Inimioare de iulie-august 2005 (1)
Raspunsuri - Pagina 8
dania.nicol spune:
Katink
Felicitari pt BB2, sarcina usoara si un fratior sanatos pt dulcica Emma.
Mami de Sebastian<18.07.2005> si Catalin <06.03.1997>
Baietei cucuieti si frumusei Alte foto
Nasterea celei de-a doua stelute
mitub spune:
Katink felicitari!
Sa ai parte de o sarcina usoara si de un bebe cuminte si sanatos! Ca frumos si destept sigur o sa fie, ca doar seamana cu parintii, nu???
Te asteptam mai des pe la noi, desi e foarte probabil ca vei mai imparti din timp si cu mamicile de martie-aprilie
Bogdana, mamica de Cristina -bebe mic si Miruna -scumpete mare
petrecere -1 an
mitub spune:
am reactualizat si varsta Cristinei, ca ramasesem blocati la 1 an :)
Bogdana, mamica de Cristina -pui mic si Miruna -scumpete mare
petrecere -1 an
delia grozav spune:
Felicitari Katink pt bb mic din burtik. sa ai o sarcina usoara si o nastere la fel. Am si eu o premonitie, sa vad daca se adevereste. Cu Adi nu am avut problemem cu sanii in timpul sarcinii dar cu Medeea ii aveam dublii deja pe la 3 luni. deci eu iti prezic ca faci baietel. Sa vedem .
Fetele la cere nu le mananca copilasii. Pe langa alte cauze ( dinti, raceli sau alte mici probleme) acum e perioada cand nu mai mor asa de foame ca pana la un an si sunt in stare sa aleaga ce le place si ce nu, adica incep sa isi contureze gusturile mai clar ca pana acum.
Adi pe la un an a inceput sa refuze orice era nou, nici nu vroia sa guste. Pana atunci insa papa cam orice primea. De la un an numai cu lupte grele reusesc si in ziua de azi sa ii dau noutati.
Bine ca Adi e un copil mai iesit din comun, ca sa spun asa, nu e deloc pofticios, poti manca langa el o prajitura, sau cine stie ce bunatate si nu pofteste.
Medeea insa spre norocul meu, e pofticioasa, dar incepe sa faca si ea mofturi, ca azi la pastele cu vitel si sos de rosii.
Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 1 an
nicoll_mada spune:
Seara buna fetele!
Katink FELICITARI!!!Sa fiti sanatosi si sa ai o sarcina usoara,iar BB sa creasca mare si sa va umple de bucurie!
Vali LA MULTI ANI,sa fi sanatoasa,sa te bucuri de copilasul tau,sa fiti fericiti impreuna!
Va multumim pt cuvintele frumoase,dar ma tem ca nu am vesti bune.Azi,socrul meu a intrat in coma.Acum o luna avusese un atac crebral,iar azi...sotul e deja in drum spre Borsa,eu voi pleca doar daca Doamne fereste se intampla ceva rau!Asa ca daca iar iau o pauza,sa stiti de mine!
Acum fug ca inca nu am incheiat luna august la munca si mi-am luat de lucru acasa.Mai dau o raita mai tarziu.
Va pup dulce!
nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN
anis spune:
Vali , la multi ani, sa ai parte de cele mai frumoase suprize in viata!
AniS 20+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Katink, am facut cerclaj iar, ai sa razi, l-am facut de frica sa nu nasc alergand dupa Ingrid dupa 7 uni incolo.In rest ma bucur de sarcina, nu mai sunt stresata are grija Ingrid de asta ,ce mai e superb sa ai in pantece un copil care creste.
Si cum noi am avut o groza de similituni ...na ca acum suntem iar insarcinate in acelasi timp.., cand vin prin germania iti fac o vizita...ca e prea de tot
AniS 20+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Giana ce ai facut cu vaccinul?
Albinutzza ai fost la dr?
AniS 20+
anis spune:
Am si o intrebare pt voi!
Stiti un magazin bine dotat cu lEGO si alte chestii???Sa fie de calitate, ca nu mai i-au de alea naspa , ca m-am saturat de ele..se rup ..plastic naspa etc.
Si altceva i-am luat lui Ingrid din Bulgaria o tricicleta cu bara umbreluta etc..si am dat banii degeaba pe ea ..pe bune...as vrea daca stiti pe careva cu copil de pana la 1 an dar cu posibilitati modeste, sa i-o fac cadou.
AniS 20+
anis spune:
Si nu mai lasati sa ajunga inimioarele noastre pe pg2, ca e pacat , la cat de vorbarete eram noi...acum e asa liniste...nu-mi place...
AniS 20+