"FETELE FANTASTICE" (7)
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
Dandush spune:
Aelita, ce mi se intampla mie e mai complicat ...o sa treaca
Hai nu te mai lua dupa superstitii . Eu am cumparat si haine si pat si jucarii si m-am decis si asupra numelui in timpul sarcinii si totul a fost mai mult decat ok.
Da' chiar! Ce-i cu fetele??? As vrea sa vad si poze cu baietelul lui Madyn,dar vad ca se lasa asteptate.
Cum ti se pare Erika (sau Erica)??? Mie-mi place .( normal)
*grupul fetelor fantastice *
noi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Dandush spune:
quote:
Originally posted by aelita
ziceati ca nu stiu cine au crititcat locul nostru..sau ? cine se impiedica de noi?[/black
Pai stii de noua posibilitate de a "evalua "un subiect ? Se pare ca al nostru a fost evaluat la putin mai sus de "mediocru"
![](icon_smile_sad.gif)
FETELE!!!!Vedeti ca va dau "note " de acum inainte . Uitati-va la ce a aparut mai jos de listutza si o sa intelegeti la ce ma refer.
![](icon_smile_big.gif)
EDIT***Poate era mai bine sa-ti fi raspuns pe PM, dar asta e; am facut-o.[/size=1]
*[black]grupul fetelor fantastice *
noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/violeta69/violeta69.jpg)
violeta69 spune:
buna dimineata fetelor!!!
CUCURIGUUUUU
si x20
Dana mi-e trebuia sa-mi dai o floare-n plus ca am facut munca suplimentara
va pup
mai citesc si raspund....
Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"
violeta69 spune:
Aelita lasa ca o sa gasesti tu numele potrivit la momentul potrivit.....ce-ar fi sa iei cartea de telefoane si sa cauti....ca am auzit ca unii asa au facut!!!
cat despre cine m-a suparat,nu m-am suparat(eram doar obosita!! ) ca nu ma simt cu musca pe caciula,doar ca nu am fost inteleasa....
era vorba despre un subiect in care cineva cerea sfaturi,dar criticand persoana respectiva(pt. care cerea sfaturi-ca cica din prietenie o critica!)...insa in momentul in care si ea a fost criticata nu i-a mai placut!
desi ea a fost "virulenta" apoi a sters ce a scris le-a facut pe altele virulente ....si stii cum e!
asa se intampla si in viata,nu avem toti aceleasi opinii si cand cineva spune ceva care nu pica peste parerea noastra ne simtim prost!
eu stiu cum sunt,si voi(unele dintre voi) stiti cum sunt, ca sunt inca prea indulgenta si prea toleranta si iert prea usor.....asa ca nu-mi fac probleme!
poate ar fi de lucrat la stil ca sunt usor ironica uneori....da' nici aici la varsta mea nu stiu daca mai pot umbla!
unde nu mai pui ca multora le place stilul meu!
elas spune:
Buna dimineata!
Va lasa omul putin singure si iata alt capitol!Bravo!
Eu am fost f ocupata si nu prea am stat pe la birou!Asa ca nu am apucat sa intru pe Net!
Despre evaluarea altora nu ma prea intereseaza..pe mine locul asta m-a ajutat f mult si aici ma simt super bine!Va iubesc pe toate!
Noi sintem intr-o perioada f agitata...simbata cununam!Si de aici f multa alergatura!In rest e bine...reinvatam sa fim doi si merge incet, dar se vede un progres!
Va pup si va urez o zi buna!
violeta69 spune:
Elas ce bine-mi pare ca incepeti sa va reveniti....
si ca o sa cununati!.....deci o sa va faceti cam asa daca
bine de tot....
mai bine sa va indeletniciti cu
si eu ...stii tu!
elas spune:
Multumesc Vio!
Sper sa nu ne facem asa..ca si asa sintem destul de umflatosi!
Dar imi doresc ca aceasta cununie sa aduca pace si dragoste si in familia noastra!Sa ii aduca lui liniste in suflet si puterea de a se impaca cu el si cu lumea!
Imi doresc sa ii sune in urechi juramintele ce se fac acolo si sa-i reaminteasca..cele pe care le-a spus si el cindva!
Iar mie sa imi dea puterea sa ma bucur ca am reusit sa vin impacata in casa Domnului ca am fost linga el la bine si la rau!
Te pup!
aelita spune:
dandush,orice ar fi,iti doresc din dsuflet sa se termine repede si cu bine!!
cat despre superstitii,pai nuam in legatura cu luatul sau alesul din timp,dimpotriva ma gandeam invers,ca daca nu fac din timp sa nu fie de rau.
oricum ar fi ,tot tampenii sunt :))
si Erika e frumos.
Madyn cred ca nu a mai avut timp saraca sa intre pe la noi.poate sa o cautam noi pe la copilasi din august...
si acre e treaba cu voturile?si daca e trecut la mediocru ce ?? sa il treaca la ce-or vrea ei.ne afecteaza??
violeta,stiu cum e,ca oricat ai zice sa nu pui la suflet,pt cateva momente tot puiorice discutie avuta cu oricine,pt ca atat timp cat te implici intr-o discutie,si pui suflet,e normal si logic sa te afecteze rautatea.
elas,a venit cununia ???uite ce ma bucur ca sunteti nashi IMPREUNA!!!!!!!!!!!!!!! DE MULT VA GANDEATICA O SA MERGETI DE OCHII LUMII.SI CRED CA AR FI FOST GROAZNIC.
ACUM SUNTETI DIN NOUO FAMILIE!!!!!!!!!!!!
Ma bcuur ca acest loc,prost evaluat,te-a ajutat sa iti regasesti linistea si FAMILIA!
violeta69 spune:
Aelita ei,lasa ca mi-a trecut,ieri eram obosita....
si azi imi e somn ....asa ca cine stie pe cine mai ironizez!!!
lasa sufletel,ca gasesti tu nume pana la urma, altii nici cand se duceau la primarie nu stiau inca cum sa-i spuns....
am auzut cazuri,nu mai stiu unde,ca in momentul in care au vazut mutritza copilului au stiut cum sa-i puna numele.....
papa tot sa va faceti mari....da nu prea mari,da?