fetele din belgia noua

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Daniela, La Multi Ani!!!!!!!!Sa ai parte de o zi de nastere super super frumoasa, sa primesti cadoase muulte, si in general sa fii fericita si iubita!!!'La Multi Ani inca o data'!!!!

poze aici

'Limitat in natura sa, infinit in dorintele sale,
omul este un zeu cazut
Ce-si aminteste de ceruri!'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Carmen, frumos ai scris, bravo mamica sa te stiu eu 'artista lu mama':)!!

Despe ca m-ai terminat cu strada aia domne:). E o strada cu forma de strada ca am luat-o de mii de ori la 'talpa' si na ca traiesc, daca stiam ca se intamlpa asa iti dai seama ca ne dadeam un punct de intalnire da n-am stiut, ti-am provocat hyperventilatie da sa vezi tu ca numele srazii mele nu o sa il uiti:)
Da uite promit solemn ca la urmatoarea intalneala ma ocup personal de aducerea ta la locul cu pricina si chiar daca nu o sa il gasim din prima si o sa ne cam invartim pe strazi tu nu o sa te superi ca doar, de acu, ai experientza

PS Am ras de am zis ca mor la mesajili alea de ne-ai dat tu la noi linku pentru ca sa le putem ceti pentru a ne rade si pentru ca sa vedem ca ca in Romania nu e nicaierea, 'pupavas'!Super tari!

pupici dulji zmuahhhhh

poze aici

'Limitat in natura sa, infinit in dorintele sale,
omul este un zeu cazut
Ce-si aminteste de ceruri!'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

Fetelor, va dau linkul sa vedeti si voi filmuletul meu preferat,in sensul ca ma recunosc intrutotul.
Probabil ca deja il stiti,daca nu,sper sa va placa. Muzica e superbetoneshte aleasa!

Here goes:
http://www.bozzetto.com/flash/fem_male.htm

Carmita, da -mi si mie te rog ID -ul tau de Messenger,pe PM.Te pupic cu drag si dor!Dupa ce te intorci , veniti la mine ,asa am vorbit cu Taniutza.
Mikule,somnic dulcic,sa te odihnesti. Am uitat sa iti zic ,ca dupa amiaza pe la 3 tre' sa merg cu Jorj undeva,ca avem o treaba,iti pove eu diseara .

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

deci, ca asa incepe romanul...
la multi ani! draga scumpi. ti-am urat ieri toate alea dar eu zic asa, tu esti singura care stie cel mai bine ce-si doreste de la viata. drept pentru care, sa ti se implineasca gandurile ascunse si nestiute pe care le pretuiesti!

acu, ca ne pocni organizarea - dupa ce m-am simtit beton cu voi ieri, si doamne bine e cand suntem multe d emulte (muuuuuuuuuah pt morgane si andreea) am contopit aseara un plan cu oana... adica asa,stiti voi...asadar

CE_AR FI sa tragem o petrecareala de halloween? cu tematica, cu decoratiuni, cu alea alea, masti, vraji, paianjeni si... soti? asteptam confirmari si sugestii pe forum, pana pe data de 5 oct. nuc ereti detalii ca nu stiu, eventual ca va fi intr-o sambata, pe lasatul intunericului si ca trebuie sa aduceti sotii sa-i socializam. ca vom servi totul din farfurii si pahare d eunica folosinta si de aici incolo... ajteptam "sarituri in schema" pana pe 5 oct. si de confirmati prezenta, sa fie clara si cu aplomb.
muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuah! si ne mai hausim:)

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
http://www.dropshots.com/miri_mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

despe... misto mama linkul ala, da ma ia cu disperare. acilea mis epare normal sa vad aiureli dintr-astea, dar cand vad in ro, ma zgarie pe ochi:) ce sa-i faci, nu toti au cap de scoala:)

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
http://www.dropshots.com/miri_mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Scumpi, scumpa, La multi ani si tot ce-i mai bun pe lume. Sa fii iubita si pretuita!!!
Oana, multumim de prachtiga organizare cu toate punctele pe "i". Nu mai fii suparata ca nu am nimerit locatia ta din prima, ca important e ca ne-am intalnit in carne si oase.
Carmen, sa fii fericita si sa ai parte numai de bucurii. Ai gasit un loc potrivit tabloului?
Despe, ti-ai revenit dupa peripetiile de ieri? Ai ajuns la timp in Grote Markt?
Andreea, pup pt tine si Elenca si Bjorn.
Miri, esti o naratoare de ramane omu' cu gura cascata mult timp dupa. Esti exact asa cum mi te-am inchipuit: o interteinera de nota 10. Nu obosesti niciodata?
Tuturor fetelor un pup dulce si ma bucur ca sunteti reale, tinere si fara griji.
Pup, Morgane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea23 spune:

Scumpi,la multi ani si de la mine chiar dc un picut mai tarziu!Iti doresc numai bine,sa fii fericita si iubita mult,mult,mult!
Fetelor imi pare tare bine ca am reusit sa va cunosc si eu intr-un final.Sunteti minunate!
Oana inca o daata mercic,caci far' de tine n-as fi putut fii acolo alaturi de voi!

In alta ordine de idei,azi am avut o zi cam nasoala.De dimineata soacra-mea a facut comotie cerebrala si ne-a cam dat peste cap.Chiar dc nu era ea preferata mea,azi mi-am dat seama ca am suferit destul de mult pt ce i s-a intamplat.In plus m-am speriat foarte tare pt ca eram la scoala cand s-a intamplat iar a ramas singura in casa cu Elenca!Afost cumplit pana am ajuns acasa,deja imi imaginam toate prostiile posibile!Am fost la ea la spital in seara asta si era un pic mai bine....om vedea!

In rest cate un pupic maaaare pt toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

wow: andreea: va tinem punmii sa treceti cu bine de necazuri!ai nevoie de ajutor?

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

si pentru ca v-a placut ultima mea definitie .. mai luati una:
--- definitia 2b :

Extrase din declaratiile soferilor dupa accidente

(se zvoneste ca ar fi chiar autentice)

1.-Cealalta masina a intrat īn mine fara sa ma atentioneze asupra intentiilor ei.
2.-M-am lovit cu un camion stationar venind din sens invers.
3.-Am plecat de la marginea soselei, m-am uitat la soacra mea si am trecut peste parapet.
4.-Īncercīnd sa omor o musca, am intrat cu masina īntr-un stīlp de telegraf.
5.-Conduceam masina de 40 de ani cīnd am adormit la volan si am avut un accident.
6.-Cīnd m-am apropiat de intersectie, un semn stop a aparut īn locul īn care nici un semn stop nu mai aparuse vreodata. Nu am reusit sa opresc masina la timp.
7.-Ca sa evit lovirea barei masinii din fata, am calcat pietonul.
8.-Masina mea era parcata īn mod regulamentar cīnd a lovit cu spatele celalalt vehicul.
9.-O masina invizibila a aparut de nicaieri, mi-a lovit vehiculul si a disparut.
10.-Pietonul nu stia īn ce directie sa se īndrepte, asa ca l-am calcat.
11.-Cauza indirecta a accidentului a fost un ins marunt īntr-o masina mica cu o gura mare.
12.-Stālpul de telefon se apropia repede. Am īncercat sa virez īn afara directiei lui cīnd el m-a lovit īn fata.
13.-Am claxonat pietonul, dar el se holba la mine.
14.-Pe un formular de asigurare (soferul lovise o vaca):
-Cum ati avertizat dvs.?
-Claxon
-Cum a avertizat celalalt?
-Muu
15.-Apropiindu-ma de intersectie, nu am vazut nici un vehicul venind din dreapta mea, asa ca am lovit masina din fata.
16.-Parbrizul spart. Cauza necunoscuta. Probabil voodoo.
17.-Masina din fata mea a lovit pietonul, dar acesta s-a sculat asa ca l-am lovit si eu

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea23 spune:

Despe,multumesc frumos,esti o dulce!Nu am nevoie de ajutor,caci din pacate nici eu nu pot face prea multe pt ea in momentul de fata.Atat ca nu am cum sa mai merg la scoala pt o perioada....da recuperez eu,nu-i bai!

Mergi la inceput