fetele din belgia noua

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

nina: ai nevoie de ajutor.? ma ofer ! cu orice! si sa stau cu reina daca vrei. ca stiu ce-nseamna sa-ti tina topilu cineva cand ai nevoie...

miri: iti dai seama ca am gasit cartea.. .din pacate nu in 'carne si oase'.. nici macar la fnac n-am gasit-o! insa am tras-o la xerox.. azi chiar imi trebe la curs...

bepii: iti tinem pumnshorii de pe-acum... da chiar! ca am zis ca esti la tv chiar de ziua lui barbate-miu!

oana: ma. eu tot astept.. tot astept.. insa imi pun intrebarea: nu-ti lipseste nik , nik?? ca vad ca nu zici ....

pupiici tututoroor

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Buna fetelor,
Mai, da' ce de-ati mai scris! Eu v-am citit pe diagonala.

Despe, imi pare rau ca nu ti-am transmis ca e hobbybeurs in Gent. Uite ca sa te impac, iti trimit un link cu viitoarele locatii ale acestui targ:
http://www.a-la-kaart.nl/knutselkalender/
selctezi de acolo locatiile din Belgia.
Miri, ai fost la Gent?

Fetelor, daca sunteti interesate sa participati la o seara romaneasca (masa, muzica, dans, vin romanesc), organizata de comuna Kruibeke, eu va pot da programul:
sambata 14 octombrie 2006 intre 17-24h00
sau duminica 15 octombrie intre 12-15h00
INSCRIERI la: Jos Cop, Kapelstraat 19, 9150 Kruibeke, tel:03/7742001; e-mail: joscop@skynet.be
15 euro/adult; 10 euro/copil

Seara romanesca este organizata pt strangerea de foduri, cu scopul de a inzestra scoala din satul Moldovita cu calorifere, in principal si alte necesitati.
Eu m-am inscris deja, cu familion cu tot. Nu pierd niciodata ocazia sa intalnesc oameni cu inima la locul ei si sa leg noi prietenii. Een aanrader.

Va pup,

Mergi la inceput

FOARTE IMPORTANT: inscrierile se fac pana cel tarziu 4 octombrie !!!

Tot eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Saptamana viitoare voi fi 2 zile la Bruxelles. Nu merg in scop turistic, dar totusi as vrea sa vizitez cat mai mult. M-am mai uitat pe net, dar nu am gasit tot ce cautam. Am intekles ca majoritatea punctelor de atractie sunt in Grande Place (asa=i?). Cu ce se ajunge de acolo la "cartierul european"?

Si ce ar mai fi de vizitat? Ce-mi recomandati?

Merci mult!

Alina

In der Ruhe liegt die Kraft! - In calm sta puterea! (proverb german)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Dragele mele,
Offfff ce mult am lipsit de pe aici! Nu stiu cum faceti voi care mai aveti si copii, cum va descurcati cu timpul ca mie nu-mi ajunge niciodata. Treburi importante ma asteapta si nu stiu cand ma voi apuca de ele. Am de calcat o caruta de rufe, vechiul tapet din camera in care ne vom muta noul dormitor nici nu e dat jos, cel nou inca nu e cumparat si mai trebuie si lipit, la scoala trebuie sa merg si sa mai si invat ca examenul se apropie adica e in decembrie (pt cine nu stie, m-am apucat de sc.de soferi). Merg si la servici juma de zi iar in cealalta jumatate trebuie sa intervina ceva neprevazut. Si uite asa ma trezesc ca a mai trecut o saptamana. In weekendul ce tocmai a trecut am petrecut tare frumos, sotul meu dupa atat stress a hotarat ca trebuie sa ne incarcam bateriile si a facut o rezervare la un hotel in Ardeni pe nume Tropical situat langa Durbuy. Am plecat de vineri dupa amiaza si ne-am intors duminica. A fost asa de frumos....Ca de obicei sotul e plin de surprize si cand am intrat in camera pe masa trona un superb buchet de trandafiri rosii. Il comandase impreuna cu camera. Hotelul are o ambianta tropicala cu palmieri imensi si cu un frumos bazin de inot. Si vremea a fost pe masura!
Anneoprea, maine este ziua ta si al fiului tau Evan. Un eveniment special avand in vedere ca nu deseori mama si fiu au aceeasi zi de nastere. Va doresc la amandoi sa fiti sanatosi, sa aveti parte de multe realizari si fericire in viata. La multi ani din toata inima . Sper ca esti sanatoasa si ca sarcina decurge normal. Sau poate deja ai nascut. Nu mai stiu, a trecut asa de mult timp de cand nu ne-ai mai scris....
Nina, tu ai nevoie de o iesire cu fetele draga mea. Trebuie sa-ti mai incarci putin bateriile. Inteleg prin ce ai trecut cu baiatul bolnav si cu fetita careia ii apar dintisorii. Nu-i usor deloc nici pt copii si nici pt tine, dar asta e, toti trec sau am trecut prin asta. Mai vorbim la telefon.
Andreea, ce-ti mai face soacra, se simte mai bine? Sper ca da. Dar Elenca cea nazdravana? Pupicuri Elencai si tie si multa sanatate soacrei.
Despe, pai de portile deschise deja am uitat mai ales ca a trecut alt weekend peste ele. Mersi pt intrebare, a fost f bine, ne-au vizitat multi clienti, am facut noi contacte si in general suntem multumiti. In luna noiembrie vom organiza din nou ceva la fel poate vi si tu cu sotu, o sa va trimit invitatia din timp daca doresti desigur. Cu ocazia asta vreau sa-i urez sotului tau cu ocazia apropiatei zile de nastere multa sanatate, sa fie sanatos si fericit alaturi de familie. La multi ani !!!
Miri draguta, tu ce mai faci? Dar Bruno al nostru?
Intr-adevar joi trebuie sa mergem la Vilvoorde la studiorile VTM, nu-mi vine sa cred cum au trecut zilele asa de repede de n-am avut timp sa stau si eu in fata tv si sa vad emisiunea de la cap la coada. Joi o sa mergem acolo si eu am vazut o singura data o juma de emisiune; habar n-am ce reguli sunt si cam cum decurge. Dar azi si maine o sa ma uit. Dupa joi o sa va tin la curent cum a fost si cand se va da pe post. Mersi pt. urari
Morgane, vrem si noi sa mergem la seara romanesca sî vrem sa facem rezervarea. Voi cand veniti, sambata sau duminica? Poate ne intalnim acolo.... Haideti fetele, nu veniti si voi? E mai frumos cand suntem mai multe cunostinte, nu e scump deloc si mai ales e pt o cauza umanitara.
As mai avea de scris dar ma tem ca voi deveni plictisitoare ca deja am scris o gramada.
Va pup pe toate fetele care cititi aici si va doresc tot binele din lume.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by copiloi

Saptamana viitoare voi fi 2 zile la Bruxelles. Nu merg in scop turistic, dar totusi as vrea sa vizitez cat mai mult. M-am mai uitat pe net, dar nu am gasit tot ce cautam. Am intekles ca majoritatea punctelor de atractie sunt in Grande Place (asa=i?). Cu ce se ajunge de acolo la "cartierul european"?
Si ce ar mai fi de vizitat? Ce-mi recomandati?
Merci mult!

ti-as mai recomanda :
** atomium** pe care il poti vedea si ziua... dar si noaptea***, e ff dragut...
** bru park ** langa atomium ***
** musee royal care are o poarta incantatoare .. pe care se poate urca *** de acolo de sus, se vede tot brussel-ul****, se alfa in parcul cinquantenaire
** catedrala notre dame de laeken ** unde se afla cripta regala
** pagoda si daca tot esti acolo poti vedea din departare, caci sunt deschise doar 1 data pe an , serele regale si domeniu regal..

cam astea-mi vin in minte repede, repede!

insa nu uita grand place... care-i tare frumos!

enjoy!

ps: pentru com europeana... poti lua orice metrou, tram , bus pe care scrie schumann... daca vrei pt parlamentul european,, asta-i alltceva.. dar am sa caut numai daca te intereseaza... insa iti poti crea singura traseul pe http://www.stib.irisnet.be/FR/01000F.htm

Mergi la inceput

bepii: wow: bravo pentru sotiorul tau!!! insa tu pari cam mirata.. .. langa buchetul de flori>>> te intrebai ce mai urmeaza? sau erai doar surprinsa ?!
cu multa placere , desigur, o sa venim... ..in noiembrie.. eu pot veni si sa te ajut.. nu numai in momentul evenimentului..
iti tin pumnishorii mei ... sa ia bafta muulta, multa!

anne: de la mine pentru tine:

si iti dorec o ...

Mergi la inceput

Bepii, scump, noi mergem sambata 14 octombrie, cam pe la 18.00, cred. Mi-ar face mare placere sa ne vedem si "hoeveel zielen, hoemeer vreugde", cum spun belgienii (cu cat mai multe suflete, cu atat mai multa fericire). Noi te asteptam cu drag.

Anaoprea, la multi ani si sa ai parte numai de impliniri si bucurii.

Care mai veniti cu noi la seara romaneasca? Haideti, fetelor, nu ne lasati singure!!!

Pupici,

Mergi la inceput

fetelor, ma gandeam ca poate va e de folos adresa mea de mail, iat-o:
info@romtranslations.be
o verific mai des decat forumul.

va pup, eu

Mergi la inceput

help!!!

ajutati-ma si pe mine cu o carte de gramatica lb engleze pliiiiiiiiiz! din atatea profe de engleza ...gasesc si eu una generoasa??? promit ca o trag la xerox repede si o inapoiez la fel de repede.,,? nu ma deescurc cu present-ele!! tre sa invat repede cele 3 tipuri si nu's sa fac diferenta -ntre ele!! cine ma ajuta>>>??daca sunteti curioase de fel// iata un remediu sa va curatati : www.nudaclick.uv.ro

Mergi la inceput