"FETELE FANTASTICE" (7)
Raspunsuri - Pagina 7
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
cicina spune:
Buna dimineata fetele, imi pare nespus de rau ca nu am mai avut posibilitatea sa intru pe net pt. ca i-a crapat HD fratelui meu si nu am avut timp sa-l reparam plecand imediat la mare. Am stat 11 zile, am gasit un timp minunat(am schimbat culoarea pielii).
Imi cer scuze si fetelor, ca le-am promis sa ne mai intalnim dar e foarte greu cand ai deja un program stabilit de altii si cu barbatii legati de cur nu ai loc de intors.
M-am intors deja acasa,treaba cat cuprinde de a pune totul la loc.
Am trecut la ducere prin Tim dar bineinteles ca al meu nici n-a vrut sa auda sa ne oprim.Iar la plecare am facut Transfagarasanul SUPERRRR.
Ajung si la intalnirea cu fetele. Parca ne cunosteam de mult, nu ne-a ajuns timpul, vina sant eu ca eram "urmarita", dar nu va uit eu asa usor si vom continua pentru moment in forum iar cand voi veni SINGURA imi fac eu programul asa cum vreau. Fete de altfel fantastice Puf si Vio pe care le iubesc la nebunie.
Aelita tot la faza de nume esti?
Ana, am trecut la intoarcerea de la Portita pe la Mamaia, si prin cartierul tau, nu cred ca o sa mai trec asa curand pe acolo. Nu stiu cum pot sta atatia oameni pe metru patrat si mai ales cand intra in apa, trebuie sa-ti faci loc cu coatele? Nu e viziunea de care imi aduc eu aminte, mai bine de 1000 ori a fost la Portita, relax total, peste cat cuprinde si toata marea era a noastra fara frica de a trezi cu cineva care da peste tine.
Puf, aud ca a fost ziua ta pe 31? Ieri a fost ziua "mandrului meu", fiind dupa o zi extrem de grea la munca n-am reusit sa facem nimic, astept duminica sa iesim cu moto ca tare ne era dor.
Salutari fierbinti tuturor fetelor fantastice de prin toate locurile lumii, ne auzim curand
cicina
nanami spune:
hei!!!!
in weekend slaba miscare pe aici
mi l-a furat pe Hiro si parca e casa goala , nu-mi place , desi e bine pt. el
si iubi ma intreaba "ce ? hiro vrea acasa ? tre sa merg dupa el?", iar cand i-am zis ca nu ,,,,. "heeeeeeeeee" , si zic , ce ti-e urat si tie ? , la care el , cica "nuuuuuuuuuuuuu, chiar ma simt f. bine ", dar de fapt il tataia oleaca
tare-s prosti barbatii astia
G.K.R
poze noi
Dandush spune:
Madam Nanami....nu te teme ca nu ti-l rapesc de tot. Maine ti-l aduc inapoi
...Profitati si voi putin de timpul asta
.
CICINA, bine -ai revenit. Sa stii ca ne-a fost dor de tine . LA MULTI ANI domnului tau si va doresc tot ce e mai bun.
Restul fetelor ...va pup, chiar daca nu mai intrati pana luni .
*grupul fetelor fantastice *
noi
nanami spune:
nu ma tem , poti sa-l tii o sapt.
dar e asa de comic iubi , ca-mi vine sa rad cat e de prost
n-are saracu pe cine sa bontaneasca
ca sa uite de hiro se lupta cu spider
BAKA DA
G.K.R
poze noi
Dandush spune:
lasa ca mai am de cules cat sa-mi ajunga pe cateva zile , nu-i nevoie sa -mi trimiti
*grupul fetelor fantastice *
noi
nanami spune:
eh! na , ce sa-i faci, asa-i cand ai de lucru cu teroristii
ma doare rau capul , ma duc la somn
G.K.R
poze noi
Ana68 spune:
Saluti fetele,
Inca sunt in Constanta,acasica....Am apucat sa facem si noi o plaja si o baie pe cinste si cam atat,ca vremea s-a stricat si a cam plouat pe aici.Bine ca nu e frig.
Ne intoarcem si noi marti in Timisoara...
Va pup si va doresc tot binele din lume!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana