Inseminare (3)
Raspunsuri - Pagina 4
ali spune:
Dr la merg eu e la Giulesti si am facut laparo aici.Am citit insa multe povestiri de-ale voastre in care spuneati ca ati facut o IA la Giulesti si ca dupa aceea ati preferat un cabinet privat.
Asa ca m-am hotarat sa caut un cabinet privat cu un medic bun care are totusi niste preturi acceptabile.Inca strang informatii.
Dr Cocei e biolog sau ginecolog?Din cate am inteles de la voi ea face si prelucrarea spermei si face si inseminarea.E draguta cu pacientele?Cum ajung sa ma programez la ea?
ali
gabiu spune:
lara76 din acelasi motiv imi spusese si mie d.M sa iau menogon. Tocmai pentru ca endo sa creasca asa cum trebuie. Daca doar o luna l-ai avut asa mic poate e o intamplare. Eu mai tot timpultrebuia sa iau estrofem ca sa creasca macar pana la 7 mm.
Surprinzator, in lunile in care nu luam clomifen era cam de 8-10 mm.
bafta multa tuturor
zile fertile va doresc
gabi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos
carry spune:
Cine ma poate ajuta ? Heeeelp !!!
Am venit acum de la echo si dr (care nu e ginecolog, ce-i drept )mi-a spus ca am un folicul de 26mm/20mm, eu Z 11, deci inteleg ca e prea tarziu ptr a face pregnylul ?Dr spunea ca se calculeaza media diametrelor si la mine ar fi 23 mm iar pregnilul trebuia facut la 18.5 mm, e adevarat ?
Dr mea nu raspunde la telefon si mi-e frica ca am ratat IA luna asta...
KoraPop spune:
Buna fetelor!
Am tot citit ceea ce ati scris voi pe aici...sa inteleg ca dr. cu cele mai bune rezultate ( reusite) pt.IA este dr. Moisa???Ma intereseazasi pe mine in viitor sa trec la IA, dar deocamdata mai am de facut luna aceasta monitorizare, urmatoarea laparo si abia dupa aceea probabil trec la IA( depinde ce se descopera la laparo...)Voi ati facut toate laparo si abia dupa aceea ati trecut la IA sau ati facut doar HSG inainte???
Va doresc mult spor si bafta!
Kora
ralu76 spune:
Fetele, spuneti-mi si mie va rog ; e posibil ca de la stimularea cu Clostilbegyt sa ovulez mai devreme?Voua vi s-a intamplat?Ca azi la mine Z9 si cam sunt semne de ovulatie.
danyalo spune:
ralu76
Da ar fi posibil daca ai inceput din ziua 2 sau 3!
Fa niste teste de ovulatie sau o eco repede! Poate sa se produca maine -poimaine! Bafta multa si spor la treaba! Nu mai stiu...faci inseminare??
dany
ralu76 spune:
Am inceput sa iau din z3 (e prima data cand iau asa ceva ).
La testul de ov iesit azi a doua liniuta aproape la fel de intens colorata ca liniuta de control.Ce m-a pus pe ganduri e faptul ca azi dimineata cand m-am sculat am simtit niste intepaturi in ovare , lucru care la mine nu prea se intampla.Cred ca lucreaza pastilutele.Si eu de obicei prin Z11-12 ovulam ;azi e z9.
Inseminare nu fac , sotul abia a inceput de o saptamana un tratament ; dr nostru nu ne-a trimis asa repede la IA , ne-a explicat ca puteam avea un bb cu tratament.Sper sa fi avut dreptate!
danyalo spune:
ralu
vei ovula prin Z 10-11... ar fi bine sa faci un pregnyl ca sa fii sigura ca fac poc toti foliculii maine dimineata cel tarziu!
Spor la treaba! si peste 2 sapt. sa ne dai vesti bune!
LARA76 spune:
kora, sa stii ca eu am facut 2 IA cu dr. Mihalache fara laparo si fara HSG in prealabil. Dupa ce a vazut ca nu se prinde nimic mi-a facut HSG si a descoperit ca pe stanga n-am trompita. Dupa HSG zicea sa facem o laparo dar n-am vrut pt ca stiu ca daca trompa e infundata aproape de uter nu se mai poate face nimic si chiar daca se desfunda, exista riscul sa fac extrauterina pe ea, asa ca.....M-am hotarat sa ma mut la dr. Moisa incepand cu luna asta, poate am mai multe sanse de reusita.