"FETELE FANTASTICE" (7)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Bucura-te cat mai mult de avionarul tau acum ,si dai mai multe buline si din partea mea.
Oricum nu te las sa vorbesti singura, ceva, ceva, tot pun eu p-aici.
Si da, ce-i drept, al meu ca brazii s-a obisnuit prea mult sa-i cant in struna, si vezi si tu ca atunci cand nu sant langa el e pierdut.
Mi-ar fi placut sa am o fata ca tine frumusica tare si inteligenta, un pic cam sadica, ii place sa sufere.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

nu stiu vio , nu am auzit de asa ceva ,
m-am saturat , in fiecare luna , parca le programeaza
nu stiu de ce o fi asa de sensibil, si daca nu mai am eu grija de el ............

G.K.R

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Vio, sa nu ma bati tare .

Mai fetelor, cand va aud cum vorbiti de intalnirea voastra ma apuca o ciuda......chiar mi-as fi dorit sa va cunosc, ...Sper sa se intample candva si lucrul asta.

Asa-i cum a spus Nanami . Ziua e foarte cald iar seara si dimineata e rece, dar astazi parca-si face de cap cu totu' ; as putea spune ca dupa 6 seara s-a facut frig .

Pe-aici nu gasim suplimente pentru imunitate .(poate doar pe baza de reteta, dar nu prea cred. Doctorii incurajeaza imunitatea naturala, din alimente). Sunt suficient de multe alte vitamine in farmacii , dar sunt pentru adulti . De fiecare data cand merg in tara imi cumpar fel de fel de med. pentru mine si pici, dar...se termina dupa un timp.

M-am facut atat de lenesa in ultima vreme ca am nevoie de un sut in ...sincer ca am luat-o razna cu lenea asta .

Va pup deocamdata dar mai revin.

EDIT* Nanami, acum am vazut mesajul tau (scriam in acelasi timp).
Cum mai e Hiro? Azi era suficient de "genki"(vioi). S-a inrautatit ?

*grupul fetelor fantastice *
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Nanami, tine-l in aerosoale cu propolis.Nu stiu cum se cheama la voi, dar e natural si are in aceeasi compozitie: Ginkgo biloba, Ribes nero, Elicrisio, Eucalipt.
Cu asta ma tratez eu acum, si merge foarte bine, aveam dureri in gat si stare febrila. Cauta pe la mag. naturiste.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

doamne.... ce are fii-miu in gura ???!!!! are toata limba besicata , dar stiti cum ? parca-ar fi bube , albe si mari , toata limba e alba si cred ca , cum a mai mancat sa-u spart si a dat un pic de sange , ce ma fac ??????/ ajutooooooooooorrrrrrrrrrrr,,,,,

nu stiam eu de ce nu prea mananca el

l-am dat cu miere dar nu cred ca o sa treaca , e ......n-am vazut in viata mea asa ceva

cicina merci . o sa caut sa vad ce gasesc , si daca ma inteleg cu astia .

G.K.R

poze noi

Mergi la inceput

Nanami...are numai in gura?? Vezi daca nu are si pe maini...poate fi o boala de copii (mai rara, nu obligatorie)...cred ca se numeste "Mouth, hands, ears"....uita-te in "boshitecyo" la bolile de copii (pagina cu evidenta vaccinelor)

noi

Mergi la inceput

"Hands-Foot- Mouth disease" se numeste boala.

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

aoleo nanami,du-l la doctor sa nu fie vreo infectie!!!!
asta nu-i raceala,face febra de la altceva!!!
a avut su fi-meu ceva de genul asta,facuse ca o gogoloaie alba in gura, ca tot baga mainile si jucariile de la gradi in gura si infectia gata....
ii trebuie un antibiotic,nu sta asa!!!
vorbeste cu un medic si spune-i simtomele....te rog,nu-l trata cu aspirina!!!
hai ca aud ca maine e mai bine....

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Dana,il romana ce inseamna asta?!

Mergi la inceput

Cicina asa zici tu ca-s sadica?!
cred ca-s fraiera,ca-i cred pe toti....mai stiu eu una pe aici.....da' nu spun...se stie ea!!!

Mergi la inceput