Suceava (12)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Buna ziua,,
Sunt si eu pe aici citesc tot dar cu scrisul stau prost de tot.
La multu Ani!! bunicii tale Meg sa o tina Dumnezeu sanatoasa sa isi vada nepotelul.
Astazi am fost cu Daria la analize si mai avem de dus pentru sumarul de urina si coproparazitologic. Nu a zis nici pas cat a intepat-o dar si dra asistenta a fost draguta si finuta cu ea.
Ana merge de zor la gradi si imi tot spune ca astazi a facut "pratrate" si "triunghiuri" si "linii oblice". Ii place tare mult si daca face prostioare si ii spun ca vb cu doamna ca e neascultatoare imi spune "nu mami, nu".
Gata cu pauza, ma asteapta trebile.
Va pup, poate mai intru de acasa.
[url=http://family.webshots.com/photo/2503955430082763928iZAozy][img=http://thumb8.webshots.net/t/18/19/9/55/43/2503955430082763928iZAozy_th.jpg][/url]
aici sunt cateva poze cu fetele

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Meg, sa ne spui si noua dupe eco!Te rog mult!

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

Buna ziua dragele mele! Scuzati va rog absenta indelungata, dar nu a mers forumul la servici, iar acasa nu am avut vreo luna internet. Nu prea am intrat pe net de la servici, dar parca am facut o pauza mult, mult prea lunga.
Ce sa va spun despre mine, sunt bine, sanatoasa, sarcina decurge ok. Sunt in saptamana 27. Trece timpul foarte repede, nu-mi vine sa cred ca se apropie concediul prenatal( intru de pe 1 noiembrie). Urmatorul control il fac la inceputul lunii noiembrie. Parca v-am spus ca merg la Dr. Coca. Mi se pare foarte draguta si pana acum sunt multumita de ea.
Sper ca voi reusi sa intru mult mai des pe aici cand voi fi acasa.
Eu salut pe toata lumea si va doresc un weeek-end placut.

poze 1
poze 2

Ramona si Robert (15 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

Fetele cochetele, iaca si noi pe-aici !
Am avut o saptamina de groaza, cu instalatori si meseriasi, cu calorifere schimbate si cu baia renovata ! Si mai sint si zgomotele infernale de la vecinul de deasupra, care a spart pereti si a taiat tevi la greu, a pus gresie, faianta, termopane, etc etc etc
Noroc de zamfirucul mamei, cuminte si buna...
Aseara am mincat ceva si nu mi-a priit, nu va spun ce noapte sinistra am avut si ce teleghidata am umblat astazi prin casa !!!!
Acu mie mai bine, dar m-m saturat de piine prajita si orez... am sa imi fierb vreo doi cartofiori in seara asta, ca sa imi schimb meniul ... ce imi pare rau e ca nu am fost in stare sa o scot la plimbare pe maimutica !
poate intru mai pe seara pe indelete
va pupacim

Ioana si Zamfiruca, minunata mamei (7 02 2006)
http://photos.yahoo.com/irina_inm
"Ne nastem uzi, goi si flaminzi... Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc ! ..."

Mergi la inceput

Ileana, multa sanatate!Fetelor unde sunteti?

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

am venit de la eco...bebe e foarte, foarte bine, un pic mai marisor chiar (ca si data trecuta).are 510 grame deja..doar ca mie mi s-a scurtat nitel colul, de la 4 la 3 cm..asta e limita sub care daca scade in lungime o sa am indicatie de repaus total la pat..dar poate nu o sa scada..am zis ca am sa caut o solutie sa nu mai stau in fund 10 ore/zi, sa incerc sa invat in pat.
cam atat, multi pupici pentru toata lumea!

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Meg, sa fie totul ok!
Fetelor, ma lasati singurica??
Hai la cafea, ceai, orice!

bita doina

Mergi la inceput

astept cu interes povestile de peste weekend, cu ce ati mai facut. la mine a fost simplu: nani, invatat si filme!

vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Buna dimineata,

Meg ma bucur ca ochisorii din burtica ta sunt bine. Stai linistita la pat ca sa il tii la caldurica cat mai mult.
La noi a venit toamna friguroasa, zilele calde si insorite s-au dus, ne asteapta frigul de acum.
Macar noi cum avem centrala dam drumul la caldurica si e bine in casa.

O zi buna.

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

am adaugat in album 3 poze de ieri, de la fix 22 de saptamani..nu stiu daca v-am zis ca m-am tuns..si ca am luat aproape 7 kg

http://pg.photos.yahoo.com/ph/magdas82/album?.dir=/4ac1re2&.view=t

vine bebe!

S.O.S. Gramatica!

Mergi la inceput