fetele din belgia noua

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

fetelor eu sunt intr-un mare impas: ma apuc de bautura... gata, nu se mai poate! azi mi-am luat un pahar de martini sanatos.... sa ma destresez... si-am reusit.. am dormit... m-am trezit cu capu cat banitza... m-am linistit. am 5 bucatzele de romanashi inimosi ..... de nu se poate! da 5... 1 saptamana! apoi.... 2 saptamani alte 2 bucati.. dar asa.. sa n-am timp decat sa spal cearceafurile.. daca ---am timp! ... si aia stau pana pe 30... si apoi inca doua saptamani alte 2 persoane... is turbata. mi*am zis c-o rezolv cu alcool. prima zi mi-a reusit... urmeaza urmatoarele 6 saptamani.. ca atatea mi-au iesit in total.. pline de musafiri... ma-ntreb ce-o sa iasa!!!

si tocmai acum cand vroiam sa-mi schimb id-ul!!!]]]]]]]]]]]]]]]

in alta ordine de idei:

ma bucur c-au inceput dedicatiile: ca doar suntem romance... ce pui de pui!!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Dispe, nici nu stiu ce sa-ti zic, bafta? Tu ziceai ceva de 5 romani inimosi, dar tu esti mai inimoasa decat inimosii, bravo . La mine e mai simplu din motive de...spatiu he, he, he.
Miri_Mik, sper sa va cunosc si eu, Bubu Bruno face furori si nu numai in randurile adolescentelor, ai grija Am mai vazut si o frumusica mica in filmuletele respective
Morgane, "LA MULTI ANI" ptr maine si tot ce iti doresti sa ti se implineasca!
Carmen, multumesc ptr poze, te-am admirat, sa stii. Si sa nu te superi, dar am aratat cateva poze si colegelor mele. Nu de alta, dar cu o asa mandrete de par... .
Oana draga, am vazut ca tu ai pus tara la cale cu furatul miresei
Scumpicel, tu ce mai zici? Ia ca-ti dau eu un bip de control cand termin la servici.
Bepii, ptr tine, ca asa imi place mie.

Fetelor, eu sunt libera luni,pe 2 octombrie. Este Yom Kippur, si e singura sarbatoare evreiasca cand avem liber.

Va doresc weekend placut, asta in cazul in care ma lenevesc si nu mai dau pe aici. Dar de citit tot o sa va citesc

Ror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Morgane, si cum maine s-a transformat in azi, inca o data LA MULTI ANI!!!!
Fetelor, incepe distractia, dar n-am gasit tortuletul.

Ror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

alta dedicatie : petru morgane:

MULTI ANI TRAIASCA, MULTI ANI TRAIASCA,
LA MULTI ANI!
CINE SA TRAIASCA, CINE SA TRAIASCA,
LA MULTI ANI
MORGANE SA TRAIASCA, MORGANE SA TRAIASCA
LA MUUUUUUUUUUUULTI ANI!!!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Buna,
Va rog mult, poate sa-mi zica cineva din Brussel cum e vremea pe acolo? Vin marti la un training si nu stiu ce bagaj sa-mi iau.
Multumesc.

Croco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Morgane LA MULTI ANI multa sanatate, fericire si implinirea tuturor dorintelor!!!

Si restul fetelor un weekend minunat

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

morgane! laaaaaaaaaaaaaaa muuuuuuuuuuuuuuuuuulti aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaani! cand pûnem de-o intalneala, a? distractie faina sa aveti si sa va chefuiti pe cinste:)

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miri_mik/album?.dir=/16fb&.src=ph
http://www.dropshots.com/miri_mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

croco21, vremea la bruxel e indescriptibila, si lumea se imbraca dupa cum i se casuneaza, dar ca sa ai o idee, azi sunt 23 de grade la umbra, dar pe unde bate vantul ingheti in picioare:) cica pana marti va fi cald dupa care incep binecunoscutele, eternele pli. ca sa fii si mai bine lamurita intra pe www.skynet.be, la meteo. acolo gasesti prognoza pe 10 zile. la codul postal scrii 1000:) iti tinem pumnii sa ai bafta de un training insorit:)

bepii, cere-i scuze nepoatei tale din partea mea, te rog frumos, c-am botezat-o! ii trimit un miel d epaste. abia intr-un tarziu m-am lamurit ca nu e anca, dar nici nu stiu exact cum se numeste:) bravos, c-am facut-o si mai lata!:)))

despe, fara martini, ca vezi tu, nici pe georgica clonatu nu-l primesc tipele la petrecere sans:) io zic ca trec repede 6 saptamani cu conditia sa nu te sclavagesti:) explica-le ca esti ocupata, ca ai program, ca pt tine statul in belgia nu e vacanta, ai responsabilitati, si vii la intalneli cu noi. altfel ti se acreste si de familie si de belgia si de viata:) curaj! ca iti tinem galerie:)

muuuuuuuuuuuuuah!

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miri_mik/album?.dir=/16fb&.src=ph
http://www.dropshots.com/miri_mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Nu prea mai avut timp sa semnez condica, din motive de mutare in alt birou cu mai multi ochi ... unde nu se mai accepta pauzele scurte si dese. Dar v-am citit pe furis, ca nu ma lasa inima.
Ror, Despe, Miri, Scumpi va multumesc pt urari. Sunteti niste dulci. Chiar am venit de la o portie de shopping cu fam. si diseara sa preconizeaza un restaurant. Uraaaa, sushi!
Mai fetelor, cum sa ne vedem daca voi va dati intalniri numai in cursul saptamanii? Si bine faceti, nu ca nu va dau eu voie, dar vreau sa va cunosc si eu in carne si oase. Ce ziceti?
Despe, astia sunt musafirii pun-te masa, scola-te masa? Pai cum te sfatuia si Miri, nu fi obidient, ca se invata.
Va pupicesc si va multumesc ca v-ati adus aminte de mine. Imi da un sentiment de caldura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

AAAAA, avem sarbatorita, bravos!!!La multi ani Morgane,sa ai parte de un an frumos si linistit!!!!Pupici boieresti si o de la mine!

poze aici

'Limitat in natura sa, infinit in dorintele sale,
omul este un zeu cazut
Ce-si aminteste de ceruri!'

Mergi la inceput