Prima zi de ... cresa
Raspunsuri - Pagina 7
Amaya spune:
Ja, si la noi este deja a7a zi de cresa si nu mai avem nici un fel de probleme. Dimineata Andrei s-a trezit la 6 fara un sfert si a inceput sa traga de mine sa plecam. L-am mai pacalit pana pe la 7:45 si am plecat. Cand am ajuns nu mai avea rabdare sa-l imbrac mai repede si sa intre in sala. Dupa ce a fost gata a zbughit-o in sala de parca nici nu mai eram acolo.
La 12:30 cand l-am luat la fel mi-au spus si mie, sa incep sa-l las toata ziua fiindca este pregatit si mai tarziu ne-ar fi mult mai greu sa ne obisnuim. De maine fac o incercare sa-l las si la somn.
Oana
18+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"
73daria spune:
pt.mlvlad2. La noi la cresa au trebuit: micro(radiografie plamani) parinti si pt.bb fisa tip de la cresa completata de medicul de fa,ilie cu toate vaccinurile si un aviz ca e apt sa inceapa cresa cu valabilitate 24 ore.
Ref.la prima noastra zi de cresa, la cat de increzatoare eram dimineaza(ca nu mi-a plans),atat de dezumflata am fost cand l-am luat pe bb la 12(l-am gasit plangand ).DAr era curat si schimbat de pampers.Mi-au zis ca a mancat si felul 1 si felul 2, dar acasa a mai mancat un castron de ciorba si am obs.ca i-a fost f.sete.Acolo mi-a spus ca n-au voie cu biberoane ca n-au posib.de sterilizare si ca folosesc numai ceai.sa vedem maine.suntem sapt.asta la acomodare 4 ore,de sapt.viit.trecem la program lung, pt.ca incep serviciul.Sper din tot sufletul sa fie ok,pt.ca n-am alte variante.
paxela spune:
quote:
Originally posted by andreea0919
fetelor are careva copilul la cresa titan2 sau ma rog cea de la potcoava ?
eu am baiatul la grupa 2
Alexa
12+ si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
andreea0919 spune:
paxela si cum se descurca copilul tau la cresa ..am si eu nepotica la grupa 12 mi se pare ca intai a fost la 2 dar de luni tot ii spune lui sora mea educatoarea ca nu vrea sa manance nimik..nici nu stie daca sa o mai duca sau nu...
ja spune:
Continuam.....ziua a 7-a
Ajungem la gradi si in timp ce il schimb imi arata iarasi usa spund"pa-pa"..de data asta nici nu apuc sa-l schimb ca incepe usor sa se smiorcaie.Il bag in clasa si il las plangand(mi se rupe sufletu...dar sper sa treaca repede faza asta).
Azi l-am luat la 15 .Cand am ajuns erau in hol..se pregateau sa iasa afara...mai mare dragul..toti prichindeii misunau ,doamnele le mai dadeau apa,cate o bluza la cei mai subtirei imbracati...si al meu pe acolo cuminte,vesel.Pana ne-am schimbat noi ei se instalasera afara cu o patura cu jucarii..tare draguti si cumintei.
A dormit,a mancat..din spusele lor de si acasa a mancat iaurtul cu felia de cozonac de la gradi(de regula nu manca la 15.30)...dar poate e mai epuizant acolo...iar de dormit ..abea l-am adormit la ora 23.
Mie deja mi-e teama de lasatul dimineata ca imi macina sufletul cand il las plangand ....vreo ora nu sunt buna de nimic .
ana
Cum merge acomodarea la restul??
Vad la Amaya e super Ok deja..sper ca si la restul
bubu05 spune:
Fetelor, ce-mi place ca povestiti cum decurge ziua la cresa! Bravo copilasilor care s-au adaptat repede si le place!
73Daria, voi nu ati facut si copro si exudat pt. copil?
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
73daria spune:
Nu m-i s-a cerut, dar vreau sa le fac separat, am trimitere la medicover pt.asa ceva, dar nu reusesc sa-i iau baietelului mostra de urina, pt.ca nu face la olita ci numai in pampers,am inteles totusi ca exista la farmacii o punguta care se ataseaza pe putzica si poti sa-i pui apoi pampersul, dar deocamdata nu am gasit si din cate stiu trebuie sa iei aceste mostre la orele diminetii.Foarte complicat, chiar nu stiu cum o sa reusim, pt.ca vreau neaparat sa-i fac si analizele astea.Va rog, mamicile care s-au confruntat cu aceasta problema sa-mi de-a si mie un sfat.ms
ja spune:
Salut
La noi s-a cerut pt parinti - sifilis
- plamani
copil - exudat
- capobacterian
- coproparazitologic
ambele sunt cu proba de kk , cele cu pipi se numesc uro....(parca) si nu ni s-a cerut .Atunci cand am facut o astfel de analiza l-am lasat fara pampers si l-am pandit ,nu a contat ora si tb putin . In plus cu toate analizele facute dr. de fam ne-a dat o fisa ca fiind apti pt cresa +vaccinurile facute .
Despre ziua de azi va spun dupa ce il iau.Mai povestiti si voi .
Bafta
ana