Bombele din Antalya si concediul

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

Aoleo, si la Mersin
minunat oras....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

quote:
Initial creeata de geniest

Am bilete in Antalya incepand cu 4 sept. pe care le-am platit, insa nu mai vrem sa mergem din cauza atentatelor. Faza care ma supara este ca agentia de turism nu vrea sa-mi restituie banii pe motiv ca am semnat un contract in care scrie ca in caz de forta majora agentia este exonerata de raspundere. N-am citit asta de la inceput si am semnat...acum ce mai pot sa fac ??? Ati fost in aceasta situatie ? Cum credeti ca ar trebui sa procedez??
De asemenea mi-au spus ca daca ambasada nu declara stare de forta majora ei n-au nici-o obligatie......

Asa sa fie ?

E normal sa nu se restituie banii tinand cont ca toate sunt platite: transportul, cazarea...

Puteai gasi un inlocuitor si asa iti recuperai banii....Problema e ca nimeni nu citeste contractul cu atentie...si d-aia sunt problemele astea!!

"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina V spune:

Daca a fost o bomba in Antalya , inseamna ca nu o sa mai fie curand. Am observat ca asa se intampla. Explodeaza cate o bomba , intr-o statiune , dupa cateva zile un alta.....
Eu am vorbit saptmana asta de 2 ori cu cineva care a plecat sambata in Antalya , dar a spus ca totul este OK ; mai ales daca mergi la un hotel de 5 stele , cu All Inclusive , nu prea mai ai motiv sa mai mergi prin oras.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Ieri noapte ne-am intors din vacanta Marmaris-Turcia.
Tot ceea ce pot spune :SUPERB ,SIGURANTA MAXIMA ,EXCEPTIONAL.
Atata politie cat am vazut in 8 zile in Marmaris nu am vazut in viata mea.
Am fost zilnic la cumparaturi ,in cluburi ,nu ne-am "ferit" deloc ...si a fost un concediu exceptional .

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput