteai bine sa aveti casa voastra si rudele sa stea in chirie. Cred ca nu ar trebui nici un pic sa aveti acest sentiment. Fiecare traieste asa cum reuseste sa isi aranjeze viata. Nu trebuie voi sa aveti grija lor. Eu cat am fost la Chisinau, il aveam pe fratele meu acolo. Dar nici nu concepeam sa stau cu ei. In primul rand pentru ca stiam ca eu daca as fi nu mi-as dori sa am pe cineva in casa( bineinteles daca nu e alta solutie nu ai ce face)Pupici la burticuta miscatoare.
Alincicpovestesti foarte frumos despre zona unde stai. As vrea si eu! Mai asteptam noutati de la voi.
Diana pozele tale inca nu am reusit sa le vad. Sper sa le vad azi. Tare multe ai . Dar printesa e tare dulce.Ma bucur ca situatia e mai buna la voi.
Va pup pe toate si mai revin cand imi amintesc ce am vrut sa mai spun.

Lilia si printesa ei AMELIA din 26.09.2004 ( adica cat are? )

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Desi mai e un pic pina miine (doar o ora), intru sa o felicit pe micuta LOREDANA a lui Alincic.
LA MULTI ANI, PUIUT! SA CRESTI MARE SI SANATOASA, SA AI PARTE IN VIATA NUMAI DE LUCRURI FRUMOASE SI SA TE INSOTEASCA PESTE TOT INGERUL TAU PAZITOR!

------------------
Numai bine,

Natalia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

LA MULTI ANI PENTRU MICUTA LOREDANA!
SA CRESTI MARE, SA FII SANATOASA SI FERICITA!

Si eu am vazut lucrusoarele pt bebe, tare frumoase, Cornelia!
Mie mi-au luat pompa socrii cind eram cu Paula in spital si-i puneau picuratoare pt 6 ore si trebuia s-o hranesc cu biberon. A fost una buna, dar foarte scumpa, de la Fidesco, nu am retinut numele, ca am impachetat-o deja (Canpol, parca).Asa ca, poate, cauti si vezi ce exista si daca ai nevoie rogi pe cineva sa cumpere.
Lili, ma bucur tare mult ca ai net si avem ocazia sa vb! Spor sa cumparaturi si gatit
Nati, ai gatat lucrarea?

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxy spune:

Salutare tuturor!! ce mai faceti fetelor
Da,sa va zic cum a fost la filmarea lui Chris,a inceput dimineata la ora 8.30 eram deja acolo,filmarea a avut loc la o gradinita particulara din Pipera,adica va imaginati ce vila mare si impunatoare,cu o gramada de camere si mobilier ultimul model,ma rog e o gradinita pt.copii de bani gata..
Filmarea a fost si frumoasa,dar si obositoare in acelasi timp,a durat cateva ore bune,adica de la ora 9 pana la 5,deja eram super obositi,si stresati,copii insa nu au avut nici o treaba,ei erau in centrul atentiei,erau niste mici vedete.Tema reclamei era gradinita,mai erau inca 3 copii gara Chris,adica doua fetite si doi baieti.Au trebuit sa joace toate rolurile,pe care un copil le face la gradi:desenat,pictat,colorat(vreau sa spun ca au adus toate aceste rechizite pt.copii pt.a-si desfasura activitatea)dupa aia ora de joaca,iarasi o gramada de jucarii frumoase si noi,care i-au captat pe copii,hehe,dupa aia ora de somn,adica i-au imbracat in pijamale si i-au bagat in patuturi,si ei trebuiau sa mimeze ca dorm,va dati seama ce haiosi erau cand stateau cu ochii inchisi,special pt.poze,am ras f.f.mult,dupa aia,cand s-au trezit trebuiau sa se bata cu pernele,sa sara in paturi...si tot asa.A urmat si spalatul pe dinti cu periute si pasta de dinti,asa cum scrie la carte,daca nu mergea sau nu iesea un cadru trebuia sa o ia iar de la capat..a urmat ora de pranz, dupa aia iar joaca,si tot asa ..la fiecare cadru filmat trebuia sa se schimbe copilul in alte hainute,ca deja eu incepusem sa ma plictisesc.Si la sfarsit le-a facut un portret fiecarui copil in parte..cam astea au fost,pt.noi,parintii a fost mai greu si mai stresant,ca pt.pitici a fost ca o joaca,nici nu-si dadeau seama ca sunt filmati si fotografiati intruna.Cu ocazia asta a prins si Chris o noua experienta si si-a facut si noi prieteni(prietene adica,ca erau 2 fetite).
Cam atat,apropo,reclama a fost facuta pt.nemti nu pt.romani,asa ca o sa apara acolo.
hai ca am zburat si eu,va doresc o zi buna,pa-pa

Tanya

Mergi la inceput

Buna deaneaza, fetili,
Vad ca nu va inghesuiti pe aici. Eu am scapat de o lucrare si am primit o alta, mult mai mare. Asa ca sint ocupata, dar mai intru din cind in cind pe aici, sa ma relaxez si sa arunc cite o privire

------------------
Numai bine,

Natalia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

La multi ani, Loredana. Sa cresti mare si sanatoasa. Sa ai o copilarie frumoasa. Sa cresti mandra de parintii tai care te iubesc si lupta in fiecare zi pentru fericirea ta si a surioarei si fratiorului tau..
Alincic, voua felicitari pentru ca aniversati un nou de cand sunteti parinti.

Lilia si Amelia( 26.09.2004)

poze

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

La multi ani Loredana!!!!!
Alina, sa-ti traiasca fetita!!!!

Alina

Mergi la inceput