operatie extirpare uter - prof Popescu, Cluj

operatie extirpare uter - prof Popescu, Cluj | Autor: herra

Link direct la acest mesaj

buna ziua,

va rog ajutati-ma cu informatii despre prof. dr. Popescu!

o prietena foarte draga mie este programata pentru investigatii si cel mai probabil operatie de extirpare a uterului...
a ajuns la el printr-o colega de servici, care a fost operata tot de el (ele sunt din Constanta).
nu stie mare lucru, nu avem pe nimeni in Cluj si orice informatie mi-ar fi de ajutor pentru a o incuraja - din pacate este destul de pierita...

multumesc si toate cele bune!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ronin spune:

Draga Herra, desi nu sunt din Cluj, incerc sa iti dau un raspuns..Iarta-ma ca iti atrag atentia, da zi si tu mai multe despre acest Popescu. Eu doar am tras concluzia ca e din Cluj, caci tu nu ai mentionat...Popescu si mai cum? La ce clinica (spital) lucreaza?
E chirurg sau ginecolog? Daca spui toate astea, poate gasesti pe cineva care sa ii dea de urma...

De la Constanta la Cluj...Mai aproape e Bucurestiul, da nu asta ar fi esentialul...Fiecare merge la care doctor vrea...sau la care poate ajunge.

Fa o cautare pe Google...
Sanatate si poate scapa fara operatie... Succes

Pai daca-ti apare reclama, e reclama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

multumesc, dar din pacate nu l-am gasit; nu stiu mai multe, ca as scrie; nu am intrebat-o, ca sa-i spun apoi "stii, nu a auzit nimeni de profesorul asta la care te duci tu sa-ti scoata tot, ca ai un chist care poate fi tumoare..."

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronin spune:

Hera, daca nu ii stii numele complet, tu vrei sa iei acul din carul cu fan?...Popescu e un nr. f.f.f. comun. De ce nu o intrebi pe ea cum il cheama si apoi ne spui, si, poate, il stie cineva. Oricat ar fi el de popescu profesor si doctor, nu e suficient...asa ca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

herra, ti-am raspuns la topicul Cluj rulz...

No, vidiazni!

Mergi la inceput