Prima zi de ... cresa
Raspunsuri - Pagina 2
nastasie spune:
mie o fata care a a vut fetita la cresa asta a spus ca langa patut sa-i punem o jucarie preferata.si de ex la noi INCA suzeta fara care nu adoarme.fiecare patut are un sertar si acolo se tin toate cele necesare.fetele, care duceti puiutii astazi, multa bafta si asteptam vesti.eu mai am o saptamana de pregatire sufleteasca.si eu o sa-l las vreo 2 zile pana pe la 12 dar nu mai mult ca dupa aia sa nu cumva sa se invete si sa ma astepte in fiecare zi sperand ca-l voi lua la 12, asa ca repede pana pe la 4-5 dupa masa.tot la somn am emotii.de mancat mananca orice.nu-mi fac griji.
albumul meu
adriana&
razvan 01.11.2004
amironeanu spune:
Bafta multa puiutilor care merge de azi la cresa/gradinita!
Azi am fost iar, mi-au spus sa duc 2 saculeti de panza, unul in care sa pun pijama+un schimb de haine si unul pentru hainele de strada. Daca vreau pot duce o jucarie, dar nu mai multe. Olita, servetele, prosoape de hartie (nu mai au voie cu prosoape de panza), de papuci nu mi-au spus dar ii duc si cam atit. Mai ma duc saptamana viitoare cand duc dosarul. Si mie mi-au spus ca daca vreau pot sa o iau inainte de 1 (ora de somn), dar nu prea mult ca apoi se obisnuieste asa. Si ca va fi greu la inceput, mai greu pentru mama decat pentru copil.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
Field_mouse spune:
Si ai mei au mers azi la cresa.
Stau cu emotii, sper sa fie bine cat mai repede.
Imi cer scuze, poate e o intrebare stupida - da' unde fac eu rost de ruczacul ala de panza? Se vinde undeva?
nastasie spune:
dar trebuie neaparat de panza?atunci il coasem nu?eu cel putin nu am vazut nicaieri.asteptam impresii despre prima zi de cresa.
albumul meu
adriana&
razvan 01.11.2004
alipiticot spune:
Buna,Andreea! si la toate mamicile cu bb de cresa!
Am vazut ca ma intrebasei daca o mai duc pe Raisa,ti-am raspuns dar acum,la celalalt subiect, ca nu am avut net o perioada.
Ma repet si aici.O duc si eu tot de pe 18,eu tare as fi vrut de azi,dar nu inteleg de ce in tatarasi incepe la alta data....mie mi-e frica sa nu nasc pana atunci si vreau neaparat inainte sa o duc nu dupa ce nasc,plus ca nu am cu cine o lasa cat sunt internata.
De emotii nu mai zic,mi-e frica tare,cel mai tare mi-e frica sa nu o traumatizeze ingrijitoarele de acolo,sa nu tipe la ea,sa nu o bata,etc.Din pacate ea nu vb,nu va stii sa mi zica ce a facut si mi-e frica.De asta te-am mai intrebat eu de cresa asta daca stii ceva.Banuiesc ca la copii care vorbesc bine le e frica sa-i bata,dar la cei mici,tare ma gandesc ca-i bat....am o obsesie.Eu nu tip si nu o bat si nici nu concep sa faca un strain asta.
Din pacate nu am de ales sper sa nu fie f rau,si sper sa fie bine per total pt ea ,ca si personalitate ca si dezvoltare.
Mai astept si eu fete cu experienta sa ne povesteasca cum a fost la cresa.
Saculeti nu am idee de unde sa-i duc,eu cred ca o sa pun o sacosa pana fac rost daca nu cumpar rucsacel....chiar mai suntem pe vreamea lui....toti la fel?
Mult succes la mamicile ce azi au de trecut hopul!
Cenia,astept sa ne povestesti cum a fost.Te-au lasat cu halat sa stai acolo?Tare as vrea sa stau si eu....ma gandesc daca nu ma lasa,ce foruri superioare au astia cu cresle sa sun sa intreb si sa vad sub ce forma de autoritate i-mi interzic sa stau cu ea pana se obisnuieste....of greu e....
As mai zice multe dar tare rau stau cu timpul,plus ca si pe scaun la birou stau rau....
O zi buna in continuare!
Paula
29 sapt si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)
poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
anda141 spune:
Care e treaba cu saculetul de panza? Imi suna a armata, inchisoare ceva....
oricum nu imi suna bine.... De ce trebuie sa duci rucsac de panza ( parca ar fi armata cu valize de lemn...
)
Oricum eu va doresc succes si acolodare rapida!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica
si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
cenia spune:
SAlut
spuneam la alt topic ca sunt o mama denaturata. e mai greu pentru parinte, este adevarat.
Deci: am mers bucurosi si foarte bine dispusi la cresa.Ma uitam cu groaza la copii mult mai mari care plingeau cind erau lasati la grupa mare. astia erau veteranii. la cei mici ca al meu erau vreo sase pitici stateau toti cuminti la masute! vorbeau pe limba lor... cica sunt vechi al meu nici nu a vrut sa intre. am intrat cu el, mi-a zis ca nu, nu am ce cauta acolo e si din cauza igienei si fiindca nu au voie si fiindca ceilalti copii incep sa plinga ca vad o persoana in civil. nu aveau nici o treaba cu mine. l-am lasat pe jos si am plecat pe furis. nu ma pot intelege inca cu el rational.
m-am dus in birou la doamna si il auzeam cum a inceput sa plinga! ii zic: "asta e al meu!" "nuuuu" zice ea eu zimbesc ii zic:"il cunosc de la zece poste ca-i al meu" ea: "ma duc sa verific"
a venit si a zis ca e in brate la doamna sa plec sa imi fac piata si sa il las si la 12 ca poate doarme. "no way, jose" in gindul meu
am plecat si ma simteam prost de tot. sunt o persoana tare si totusi mi-am revarsat nervii pe un taximetrist care m-a facut desteapta!
am dat telefon dupa trei sferturi de ora: "nu veniti acum ca ii pun la masa si apoi la oala asa ca mai stati. e cuminte, a facut caca a luat-o pe doamna de mina si i-a aratat ca vrea schimbat!"!!
mi-a cazut fata! el sa arate ca a facut caca?????????? mama mia!
am venit la cresa am sunat9deci e un sistem timpit ca inchid usa!!!) mi-a dat femeia de servici drumul la usa. zice: dar de ce nu il lasati? pai oricum plecam in concediu si uita pina venim de cresa! si ea zice:"da, uita de vineri pina luni!" ceea ce stiam si mi-a confirmat cineva din zona! am intrat, nu era nimeni in zona, mi-am pus halatul alb si am intrat rapid la grupa mica: DAvid al meu plingea de zor in brate la doamna respectiva si ea statea parca inerta! pai ce sa ii faca???? ca nu aveau jucarii deloc acolo!!!! ii arata ursuletul care il adusesem eu si oricum nu e o atractie noua.
nu au jucarii ca nu au adus parintii!!! ma dau pe spate astia cu argumentele lor! cred ca pe timpul raposatului erau mai mute jucarii!!!cica:"mai aduceti dumneavoastra"! nu i-am lasat biberonul a zis ca miine sa il las ca e mamos. pai ce sa faca intre patru pereti fara jucarii fara atractii????
na! asta e, miine incercam din nou o sa ii duc mai multe jucarii.
deci a stat o ora si trei sferturi si era umflat de plins. cind m-a vazut a inceput sa plinga si mai tare. s-a linistit cu biberonul.
sper ca ati inteles ceva din ce scrie o mama tulburata de barierile copilariei fiului ei!
miine va descriu episodul a doua zi de cresa!daca o sa mai am putere!
ca azi imi venea sa ma intorc si sa il iau zicind: ce imi trebuie mie sa chinui copilul cu niste straini?
cenia spune:
lista cam cu ce vor:saculet de pinza cu schimburi(pot varsa ceai pe ei),pampersi, hirtie igienica, sapun, prosop bumbac cu initialele,doua babetele, papuci de schimb,o floare sau tablou, jucarie, joc constructie, un arsenal la papetarie(dosare, foi, indigo, caiete,tiple,plicuri), analizele, vacinurile, oala.
georgi75 spune:
Mai fetelor mie nu mi-au cerut jucarii.
La noi a fost foarte bine, nu a plans, a papat, a dormit.Excelent pentru prima zi.
Sa vedem maine.
si bafta multa.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania
POZE
bubu05 spune:
Buna fetelor! Ma inscriu si eu in randul mamicilor ce vor duce puiul la cresa. Noi il ducem din 15 octombrie si deja imi e groaza, imi pun si eu intrebari, daca tipa la el...daca, daca...lui Vladut ii plac f. mult copiii, insa nu stiu cum va reactiona fara unul din noi...va avea atunci 1,9 ani si mi-e f. greu.....
Aoleooo, Cenia, cam trista prima zi! Bafta in continuare si astept sa ne mai povestesti!
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz