"FETELE FANTASTICE" (7)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna dimineata fetelor!
Aelita ma bucur ca esti bine,asa se intampla in perioada asta te bucuri si te enervezi din orice......e normal!
tu si BB sa fiti bine,si numele o sa vina....
eu sunt bine,f. obosita ca m-am culcar mereu dupa 12 noaptea,dar imi revin ca imi aduc puiul la gradinita
sa aveti o zi buna si mai ales sa fiti sanatoase,

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Haideti inapoi pe prima pagina.

Eu tot rau ma simt (chiar foarte rau), si continui cu
perfuziile, dar nu m-am putut abtine sa nu intru si sa va salut, cu toate ca nu prea am pe cine . Vio, iti multumesc pentru simpaticele mesaje pe care mi le trimiti zilnic. Sunt interesante si ma bucur ca nu ma uiti, cu toate ca eu-s cam nesimtita si nu-ti raspund la timp. .

Va pup si va doresc o dupa amiaza placuta.

*grupul fetelor fantastice *
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Dana, sa dea D sa te insanatosesti cat mai curand, ca nu ne place sa te stim asa.
Intru repejor ca mai am ceva treaba, pupici si fi-ti cuinti fetelor.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna dimineata fetelor......
va aduc eu cafelute,ca Dana e bolnavioara(Dana,sa te faci bine ca ma supar rau pe tine!!!)

pup toate fantasticele

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Vio, se pare ca fetele sant suparate si nu intra sa ne salute.
Dar cum sa intretinem subiectul asta daca nu apare nimeni pe aici si sa ne incrancenam la vorbe, de unele altele, barfe si de toate?

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

scuze , dar suntem asa de obositi incat ne-am apucat de jucat pe play station , sunt intr-o mare competitie cu iubi ,

de dana nu stiu nimic azi , dar stiu ca a fost f. buna cafeaua lui vio , sar'mana

maine avem program de spital , tinti-ne pumnii, hiro a facut 3 luni de la operatia de urechi ,plus ca nu se simte bine deloc , cu raceala si astma , mergem la un control si dupa tratament.

pe toate

G.K.R

poze noi

Mergi la inceput

Nanami, cum e vazuta Mitsubishi ca masina in Japan?

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Cicina, Nanami ti-ar putea raspunde mai concret decat mine, ea avandu-l pe sotul ei alaturi , dar din cate stiu eu e privita destul de bine. Nu la fel de pretentioasa si scumpa ca Toyota sau Honda, dar suficient de "cautata".

Am inteles ca si-a gasit fratele tau masina . Ma bucur, dar a aflat cine si de ce i-a "rapit-o"? . Offf...si in Romania cate se intampla (D1, de exemplu)

Liniste mare pe la noi , nu ne mai iubeste nimeni??

*grupul fetelor fantastice *
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

dandush ce spui tu acolo , mitsubishi au masini f. bune si f. scumpe , numai ca de anul trecut au avut niste probleme de mecanic, lucrat , nu stiu exact ce , cica sareau suruburile de la roti si au fost cateva accidente , dar la tiruri , astea mici nu stiu , sunt f. bine vazute , si f. frumoase si elegante , mie-mi plac , dar sunt scumpe si tot una scumpa am luat si noi , dar de toyota , eu zic ca e o afacere buna , bafta cicina

hai ca eu inca va mai iubesc

am fot azi la spital , hiro cica de la astma a luat-o razna si am luat tratament pe o luna , apoi mai vedem . sper sa se se vindece astam asta , poate nu o fi toata viata.

G.K.R

poze noi

Mergi la inceput

Dandusha, nu mi s-a intamplat nimic, slava D, dar ma enerveaza alea de la generale, ca tot sustin ca e bine in RO. Ca ele castiga bine (asta nu e pt toata lumea) au masini bune si alea, alea. Eu nu zic nu s-a schimbat nimic, unele in bune, altele in rele. Dar ce parca nu e lume care plange pe impuscatu'?

Nanami, a luat un Lancer de la reprezentanta, dar tare ma tem pt suspensii. Am mers si eu cu ea, dar nu mi se pare masina de strazile noastre. Ce-am ajuns, sa-mi cumpar masina sa se adapteze pt strazile noastre si nu invers.

Sanatate lui Hiro, dar tu Dandusha cum iti mai e?
Eu sant bine in afara de shale care cu schimbarea de timp ma intepeneste, dar cu tote astea sant tanara.

A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva...
Ehei...fosta-i lele.

cicina

Mergi la inceput