Gradinita 51-Str Sagetii(langa Biserica Armeneasc)

Gradinita 51-Str Sagetii(langa Biserica Armeneasc) | Autor: emasto06

Link direct la acest mesaj

Buna,

Va rog mult sa-mi impartasiti din experienta sau informatiile pe care le aveti despre aceasta gradinita : nr.51 , str Sagetii la 2 minute de Biserica Armeneasca.
O am in vedere pentru baietzelul meu care incepe acum, in septembrie primul an de gradinita.

Multumesc si mult succes "gradinarilor"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moko spune:

quote:
Initial creeata de emasto06

Buna,

Va rog mult sa-mi impartasiti din experienta sau informatiile pe care le aveti despre aceasta gradinita : nr.51 , str Sagetii la 2 minute de Biserica Armeneasca.
O am in vedere pentru baietzelul meu care incepe acum, in septembrie primul an de gradinita.

Multumesc si mult succes "gradinarilor"

am vazut ca ai postat si la subiectul cu gradinita 203...am colege si la 51 si la 203...sincer, eu pentru copilul meu as alege-o pe cea de-a doua!

nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
au mai ramas...
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emasto06 spune:

Intr-adevar , am de ales intre cele 2 gradinite si trebuie sa ma hotarasc repede.
Moko, ai putea sa-mi spui te rog care sunt motivele ptr care ai prefera gradinita 203?

Numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobi spune:

buna, readuc pe prima pagina subiectul cu aceasta gradi, as veea sa il inscriu si eu pe baietel aici.
moko, de spuneai ca preferi gradi 203? ai cena informatii negative despre gradi 51?

emasto - l-ai dus pe baietel la gradi? la care dintre ele? si cum e?

multumesc mult pentru raspunsuri

bobi si andi

sunt confuza... sau poate nu?

Mergi la inceput