Clubul moldovencelor de peste Prut (33)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oxy spune:

Salutare! cum mai stati?
Wow Carina,35$ pe zi?? este chiar prea mult,poate eu am inteles gresit? si totusi diferenta dintre preturi este mare chiar si acolo,intre gradinitele lor,orasele lor.
Davina si Rodica vreau si eu sa pun pozele de nanashie,dar inca nu le am,am facut rost doar de CD cu film de nunta,care e de vreo 4 ore,cand o sa le am o sa le pun,totusi pana atunci vreau sa pun ceva poze simple,de la nici o aniversare,adica facute pe parcurs,cand o sa le postez va anunt
Sambata asta mergem cu Chris la o sedinta foto,ca a fost ales pt.o reclama sau spot publicitar,ceva de genul asta,sper sa ne descurcam bine si sa le iasa proiectul asa cum si-l doresc ei asa ,cu toate ca stiu ,cu copii este un pic mai dificil sa faci asemenea situatii..
pa pa, am zburat..

Tanya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Helou, fetili, ma scuzati pentru absenta, am avut probleme cu netul, totul s-a intimplat brusc si fara "preduprejdenie" lucrurile urite intotdeauna vin fara sa ne anunte.. Acum sper ca e totul ok.

Diana, nu baga in cap, si ce daca u ti-a adus cadou cumnatu, sa fie asta cel mai mare necaz al tau!

Rodica, imi pare rau ca i-au revenit mucii Paulei sa-i treaca cit mai repede!

Karina, valeu ce preturi aveti la gradinite! Dar probabil sint totusi raportate la venituri, aici 35 de dolari pe zi este un pret absolut ireal, dar celalalt, de 7$, e cam la fel cu tarifele gradinitelor particulare de aici.
Din cite stiam eu, in tarile mai friguroase copiii sint caliti de mici, adica sint imbracati mai subtire, saltea subtirica pe jos, inghetata si alte minuni. Nu ma mir, e un fel de-al lor de a se adapta la clima tarii. Despre inghetata pot sa-ti zic ca nu e chiar asa de grav, se considera ca antreneaza gitul chiar, sa nu raceasca usor. Eu i-am dat inghetata lui Vlad inca vara trecuta, cite un pic, si a fost ok. Sanatate puiului si tie, puneti accentul pe produse naturale de intarire a organismului, cum ar fi mult usturoi, ceapa, miere si lamiie.

Pupici si de la mine Cameliei pentru prima lunisoara, multa sanatate!

Cornelia, multam mult pentru numarul de telefon, l-am primit. Nu am nimic acum de transmis, dar am apreciat gestul tau, te pup!

Tanya, ce frumos, Chris in reclama! Dar e si normal, asa un baietel frumusel Sa ne dai amanunte neaparat!
Intrebai de cresa, nu e departe de noi, cam la 15 min de mers pe jos (eu singura, ca atunci cind sint cu Vlad, iau RATB, altfel drumul dureaza ). Se pare ca s-a reacomodat destul de bine chiar, ca mi-au zis asistentele ca a inceput sa faca nazuri la mincare, ceea ce facea numai acasa, pt. ca la cresa era prea rusinos si nu-si permitea Deh, sintem in perioada aia dificila, cu teribila virsta de 2 ani. Lasa ca trece repede, ca sa urmeze apoi "virsta teribila de 3 ani" si tot asa

O zi buna tuturor!

------------------
Numai bine,

Natalia
Poze

Mergi la inceput

Am uitat sa scriu ca am un mesaj de la Lucia. Noi corespondam pe mail, prin intermediul sotului ei care are internet la serviciu si-i aduce corespondenta acasa. Iata mesajul ei pentru voi:

quote:
Inca odata te rog sa transimi salutari si urari de bine fetelor.

In primul rind multa sanatate Nataliei si micutei Camelia. Au ales un nume foarte frumos, imi place mult.
Deanei si Natalitei multa rabdare, si mie citeodata imi vine sa o palmuesc pe Laura dar ma abtin deoarece sunt sigura ca acum asa ma linistesc eu da nu ea.

Liliei si Ameliei - spor in progrese. Intr-o zi si Laura ne-a speriat cu aparitia ei de soricel. Noi chiar ca era sa lesinam, o lasasem in alt dormitor dormind, si cind colo da ea e inga noi in mijlocul camerei ca o papusa. Deobicei da de stire ca s-a trezit, plinge schinceste sau vorbeste singurica, da acum nici un sunet + ca s-a si dat singura jos de pe patul cel inalt.
Ehe-he cite surprize ne mai asteapta din partea lor :D

Salutari si noilor fete.

------------------
Numai bine,

Natalia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Buna

Oxy ai inteles corect, pretul la gradinita pentru o zi este de 35 dolari, in Ontario, si noi aicea si traim. Adica pretul difera de provincie, e cum ar fi in SUA fiecare stat are legilw sale, asa si in Canada, fiecare provincie are legile sale si preturile la studii difera. Pina si celea colegiale si universitare sunt mai scumpe in Ontario. Aicea termenul de gradinita privata nu este. Sunt gradinite de stat si la cost de 35 dolari pe zi. Insa in alta provincie, franceza-Quebec, pretul la gradinita este mai mic si de 7 dolari pe zi. Chiar si pentru localnici preturile la gradinita de 35 dolari e mult, daca mai si ai mai multi copii....
Natalia poate ai dreptate ca metoda de calire a tarilor nordice e specifica. Insa nr de otite pe care le au copii lor la gradinite e enorma. Si sa vezi cum ei umbla cu muci la nas si asa si trebuie sa fie. Insa poate asa si sunt mai sanatosi decit ai nostrii pe care ii imbodolim si ii protejam. Am fost la medic si mie mi-a spus ca imi va trece si nu mi-a dat nici un tratament (eu avind durere de git si fiind foarte rosu, cu nas infundat si febra), insa lui Lucian a spus sa-i dau Tylenol daca va avea febra, ca in rest la fel ii va trece.
Am facut prajitura cu mere din recetele tale, ce gustosenie, neam -neam. Numai ca in loc de lamiie am pus scortisoara.
Davina cum e timpul pe la voi? La noi s-a racit de-a binelea, sunt 9-12 grade si e un vint puternic si foarte rece. Niagara de noi e la o distanta de vreo 150 km, cam vreo ora si jumate. E aproape.

Pup toate mamicile si piticii

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Oare cit avem?

Mergi la inceput

Karina, stai linistita, ca si aici copiii de la cresa umbla mai toti cu muci la nas, si cu tuse chiar Nu ti-l primeste doar cu febra, in rest, e raiul mucilor Imi ramine sa sper ca isi fac imunitate in felul asta. Numai sa nu se imbolnaveasca mai tare, in rest m-am impacat deja cu mucii, n-am incotro.
Ma bucur ca ti-a placut prajitura cu mere, cred ca e tare buna si cu scortisoara, mai ales ca merele merg tare bine cu scortisoara.

------------------
Numai bine,

Natalia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Buna fetelor!
Paula se simte ceva mai bine, sper sa treaca cit de curind. Va multumesc la toate care ati intrebat de noi
Nati, ce mai face Lucia?
Karina, ce fain ca ai vazut Niagara. Pentru mine e ceva despre care numai la tv poti sa auzi. Dar cine stie, poate ajung si eu sa vad Sper ca Luci e mai bine. Unde pot sa vad si eu poze cu voi?
Tania (Oxy), super ca se va filma Chris in reclama. Va doresc succes si sa iasa asa cum vor ei!
Fetele gravidute, asa emotii imi dati, cind va aud de bagaj pt spital!

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxy spune:

Buna!!ce mai faceti?
Azi in Bucuresti e foarte urat,destul de rece si ploua.A venit toamna cu adevarat.
Rodica ma bucur ca i-a ma trecut Paulei raceala si sa se faca bine complet.
Nati,ce bine ca e aproape de voi cresa,nu-i asa? eu cel putin de multe ori imi spun asta,si ma bucur ca avem gradinita aproape de casa,cam 7 min de mers pe jos,ca de multe ori cand ma intorc de la servici,trec direct la gradi si-l iau pe Chris si dupa mergem acasa,ca e in directia mea,asa nu mai pierd timp ducandu-ma hat in alt capat..
Carina,sa stii ca ai noroc sa vezi asa o minune a naturii,si mie mi-ar place,cui nu..chiar zilele astea am vazut la Descovery ceva despre Niagara Fall,e frumos.
Fetelor mersi de felicitarile pt.Chris,si eu sper sa se descurce,si sa nu se emotione prea tare, ca strica,hehe.Va spun luni cum a decurs filmarea.
Celelalte fete unde sunt? mai dati un semn de viata ..
am plecat,va doresc la toate un week-end cat mai frumos!

Tanya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mushulica_p spune:

Buna, fetelor frumoaselor!

Of, pe mine m-a apucat jelea conservaturilor dupa serviciu si jelea muncii la serviciu.. nu ca ar fi ceva rar, dar iata nu am reusit demultisor sa intru pe la voi

CristinaGoji, salut! Ce bine ca mai cunosc o burticutsa! Ai fost tare cu sotul in privinta inetului ... gravidele intotdeauna au prioritate! Sa treaca usor ultima suta de metri!Nastere cit mai usoara! BBic si mamica sanatosi! Eu deja vreau sa vina mai repede data nasterii (inca nici burta nu prea am, hi-hi), dar imi inchipui tu acum...

alinkav, poate vine una si mai buna in loc?:)

Diana, ce progrese face sotul!!! Jos cu conceptiile de femeia-roaba ..uuu S-o tina tot asa, si tu bravo, asa frumusel da fa-i observatii sa inteleaga ca de fapt tu faci mult, iar cind e prea mult - tre sa ajute! Ma bucur ca merge tot spre mai bine!
De cumnat... clar ca nu e placut, nu trebuie sa te indreptatesti... ei, da numai facind bine omului il faci sa isi dea seama ca a gresit, si intr-adevar daca o fi o data viitoare o sa isi ia revansa din plin!

Karina, iarasi raceala? ... Insanatosire cit mai grabnica! Am azuit si eu ca in unele "parti" copii de mici-mici se expun unei "caliri" ... strasnice dupa parerea noastra... si nu se intimpla nimic ... poate intr-adevar e calire?

Davina, filmeaza mai repede si pune pe net sa vedem/auzim si noi!

Ludmila 18+

Mergi la inceput

Tanya, cum e sa-ti fie copilasul vedeta? Ai si tu emotii pentru sedinta foto? Asteptam luni sa ne spui cum a fost!
In Chisinau de asemenea s-a racit... mai vrea sa ploua cite un pic... toamna pe bune.

Dspre racelile din sezonul asta... unde si auzi: am racit putin, ma doare gitul, ma ustura ochii ... a inceput iarasi perioada activa a virusilor ... Sa ne pazim fetelor! Noi am inceput cu mierea, vit C samd. inca sunt ardeii bogati in vit C, sa nu uitam de ei (pentru cine e prea acra lamiia:) )

Eu incep sa simt un pic sarcina... daca pot spune asa:) Aseara asa a mai miscat BBlushul, dragul de el! Eu in burta nu prea simt, dar vad pe burtica! si la mina asa bine se simte! si nu se sperie deloc cind pune mina tati! Sa vedeti ce finuts loveste... ma umplu de gingasie! Mi se pare ca o sa fie f cuminte si ascultator!
Si se pateaza pijamaua de colostru... putin, asa fericita sunt

Ma scuzati pentru entuziasm, 4 luni si jumate nu am simtit fizic mai deloc chimbari! Desigur se vedea clar ca se mareasc sinii, dar ii simteam la fel ca inainte, fara tensiune si durere.

Va pupic si va doresc multa sanatate!!!

Ludmila 18+

Mergi la inceput

suntem de fapt ceva mai maricei

Ludmila 19+

Mergi la inceput