Inseminare (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Fetelor vreau sa va intreb ceva dr MOISA a zis sa iau DUPHASTON
dar nu prea imi place ce scrie la contraindicati,voi ati mai luat?Oare de ce mi l-a dat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

aurel, si mie mi-a zis sa iau data trecuta si am luat. E pt ca avusesem ovulatia prin z 18 sau 18, nu mai retin, la un CM regulat de obicei si la 28 zile in general (adik cu f rare exceptii cind intirzie 2-3 zile, degeaba, fireste). Pt. ca era riscul ca faza luteala sa fie prea scurta, mi-a dat duphaston. Nu am avut efecte secundare. Vezi ca nu-ti vine CM pāna nu opresti trat. cu duphaston. Daca nu-ti suna bine asta, incearca utrogestan, e acelasi lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Acum inteleg merci mult Nucutza am inteles ca eu cind am facut IA la Medsana mi-au dat ULTROGESTAN.Daca stiam nu mai cumparam ca aveam ulrogestan,in sfirsit aia sa fie paguba.Fetelor eu inca mai am secretia aceea ca de ovulatie si albus,sigur nu iese nimic,asa ca sunt sigura de rezultat.
la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marusca spune:

Aurel_cris: Mai da ce pesimista esti. deabia ai facut IAS-ul si repede tragi concluziile, asteapta si tu cateva zile. oricum cred ca singurul semn care ar putea aparea sunt modificari mai accentuate la sani, in rest nimic.

Nu prea am mai intrat pe aici si deabia acum am vazut ca m-ai intrebat ceva. Si eu sunt la dr. Moisa. te-am vazut si pe tine acolo ( pe site). Nu stiu ce sa spun , eu deabia saptamana viitoare as fi de inseminat ( a 2 a). Mie nu mi-a dat nimic, dar am luat de la un alt medic Duphaston si nu am avut nici o reactie adversa.

Fetelor, imi pare bine ca ne-am mai revenit, ca era un aer de pesimism aici... Se pare ca incepe o noua serie de IAS uri si de sperante

Marusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Deci fetelor, ca sa recapitulam: Adhana si Nucutza dau startul cu un test DUBLU si apoi urmeaza noi (Ioanatugs, Aurel_cris, Petit_ange. Ar fi ceva nu???
Aurel_cris, acu iau utrogestan, dar altadata am mai luat si duphaston. nu a avut efecte adverse.

Mergi la inceput

Grand-Ange Ar fi super, nu m-as supara deloc. Ai fi ingerasul meu norocos!

Mergi la inceput

Mai, fetelor, e o brambureala aici, cu mesajele astea!
Una spune ceva, ii apare mesajul dupa nu stiu cit timp...
Da, adhnana, sa dea DD sa gravidim impreuna!
Pupici la toate fetele care sigur vor fi intr-o buna zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

...am iesit din cursa..mi-a venit ciclul

bafta celor care asteapta un rezultat
Adhnana

Mergi la inceput

Adhnana, uite, cu tine. Of, eu m-am cam saturat de Z1.
Imi pare nespus de rau si nu pot decit sa te incurajez si sa-ti spun ca z1 inseamna o noua luna in care poti sa o iei de la capat.
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

nucutza, aurel_cris..multumesc mult pentru sustinere. Cred ca sunt sado-masochista. Am sunat deja la Giulesti sa-mi fac programare pt o noua monitorizare si implicit sper eu, o noua inseminare. E singura modalitate de a discuta inca o data foarte clar cu prof Marinescu despre FIV.
As mai face acum si inca una maxim. Daca nu o sa ma asez in fatza cabinetlui la tanti Geta si o sa dorm acolo pana isi fac mila de mine sa-mi faca si mie dosarul pt FIV. Nu cred ca mai rezist in stilul asta. Imi doresc mult un copil, asa e, dar in aclasi timp imi doresc sa fiu si sanatoasa atat fizic cat si mental sa-l pot creste...offf..hai ca nu vreau sa va amarasc si mai mult.
nucutza - tu trebuie sa fi deschizatoarea de drumuri. Iti tin pumnii sa ne dai vestea cea buna peste cateva zile
aurel_cris- nu-ti pierde speranta.Sunt convinsa ca nu suferim degeaba
Pentru toate fetele o
Adhnana

Mergi la inceput