Inseminare (3)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

Neatza fetele!
Mishulina da, durerile au fost ca niste crampe. In afara de asta dr. mi-a spus ca s-ar putea sa curga un pic de sange. Am luat no-spa si mi-a trecut. A doua zi dimineata am fost la control, la eco si s-a vazut ca se sparsese foliculul. Dr. a zis ca probabil si de la asta durerile acelea. Azi nu mai am nimic.
Pupici la toate!

andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Buna fetelor,
pe mine nu m-a durat deloc burtica nici dupa IA nici in zilele urmatoare. in rest astept....z31 din 36 aprox. si zilele trec repejor ca am mult de lucru. Nu am absolut nici un simpton, doar ma cam doare gatul (pacat ca nu poate fi considerat un simptom de sarcina !!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

in vizita si eu.
IOANATUGS da ai dreptate,numai ca dupa cum decurse IA mea,sigur nu am reusit.Sa nu ma certati fetelor dar asta este in capul meu
Suntem citeva care asteptam rezultatul vad,bafta multa iubita sa fie cu ochisori, vom vedea ce va fi,eu am dureri de spate,ovare asa ca.......
PETIT-ANGE asa este si eu am fost ocupata si nici nu stiu cum a trecut timpul,sa fie cu noroc si cu ochisori.
Bafta la toate fetele care asteapta rezultate,poate mai micsoram lista aia de la aspirante,ma uit la ea si este asa de lunga ca ma apuca depresia zau.Eu Z 24 din sa fiu sincera nu stiu ca nu mai am ciclul regulat de la stimularile facute in primavara.la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Fetelor, tocmai am iesit si eu din cursa. Tocmai a inceput Z1. Asta e.
Va tin pumnii voua, trebuie sa sparga cineva gheatza.

Mergi la inceput

NUCUTZA ce sa zic,imi pare rau dar cred ca esti satula de aceste cuvinte.Poate ar fi bine sa incerci ce vb noi doua pe PM.Ai grija de tine
Eu sunt Z 25 dupa cum a fost totul este o nereusita.Am facut deja programare la IVF,asa nu merge.la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Nucutza i-mi pare rau ca s-a terminat asa, a cate IA era???
Aurel_cris mai asteapta putin, nu dispera iubita!!
Eu sunt prin z22 si am dureri de spate si mici intepaturi in burtica, dar nu am nici un fel de pete. Mie de pete mi-e frica, nu de dureri, inca mai sper!!
Petit_ange i-ti tin pumnii si tie, sa fie cu ochisori!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Ioanatugs,merci de urare, la fel va doresc si voua fetelor!!!
Eu sunt in z12 dupa inseminare, deci sunt aproape de finish ;).
azi noapte m-am trezit cu o durere de burta ca la ciclu si am crezut ca a si venit temuta z1, dar se pare ca nu totusi si azi dimineata de ciuda am zis ca macar sa apuc sa fac un test inainte sa vina invazia. am facut un test Dr. Sigur si surpriza a fost ca a aparut si o a 2-a liniuta foarte firava... ups... care m-a cam lasat in ceata.Nu vreau sa-mi fac prea multe sperante... Nu am nici un simptom, ma cam dor ovarele, mai ales cand ma asez, si ma mai doare si burtica putin (ca la ciclu). Temperatura e de 37, ieri era 36.9, iar alalteri 36.8. Oare testul de sange cand poate fi facut? Cred ca maine ar fi prea devreme avand in vedere ca nu e decat z13 dupa inseminare. Ce ziceti? mai degraba luni? e oare posibil?

Mergi la inceput

sosi si eu
IOANATUGS merci de incurajare,sa dea DD sa nu mai vezi petele te care te temi asa de mult.
PETIT-ANGE sa dea DD sa spargi gheata si sa iei fuguta cu tine cit mai multe fete,eu sunt la o zi in urma ta cu asteptarea.
Bafta multa la cine se afla acum in focuri cu IAla toate

Mergi la inceput

aurel_cris as fi vrut sa ai dreptate dar uitai de tot de pregnyl... si cum nu au trecut decāt 13 zile de cand l-am facut probabil ca a 2 a liniuta nu e decat efectul pregnylului din pacate (de fapt e un fel de fata morgana). macar nu mai ma duc sa fac testul de sange degeaba....
dar am vazut si eu cum poate arata un test cu 2 liniute!!! (slaba consolare ...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Fetele, multam de incurajari. Asta e!
Eu am fost plecata vreo citeva zile si nu am avut net, abia am venit.

Mergi la inceput