Prima zi de ... cresa

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rony spune:

ehehehe a trecut o saptamana!
Daria , fetita mea este la cresa Sinaia.Sunt 20 de copii in grupa , iar ingrijitoarele sunt 4 intre orele 10-14 in rest sunt cate doua!
eu , sunt multumita in mare! desi marti mi-a venit muscata de frunte ! baietelul care a muscat-o are antecedente! nu m-am enervat prea tare , oricum nu stiu cum a putut sa o muste de frunte!???
in schimb plange inca! luni a fost ok , marti a marait , miercuri a scartzait mai mult , joi , adica astazi: s-a intors acasa cand a vazut ca iau saculetul pentru cresa si a urlat la cresa!
Doamne, da-mi putere mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Noi am stat acasa saptamana asta dupa ce am fost tare bolnavioare .
Am avut puroi in gatutz , inceput de conjunctivita , nas infundat si otita . A plans fata mea o saptamana una intruna .
Speram ca de luni sa reusim sa mergem din nou la cresa . Am inteles ca intre timp au dat si caldura .
Parca presimt ca iar incepem cu plansul ...

S-auzim de bine !!!

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaniculae spune:

Buna,

Mai ai duci copilul la cresa? Cum este? Astazi am fost sa o vad si eu. Am vorbit cu o ingrijitoare de la grupa 9. Fetita mea ar avea in toamna 2 ani si 9 luni. Ai fost multumita? Se ocupa de ei? Ii invata ceva?

Merci mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Peste o saptamana incepem acomodarea la cresa. Problema e ca Tea abia implineste 11 luni. Cum se descurca piticii la varsta asta in colectivitate, aveti idee? Aveti copii atat de mici la cresa?

Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006

Mergi la inceput