despre raul de masina
Raspunsuri - Pagina 2
dodo spune:
Mai copii, voi ati pus bb-ii pe "locul mortului", fie si in seater??!! Imi dati fiori reci pe coloana vertebrala! Bine ca in Australia nu ai voie sub nici o forma sa tii copii mai mici de 12 ani pe locul de linga sofer! Va dati seama ce se poate intimpla in caz de accident, Doamne-fereste? Ca doar condusul in RO, si mai ales in Bucuresti, este o adevarata "aventura", demna de cascadori.
Gabriella spune:
Buna !Si eu am probleme cu micuta mea de 1 an si 9 luni si am inceput sa ii dau o jumatate de lingurita de metoclopramid inainte de a pleca de acasa cu o jumatate de ora si ...functioneaza insa nu am mers pe distante mai mari de 100 de km deci nu stiu cat tine efectul medicamentului;fetita mea varsa la drumuri mai lungi,in oras nu avem probleme...Emetiralul este si el foarte bun pentru asa ceva dar nu stiu daca este ptr uz pediatric.Oricum renunta la metoda cu pusul copilului pe scaunul din fata care pare umpic eficienta insa foarte periculoasa!!Multa sanatate si multi pupici pentru bebici!!!Bebe Jill si mami!!
carmenp spune:
Dodo> Nici vorba!! Nici eu nu sunt de acord cu copilul in fata, pe locul din dreapta masinii
Carmen si Ionut
Marina spune:
nici in ro nu ai voie pana la 12 ani cu copilul in fata da cine mai tine cont din pacate..
despre raul de masina carmen, imi pare rau sa te necajesc dar am 30 de ani si de cand ma stii cand sunt in spate ma ia cu greata si uneori cu vomitat. Nimic nu m-a facut sa trec peste asta , nici o pastila si singurul lucru care ma ajuta e sa nu mananc.
bafta si sper sa scapi repede de problema
marina
liviu`s spune:
quote:
Originally posted by Marina
nici in ro nu ai voie pana la 12 ani cu copilul in fata da cine mai tine cont din pacate..
marina
In Romania nu exista interdictie legala de a transporta copii sub 12 ani pe scaunul din dreapta soferului.
Singura obligatie este stabilita de art.126 alin.(2) din regulamentul privind circulatia pe drumurile publice, astfel:
"Copii cu varsta sub 12 ani sau cu inaltimea sub 150 cm trebuie sa poarte centuri de siguranta adaptate greutatii si dimensiunilor lor, iar cei cu varsta sub 3 ani se transporta numai in dispozitive de retinere omologate".
carmenp spune:
Marina, nu ma innebuni ca m-am saturat de cumparat pungi cind plec la drum
Carmen si Ionut
dddd spune:
Stiu ca exista un tratament homeopat cu niste pastilute mici gen osciloccocinum care nu dauneaza copiilor foarte mici iar rezultatele sunt foarte bune. nu stiu in schimb cum se numesc, dar oricum trebuie sa consultati un medic homeopat. Succese in cautari si rezolvare rapida a problemei care e foarte neplacuta si pentru micut si pentru cei din masina.