40 cu + sau - (cap.19)
Raspunsuri - Pagina 21
![](images/user_woman.png)
soni spune:
Kukiiiiii m-ai facut sa rid cu lacrimi care le aveam deja! Adica cum din blond ce esti??? Mamaaaa da-i repede ca nu se intimpla nik (am facut si eu ) cu blond deschis si iese misto). Si sefu a facu-to de oaie ieri seara la cabinet( ca sostituie un coleg). Cica a venit una si a cerut un cerificat ca ...e insarcinata!!! El calm: D-na eu nu sint!!! Aia gura cascata ! hi hi I-mi imaginez scena . pai----- Pai d-na , ori i-mi aduceti testul, ori faceti vizita altfel eu cum sa certific doar ca i -mi spuneti d-stra? Tace mutu tace da si cind le trage!
4) apropos de ginecolog: una cu burta umflata se duce la ginecolog si zice ca ea e insarcinata. Medicul o apasa puitn si zice :nu ,d-na e aer si se aude prrrrrr! Dupa citeva luni aceasi poveste . Duypa late luni se in tilnesc pe str medicul si pacienta care avea in carut ....2 gemeni. El:vai ce copii fruosi aveti! Doctore astea sint cele doua basini imbracate in costum de marinar!!!
5) Doi chinezi in voiaj de nunta . In hotel ea incepe sa se dezbrace si el entuziasmat striga:BANZAI!!! Se dezbraca si el si cind da chilotii jos ea disperata striga :"BONASAIIII" !! hi hi
Porumbelu ma uit(de curiositate) mersi de sfaturile sotului.
Craciunitzo nu stiu de ce, da parca mi se parea mie ca glumesti dar deh, pina nu dai confirmari te credem!
Kuki i-ati mama radio cu casti si nu mai deranjezi sefa ! Asa nici nu o mai auzi mai bine!!
Care e chestia cea mai rapida ca lumina? Diareea.ca am facut in pantaloni deja in baie inainte de a o aprinde!!! hi hi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
lu.more spune:
Buna, va citesc in fuga, doar am inceput seviciul…
Asa ca am in minte mai degraba ultimele voastre mesaje.
Gabi, bine ai revenit (au dreptate fetele ca arati bine!). Lasa ca trece repede o luna, priveste inainte, noi suntem aici si te sustinem!
Mik, am inteles cum e cu fotografia aceea, dar si cu secretul dezvaluit, tot interesanta mi se pare.
(si eu calc cu spor si drag, daca aveti nevoie, faceti o strigare! )
Craciunitza, cum facusi cu demisia? Ca inteleg ca tu ti-ai dat-o, dar vorba e, au si acceptat-o? Adica n-au sarit sa te mai imbuneze, sa discute, sa negocieze? Sa-si recunoasca din geseli (n-ai sa vezi...).
Soni, tu cu bancurile tale!
Am si eu unul :
O batrana merge la doctor :
- Domnu doctor, nu stiu ce am ca de la o vreme trag partzuri intr-una (n-ar fi o problema la varsta mea), dar sunt silentioase rau, nu se aud, si nici miros n-au.
Ii da doctorul niste medicamente, vine baba peste o saptamana :
- Ma simt mai bine, domnul doctor, acum parca ar fi ceva mai zgomotoase, dar de mirosit, tot nu miros!
O mai consulta doctorul inca o data, dupa care spune :
- Buuuun... Acum c-am desfundat urechile, sa ne ocupam si de sinusuri.
Eu n-am probleme nici cu una, nici cu alta, nici macar cu degetul (l-am tratat cu ignore si s-a vindecat de la sine, ma doare putin cand il ating. Nu-l mai ating si gata).
Ma opresc aici, ca doar trebuie sa-mi justific salariul.
Va pup pe toate
PS
Candi ii fac, eu fac micii ii fac cu apa gazoasa + putin bicarbonat.
..............................................................................................
"C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne". Kyo
adrienne12 spune:
Craciunita crezi ca eu stiu cum e cu kupiii astia? Da' daca s-or place facem nunta la mine'n curte ca spatiu e destul... superbe bancurile. m-au binedispus pe toata ziua.
soni spune:
Hai ca tre sa fug sa iau niste casete pt marian ca luni intra in transplant.
"mamaaaaaa, lamiile au cioc? Nu. Aoleu iar am stors un canar!!!
tataaaaaa, unde sint Alpii? Intrab-o pe ma-ta ca ea face curat in sifonier!!! hi hi pa revin.
stati1 doua vaci vb intre ele : faaaa de ce te zgiltii asa ca ma enervezi1 i-mi pregatesc ,frisca pt ziua mea!!! Pa
KUKI spune:
quote:
Originally posted by adrienne12
Craciunita crezi ca eu stiu cum e cu kupiii astia? Da' daca s-or place facem nunta la mine'n curte ca spatiu e destul...
Pot sa fiu eu (in ciuda varstei) domnisoara de onoare ?
![](vampa.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mik/Mik.jpg)
Mik spune:
Se pune de nunta cu aia mica ? Vin si eu, pe cal, pe magar, nu conteaza !
(rau, n-am chef de treaba in casa ! sa-mi fie rusine !)
Mik.
lu.more spune:
Sa fie-ntr-un ceas bun!
..............................................................................................
"C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne". Kyo
noemi marian spune:
Adrienne,vin si io!Pe jos daca tre'.
Soni,tari bancurile.Doamne Ajuta pt Marian.
Craciunitza,ce facusi? Si cum il mai duc io pe-al meu sa vada minunatie de machete si trenulete?Ca i-am facut capul varza cu ele.Ii sticleau okile in cap cind i-am povestit.Iar la final a facut bot si-a zis ca ma uraste.Da' m-a pus sa-i promit ca-l duc in vizita la voi,acolo,la anul.
Cu imbracatul la nunta a fost asa:m-a imbracat Daria cu o rochita superba,care ei ii era mare.Pe mine a intrat la fix. Am fost supereleganta,poate un pic prea pt oraselul acela(perle in git,in urechi si pe mina.Am avut si io ocazia sa le port.
)Sint si poze,dar nu stiu cind le primesc.
Kuki,tzechi rau sefa aia a ta.Are Soni dreptate:casti!
Ana-Maria esti pusa pe rele?
Gabi,arati superb!
Lu am ris cu lacrimi la bancul tau.Pus peste celelalte scrise de Soni iti dai seama ce-a iesit?
Mik,iar calci?Tata avea o vorba:lasa-le sa le calce nevoia!
tzuc pe toata lumea.Porumbel o pt tine.
Liliana pe unde circuli?
Hai va tzuc,Nomi(vrea fata pe mess)
Porumbel30 spune:
Stiu ca v-am mai spus-o , dar simt nevoia sa o repet : imi place mult atmosfera din clubul nostru !
Un pt. fiecare !
Azi a dat harnicia in mine ! Am avut un spor super la treaba ! Imi place ce a iesit !
Iar acum ma duc sa pregatesc cina : alivenci cu smantana ! Prietena noastra din Anglia e pe drum spre noi si va fi o surpriza ! De fapt , aproape mereu reusesc sa-i fac cate o surpriza culinara !
Ba am reusit sa o surprind cu muzica de la ea de acasa...s-a bucurat f. mult ! Iar eu si mai si !
Am plecat la bucatarie , dar mai arunc un ochi si pe aici !
PS : Noemi , ce am facut sa merit ? A fost o surpriza f. placuta !
" Exista oameni atat de saraci incat nu au nimic altceva decat bani . "