"FETELE FANTASTICE" (7)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Iliuta, mult succes,sa-ti fie cat mai usor si rezultatul cat mai bun!

Violeta, uite pe scurt despre histeroscopie

http://www.dictionar.romedic.ro/medicina.php?word=histeroscopie

Anul trecut am fost in vizita in Canada 3 luni si la intoarcere m-am mirat ce frumos mi se parea Bucurestiul prin centru, spatios si curat, lumea arata bine, mai ales tinerii...ne plimbam in voie pe strazi ca turistii...dar a fost scurta admiratia...am intrat rapid in viata de zi cu zi, formalitati pentru casatorie- a fost greu, sefa de la casatorii ne-a trimis de colo colo ,ne-a lasat un gust amar tot frecusul,umblatul dupa analize si restaurant unde sa facem o ceremonie restransa...
Apoi sotul meu s-a intors in Canada si eu am ramas cu foarte multe probleme pe cap, inclusiv schimbarea numelui la apartament, casa, masina, buletin, lumina, telefon,etc aveam liste peste liste,toate mergeau greu, cozi,te puneau sa aduci tot felul de documente, merge foarte greu orice ai vrea sa faci...
Momentan nu mi-e dor de nimic,centrul Bucurestiului il cunosc prea bine- am stat acolo de cand m-am nascut , n-am nimic cu bietul oras, acum multi ani chiar imi placea mult, ma bucuram cand reveneam acasa de oriunde- mare , munte...Eu ma refer numai la viata de zi cu zi si toate cotloanele Bucurestiului nu fac decat sa-mi amintesca cate probleme am intampinat si cum eram pe ganduri pe oriunde bantuiam...Nu mai am amintiri placute din ultimii 5 ani de exemplu...
Eu nu mi-am dorit sa plec din cauza lipsurilor ci a vietii sociale...
Cred ca mi-e dor numai de amintiri...:)
Dupa ce o sa cunosc si alta societate o sa ma pot pronunta, deocamdata sunt sub imperiul fricii...
Am vazut pe un site cu emigranti ce stari incerca multi dintre ei, se simt straini in propria tara...asa m-am simtit si eu...am hotarat impreuna cu sotul sa vin eu in Canada si nu sa se intoarca el in tara, oricum ar fi patruns foarte greu dupa 9 ani de absenta, nu ar fi avut serviciu etc...(dar nu refuza ideea, el fiind singur aici mai tanjea dupa prieteni si parinti)...ca sa-mi dea o sansa de a vedea si altceva....In timp o sa ne dam seama ce ne dorim de fapt...in afara de a fi impreuna :)
Venirea in Canada e o sansa - si trebuie cantarita bine, momentan nu cred ca amintirile sau dorul de una- alta,m-ar putea face sa ma intorc in tara, dar nu se stie, peste cativa ani cand voi fi mai linistita si voi cunoaste mai bine oamenii de aici, ce decizie vom lua...Nu am principii rigide,stiu ca reactionez de foarte multe ori emotional dar o decizie atat de imporanta trebuie cantarita bine...

As completa ca de la un timp imi place tot ce vad in jur, la magazine sunt incantata de lucruri, de haine (!)- ce treba aveam eu cu ele, luam dar nu ma extaziam ca o pustoaica in fata lucrurilor, aice e spatiu, ai loc sa te probezi-admir culorile lucrurilor, ma abtin cu greu de la a cumpara tot felul de ursuleti, bani sa ai sa le cumperi!!! Intr-un cuvant am dat in mintea copiilor, fac poze peste poze si sunt in extaz in fata naturii...Uneori ma duc cu gandul la locurile din tara care iti dau o anumita liniste pentru ca sunt atat de cunoscute- peisaje,tarmul marii etc...Numai ca erau ceva ocazional, o saptamana, doua, apoi reveneam la marile dureri cotidiene...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Iliuta multa bafta mama, ai grija de tine.

Arinna, citesc printre randurile tale acea nostalgie prin care am trecut toti cei care santem afara. Nostalgia Bucurestiului, dar de altadata cand eram si mai tineri si parca nu era nebunia asta. Eu nici nu vreau sa-mi mai aduc aminte de cate probleme avem mereu cand trebuie sa rezolvam ceva.
Eu din punctul asta de vedere , pe fetele care au ramas acasa le stimez mult pentru ca au stiut, si stiu sa lupte cu viata ( de fapt o numesc lupta, cand ar fi trebui sa spun sa duca o viata decenta, pe care toti o meritam).
Citind pe alte subiecte din acest punct de vedere, ma enervez, ca exista inca mentalitati comuniste care astea fac sa tina pasul pe loc dezvoltarea sociala . Gata, deja vorbesc prostii, dar sa stii ca tare ma doare sa vad ca, deja pt batranii nostrii e o certitudine ca e mai bine sa moara inainte de termen (datorita multor neajunsuri) darmite celor care SPERA ca o sa iasa candva la pensie.
Traieste-ti viata din plin acolo unde esti, si D cu mila.
Vio, am facut eco azi, totul ok, m-am speriat degeaba. Dar totusi nu e vina mea, erau gresite analizele.
Mai celelalte, pe unde santeti?

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

violeta,cicina ,stau naiba potolita ca iar m-am dat cu scaunul acum cateva zile.cu rotile in sus,adica.nu am cazut ,femeie seriopasa ce sunt,pana acuma,si acum tavalesc copilul asta pe jos.asa ca am mers sontac si pe stanga,zica-se m-am echilibrat!
cicina
,tu cum te mai simti?
Ana,fir-ar ea sa fie de munca, ce ne mai place si noua!
haaaaaa,stai ca inghit biscuitii cu totul,auzi!! copil rasfatat de tata tembel
violeta,pupa-l-as eu pe Mihnea cu limonada lui si cu robotul lui,de baiat cuminte!
Diego,draga,dar mai ai de gand sa vii si pe la noi sau tot umbli??
Felicitari pt casa si sa fie intr-un ceas bun!
arinna,aoleeeu,Robbie -al meu pusesi,mama! iubi-l-as ! da´nu mai pot,ca sunt bortzoasa ,nu de alta..Poa ´sa cante si ciuleandra,ca io si asa ma pierd in ochii lui.ochii aia de cretin. ca mie nu imi plac normalii.
sa traiesti o mie de ani pt bucuria de mi-o dadusi fara sa vrei!
dandusha,n-am incotro ,tre´sa-l impart si cu tine ..
io tot la nume,sunt,da.imi vine sorocu si io tot tembela..cu copilu-n curu´gol.
puf,sa se faca in vrreun fel sa se ajunga la capitolul unu mai usor,pt ca uite maisunt fete care nu stiu de unde am ajuns la tranca tranca,si sa dea mai usor de el.daca ne-au mutat de colo colo..
tu tot cu munca aia??
cicina,hahahaaaaaa,cum,femeie sa faci ca Luana in primele zile?? te tavalesti pe jos si tipi sa inchida gradinita?? ca vrei la tati?? adica munca?
haha o luaram exemplu pe saracuta Luana cu gradinita ei hahaa,nebunelor!
arinna,te luai cu Robbie si uitai sa iti zic BINE AI VENIT intre noi!
nanami ,tu ce mai faci?
Ana,frumoasa povestea cu numele Luanei!!
ia uite ,arinna,ce poveste de dragoste frumoasa are!! deci raman eu cu Robbie,ca il ascult si-acum..
sanatate multa,si sper ca acolo unde esti sa rezolvi problemele!
superbe pozele!!!imi pare rau ca a trebuit sa te desparti de pisicutele tale..
fetelor,eu va raspund pe masura ce citesc cate un mesaj..de-aia scriu asa in fuga tastaturii,la rand..
cicina si dana si pe mine ma alea lene aia,sunt si eu la ora aia ,nici bortoasa nu ma lasa!sa ma hodinesc si eu.
cicino,ia uite la ea,castigasi la loto si stai in drum de catel!
iliuta,tin pumnii,bafta multa la Barcelona !!!!!
sa vii cu vesti bune!!!
uraaaaaaaaaaaaaa,cicina,acum vad ultimul mesaj ,ai facut ecografia si totul e bine!!!!
lasa ca e mai bine ca te.ai speriat,mai bine asa decat sa nu faci controale deloc!
ma bucur mult ca esti bine si ca nu a fost nimic!!!! pup !

mai,de alex ce se mai stie???

p.s. nu va zisei.am implinit 6 luni si fo´saptamana,asa..deci sunt in a saptea,cum s.ar zice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti fantasticelor,
Intru pe fuga sa va spun ca inca sunt in viata,insa saptamana asta nu prea mai pot intra la povesti.Stam acasa si eu si Luana,in medica,cu mucii pana la gelzne,cu antibiotic si tot tacamul.Am o stare de...parca m-a lovit locomotiva....
Va pup si sa fiti iubite si sanatoase!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Ana,sunteti cu mucii pan la glezne amadoua?? uf,v-ati intors si voi de la gradinita cu ceva virusi,sa nu veniti cu mana goala,nu de alta!
Insanatosire rapida!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna dimineata dragelor!

va aduc eu cafelutele

Ana sanatate Luanei!
Aelita cand vine pe lume fetita noastra? si cum o s-o cheme,te-ai gandit?...v-ati gandit?!...cred ca asta mica o sa fie un fel de Nadia Comaneci la cate exercitii la sol ai facut tu!....sau plonjari de la 1m.....
Cicina ma bucur din suflet pt tine...strange-i de gat pe medici aia care ti-au dat rez. gresite!
vad ca se intampla si la ei nu numai la noi..........
dar ti-am spus sa stai linistita,acum imi pare rau ca n-am facut pariu ca sigur castigam......te
arina multumesc pt. informatii

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Vad ca m-ai cautat Aelita, dar aseara n-am deschis, eram tare obosita de treburile gospodaresti de toamna. Mai fata, dar mai stai oleaca locului cu scaunele alea, ca o sa iasa o sbenguita.
Cine ma pune?
Vio, da intr-adevar m-am linistit, mai am o eco la tzatze si ma linistesc complet.
De Alex, ultima data mi-a spus ca totul e Ok, dar nu a ami intrat de mult.
Ana, eu am trecut de faza asta, am folosit paracetamoale ca la romanica, aerosoale si aspirina saracului, care au fost eficiente. Insanatosire grabnica la fete.

cicina

Mergi la inceput

violeta,fetita vine de revelion .sper sa faca si ea pe Nadia Comaneci ceva mai devreme,sa nu ma frece chiar asa in noaptea de Anul Nou.Nume n-are,asa ca e liber la porecle cate vreti :)Pana acum era Aliana ca misca precum un alian .misca tot timpul,deja stiu si cand doarme,ca nu zice nici pss ,dar rar se intampla asta.De obicei da din craci continuu.
cicina,sa ai grija de tine.Bine ca a trecut sperietura!
Ana,cum stati cu mucii,tu si Luana?

fetili fantasticili ,pe unde umblati ,bre,toate ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata fetele,
Saru-mana de incurajari!
Dragelor,incetisor ne revenim din boleshnitza...Am ramas amandoua cu tusea si olecuta de muci.Bine ca s-au mai decolarat mucii ,asta se cheama ca inflamatiile au trecut.Ne revenim!Asta e bine.In schimb a luat-o de coada fi-miu,care ieri a facut aproape 39 ,asa ca l-am bagat de urgenta pe antibiotic si,spre bucuria mea,el poate ca e mai zdravan si si-a revenit mai repede.
Asa ca Aelita mama,cum eu si Luana suntem fete strangatoare...de ce sa nu adunam si ceva virusi de pe unde se poate?!Fi-mea i-a shutit de la gradi si eu de la ea.Ne-am capatuit frumusel si uite-ne bolind o saptamana de medical acasa.
Cicina,sa sti ca si eu i-am tras cu paracetamol de-al nostru,ca nurofen sau alte pilule post decembriste sunt apa de ploaie pentru mine...Am dat si cu aspirina saracului,ce sa fac?Dar cum scriam eu pe undeva p-aici,la ce mutanti genetici sunt virusii din ziua de azi....aspirina mea e cam slabuta,tre' ceva mai puternic...Imi recomanda cineva s-o combin cu vin rosu fiert si masaj...Cu masaju'..ihm!...decat sa puna al meu laboaiele pe mine sa imi rupa oasele,mai bine zic pas.Eeeeiiii,pan' la urma a mers si traditional,ca am eliminat toxinele....heheheheheheheh.
Deci de luni la treaba:Luana la gradi,io la servici...Alex oricum merge la scoala,ca invata dupa amiaza...
Pai va pup virtual,ca sa nu se ia si va doresc numai de bine.In caz ca nu mai vorbim pana luni,va doresc si weekend frumos!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna dimineata fete fantastice!!!

da voi pe unde umblati? adica si voi pe unde umblati?
v-ati pierdut toate...sau aproape toate!
ca de Dana stiu, ca m-a lasat sa cotcodacesc aici...da chiar singurica?!
noroc ca mai vine cate o fata sa-mi tina de urat!
sa va aduc cafelute ca am facut multe...

Aelita, scumpa, tare frumoasa e perioada asta cand simti cum te ingramadeste sufletelul cu piciorusele...........doar ca la mine fiul meu era asa de linistit si asa dormea ca m-am si speriat la un moment dat si i-am zis medicului .....iar acesta mi-a raspuns "stati linistita ca e bine,mai doarme si el se mai gandeste!!!"......si se gandea......cum sa ma alerge pe mine cand o sa iasa afara!
ca pe cat de cumninte a fost in burtica si cat de usor mi-a fost cu el(ca n-am avut greturi,pofte....etc).....ba,am avut ceva arsuri la stomac si mancam cu pumnul dicarbiocalm......deci cat a fost de cuminte in burtica atata a fost(si mai este inca!) de zgubilitic afara!
de la 8 luni si jumatate voia sa mearga,dar mi-am dat seama de pericol si l-am mai lasat in premergator 2 saptamani..si de la 9 luni fix m-a alergat ca pe hotii de cai!!!
in fine,a trecut,acum avem altele,ca nici acum nu se linisteste........
acum a inceput cu intrebarile.....aseara vedeam un film pe antena 1 si una omora la politisti,astia o urmareau pe ea,tipa rapise un copil si mama il cauta,dar cea care-l rapise de fapt il proteja...si uite asa a inceput cu intrebarile tot filmul....da de ce aia,da de ce aialta....da cum face,da de ce face,da copilul acela,dar femeia aia de ce e rea,dar de ce nu e cu mama lui....etc,etc.....si cand uitam sa mai raspund ca ma concentram la film imi zicea "mamiiiii,n-auzi, de ce....???....aaaa,mami spune"....
si uita asa.....
o sa vezi tu Aelita...ca celelalte care au copii stiu!
credeti ca e cazul sa deschid un alt capitol?!....ca m-a rugat Dana!
daca se termina cele 20 pag. si eu nu o safiu aici o sa va rog pe voi sa deschideti alt capitol....
va pup pe toate,insanatosire cat mai repede....la toate + copii
si Dana hai mai repede la noi,

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput