"FETELE FANTASTICE" (7)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Da ce intampla pe la japonia ca se imbolnavesc fetele astea?
Ana, ai vazut ca incetu' cu-ncetu' se face otetu'?
Se pare ca astia cu care am luat legatura pt munca, ma tin inca buna, adica tot ma cauta ca nu e gata biroul. Sa vedem , poate pana la urma m-oi apuca si eu de munca la batranete. ca lucrarile prin casa le-am cam terminat, adica banii, si incep sa ma plictisesc.
Doar se vede ca am ramas printre singurele aici la datorie.
Sperand totusi ca celelalte macar stau bine, va tuc, si o zi frumoasa.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Cici, cred ca nu ne prieste aerul japonez. (si nu numai)

Ana, pup-o pe Luana din partea mea ca tare-i dulcica . Ce nume interesant are...de unde ideea?

Va astept la cafeluta. Din ce in ce mai putine , dar nu-i bai. Sanatate sa fie

.....calda, dulce si aromata.

*grupul fetelor fantastice *
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

prezent la cafeluta stiu ca e buna cafeaua ta , cam slabuta , dar merge

aerul japonez......eh! e poluat saracul de prea multa prostie
ar trebui sa-l shimbam , ca daca nu , ne ducem si noi cu pluta pe lac

G.K.R

poze noi

Mergi la inceput

Pai eu credeam, eram ferm convinsa ca bombita la japonezi i-au trezit la realitate si ca s-au nascut mai inteligenti, dar vad din spusele voastre ca nu-i asa. Poate ca diferenta de culturi este mult mai mare, si de aceea va e greu fetelor.
Da cum mama masii a-ti ajuns taman acolo? Nu aveati posibilitate mai aproape?
Ma ademeniti voi cu cafelele voastre, dar eu tot espresso prefer.
Nanami, dar ce se intampla de ai durerile astea de cap?
Dandusha, mai stii ceva de Japsoledad?

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saliu fete,
Se vede ca vine weekendu'...liniste p-aici!
Dandusha,numele de Luana il stiam mai de mult,tatal meu a a vut o yola care se numea Luana.Apoi numele Luana l-am intalnit intr-o carte ce avea ca subiect Tartaria,un tinut din Tracia,unde se vorbea despre o printesa traca razboinica pe nume Luana.Stapanea in vremea geto-tracilor un tinut in zona actuala a Vrancei,care se numea Tara Luanei.Mi-a placut mult numele cum suna...Mi-a placut si de Luana Mitran,care era fotograf profesionist inainte de a se casatori cu Cabral...Si acum imi place de ea,insa parca nu mai suna asa frumos Luana Ibaka,cum suna Luana Mitran.Cam asta cu numele Luanei...aaaa,ar mai fi ca tatal Luanei nu avea nici o idee ce nume sa ii punem fetei ,asa ca mi-a lasat alegere totala si eu am ales ce-a vrut mintea mea...
Cici...se face,cu pasi mici,dar siguri....Poate de saptamana care vine va fi mai bine,exceptand ziua de luni,evident...ca vom merge de dupa weekend...
Dragelor va pup,sa aveti parte de bine si de un weekend minunat!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puf13 spune:

fetelor am trecut si eu sa va urez toate cele bune si un weekend cat mai placut
pe mine m-a ajuns oboseala, azi in timp ce lipeam niste pungute mi s-a facut rau, sper ca e doar oboseala de vine si mirosul ala de plastic topic si sper sa se mai linisteasca apele, dar pana la urma cred ca e ca vorba aia " sper'mata, da speri degeaba"
va pupic pe toate

grupul fetelor fantastice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Buna fetelor!

Cicina,, si eu tot imprastiata prin lume, de 3 luni in Canada, cam la 150 km de Toronto - orasel fara notorietate publica :) nu sunt romani, doar canadieni- poate stiti ca orasele mari din Canada sunt pline de indieni, chinezi si negri( pe langa albi) in zona noastra e foarte multa liniste si putini emigranti- si ei veniti acum vreo 40 de ani...Numai noi suntem "recenti" adica sotul meu e de 9 ani aici iar eu de curand...E ca o statiune turistica...Cu ierni foarte grele, am inteles....
Ne cunosatem din liceu- poveste lunga, iubire mare ne-am revazut dupa 18 ani, acum cativa ani, dupa ce am corespondat cam doi ani jumatate pe net a venit in tara sa ne vedem...apoi ne-am casatori anul trecut...a fost greu, asteptare lunga...foarte greu.
ma simt bine aici, in Bucuresti am trait intr-un stres continuu...E cam liniste si nici limba nu o stiu inca, la nivel de conversatie ( engleza) , e cam neplacut din punctul asta de vedere...altfel am noroc cu zona ca e foarte frumoasa, mai ales natura, dar nici localitatile din jur nu ma deranjeaza, exista si orase si zone neprietenoase insa m-am acomodat bine aici...imi place si toronto dar stam si noi unde are sotul serviciu...
Sunt incantata de natura si fac poze peste poze :)Momentan sunt "casnica"

Am uitat sa va spun varsta - 39 .

Altfel, bb nu am si medicii nu mi-au dat sanse dar incercam...am multe fibroame si cica nu pot tine o sarcina pentru ca nu se poate dezvolta uterul, e intarit din cauza lor...am avut si hemoragii, probleme...la capitolul sanatate am multe de zis- mai bine spus la capitolul "boli"

Va pup si va mai povestesc pe parcurs ...

Numai bine si weekend placut tuturor!

Dandus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Si cerul pe aici...

http://outdoors.webshots.com/album/554462020wPGauQ

Mergi la inceput

Arinna, povestea ta e asemanatoare cu a mea, eu dupa trei luni de net m-am mutat la baiatul meu, care l-am gasit acu la batranete dar totusi e bine dacat niciodata.
Te cred ca acasa traiai intr-un stress total, eu am pus Buc in categoria " plin de hiene, si sacali" unde nu e loc pentru alte animale de elita.
Am avut o prietena care a sta o gramada de ani in Toronto dar acum s-a mutat in State. Acolo e o cumunitate de romani, dar dupa parerea mea, e mai bine sa te acomodezi cu viata din oraselul care stai, sa incerci sa-ti faci o viata cat mai serena alaturi de omul tau.
Nici eu n-am avut posibilitatea de a avea copii, eu avand 44 ani, si sant la faza in care nu se stie de fapt de ce.
Intai invata bine engleza, ceea ce nu-i imposibil fiind obligata de imprejurari, iar cu munca, chiar daca nu ai acum, o femeie gaseste tot timpul ce sa faca, daca are un pic de imaginatie, nu se plictiseste.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Arinna...fain cerul, dar si povestea ta( voastra).

Fetele , va doresc o zi buna . Eu am ora sexuala . Ma f... o lene de mor .

*grupul fetelor fantastice *
noi

Mergi la inceput