fetele din belgia noua

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cait spune:

fetelor imi pare rau ca intru peste subiectul vostru dar as vrea sa stiu cat poate sa-mi ia un taxi de la aeroportul Bruxelles Central pana la Botanik intr-o vineri noaptea?
Merci

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Bepii, brava! Ma bucur tare si sper sa reprezentam tara in majoritate, noi romanii. Daca mai vin si alte fete, va fi si mai bine. Chiar daca azi este ultima zi de inscriere, eu zic sa mai incercati si ulterior, ca n-o fi bai.
Miri, cu bubu al tau poti merge la seri , zile si nopti romanesti. Ti-e ca e prea multa harmalaie? Si cam de obicei e, ca sunt sali mari si multe suflete, dar e mereu placut si te simti ca acasa.
Carmita, distractie placuta si sa faceti multe poze sa vedem si noi SUA virtual.
La toate fetele pup si sa auzim numai de bine.
, Morgane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Anne, LA MULTI ANI si tie si lui Evan. Multa sanatate, fericire si impliniri. Iar lui bebita ii doresc sa creasca mare, frumos, destept si nazdravan, ca asa le sade bine baieteilor. Pupic si o seara placuta alaturi de familie.
si ptr cititoare :)

Ror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

morgane, esti o draguta:) drept ca bruno e un grozav, dar are un program de somn destul de sucit, de la 5-8 seara, se trezeste sa faca baie si pe urma iar somn... si nu doarme in carucior. e cuminte, dar de foame si de somn urla ca batut cu slapul:)

in alta ordine de idei, frumoasele mele, as dori sa obtin adresele voastre de resedinta. nu fac porcarii, dar am o dambla, sa pot trimite si eu o vedere, o felicitare de craciun. daca nu va deranjeaza, pliz prestati pe un PM. asa le salvez si le utilizez in scopuri pur pozitive, ma jur:)))

pupicuti

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
http://www.dropshots.com/miri_mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

anne: wow:da stiu ca ai trecut prin multe! cred c-ati innebunit cu doctorii aia! au fost de-a dreptul tampiti! daca pui la socoteala cat ii de fragila o femeie dupa ce naste! dar ma bucutr c-ati trecut de ce e mai greu! sa cresteti sanatosi... sanatosi.. si sanatosi! sper ca te*ajuta cineva, nu?

miri: acas' am si eu ma carti! da' n-am acilea!! nu-i bai! las ca m-ajuta madyuca

madyuca mama: un grand merci ! stiam eu ca gasesc la voi fete inainte de a apela pe la altii!!! hai sa ne-ntalnim vineri.. pentru mine-ar fi bine si maine.. insa mi se pare ca tu ai curs, asa-i>?
si inca ceva: dac-ai iesit mai batrana.. tre sa faci ceva!! ca ruginesti de tot... n-ai scuza ca esti d-o sama cu barbac'tu. nu, fete? musai sa iesi mai tanara!!

bepii" nu ma poci abtine sa-tz zic inc-odat' ca o sa ma gandesc la tine si -ti urez : sa ai inspiratziune!!

carmen: o vacanta reusita !! si sa nu ai timp sa intri p-aici !de ocupation ce esti!

cait: n-as putea zice cat te costa! daca ii de la aeroport! s-ar putea sa-ti sara aparatul in aer oleaca! altfel.. nu cred ca ar fi mai mult de 25-30 de auro... in mod normal ! dar , daca vrei ma documentez ... ca eu nu prea umblu cu taxi-urile! insa daca nu vii ff tarziu: uite-aici ca poti calatori cu mijloacele de transport in comun ieftin: http://www.stib.irisnet.be/FR/22100F.htm#Airport

intrebare pentru toate fetele.. ca uite-acusi se-apropie pagina 10: ramane sa se cheme cum am zis ultima oara: belgience?

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

As mai avea o intrebare. Cum e cu biletele de transport?. Mi-as lua 1-day ticket, dar vreau sa va intreb daca e valabil pentru toate mijloacele de transport (bus, tramvai, metro)? Si pe ce distante? Ma gandesc ca ajung acolo, si cum nu stiu nici olandeza, nici franceza, nu am sa ma pot dumiri .

Merci!

Alina

In der Ruhe liegt die Kraft! - In calm sta puterea! (proverb german)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brux spune:

Ai o carte de 1 zi pentru 4 €.
E valabila pe bus, tramway, metro in afara de liniile 11 si 12 de bus
Sambata , duminica si zilele de sarbatoare e valabila pentru 2 persoane.
http://www.stib.irisnet.be/fr/22100F.htm#1jour

a3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

na ca vedem si-un "masculin" p-aici. am zic sa se numeasca belgience topicul asta.. dar ce zici brux? sa-l numim belgieni?

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Fetelor ma scuz ca folosesc topicul vostru. Mille excuses!!
Cait Bruxelles Central e o gara nu departe de Jardin Botanique( 1,6 km).
Aeroportul din (de lânga)Bruxelles se cheama Zaventem National Airport si e mai departe( 11km).

a3

Mergi la inceput

Buna Despe.
Au mai fost topice cu Belgia inainte si au murit de moarte naturala.
Dar vad ca al vostru dureaza si il citesc din cand in cand.

a3

Mergi la inceput